Nişanlimla bir turlu gecinemiyoruz 2gun iyi 5gun kotuyuz hep?

Artik bunaldim 6 yillik bir iliskimiz var 1bucuk sene once nisanlandik bikac ay once askerden geldim. Iliskimizin en buyuk problemi nisanlimin benim ailemle bie turlu gecinememesi ama gercekten dogruya dogru yanlisa yanlis diyen bir insanim gercekten cok sebepsiz ve haksiz yere ailemi kotuluyor bana karsi onlarin bizim mutlu olmamizi istemedigini dusunuyor yanlarindayken hepsine iyi davraniyo fakat bazen bize gelince surat yapiyo bikosede oturuyo genel olarak kendiside soyluyo zaten ailemden beni tamamen soyutlamaya calisiyo. Kendisinin hic arkadasi yok is yerimden arkadaslarimin esleriyle kiz arkadaslariyla tanistiriyorum belki bir arkadas edinir dertlesir eder diye ama hepsine bir bahane buluyo yok o dedikoducu o iyi degil gibisinden hic kimseyle kaynastiramiyorum. Isin kotu tarafi benimde hic arkadasimin olmamasini kimseyle gorusmemi istemiyo. 2 gun iyi geciyosa 5gunum zindan oluyo bana. evlenince soyle calisalim sana araba aliriz su hayalimizi yapariz gibi bicok guzel sey soyluyorum ben herkesden ozellikle senin ailenden uzak biyerde ev istiyorum yakinlarda oturmam gibi bir cumle soyleyip beni cildirtiyo mesela en son yasadigimsey. Bunun gibi bir cok olumsuz huyu var ailesine karsida bazen saygisizliklar yapiyo ama ailesi normal karsiliyo kizmiyolar ona sahit oluyorum bazen benim yanimda annesine sesini yukseltiyo bagiriyo ben saskina donuyorum annesi napiyim oglum huyu boyle diyip geciyo. Hergun ayni konulari tartisiyoruz bunaldim artik. Bu anlattiklarim kadar iyi huylarida var yok degil ama hergun tartismaktan ayni seyleri biktim bana karsi hic saygisi yok dedigim cogu seyi yapmiyo mesela sunu yapma diyorum sende sunu yapmazsan bende yapmam diyo anlayamadim gitti ne yapicam. bilmiyorum seviyorum ama onu uyarmaktan yonlendirmekten hep biseyleri anlatmaktan bunaldim olgun davranmiyo. var mı aranizda boyle bir surecten gecen yorumlariniz nedir dusuncelerinizi bekliyorum..
Nişanlimla bir turlu gecinemiyoruz 2gun iyi 5gun kotuyuz hep?