arkadaşlar ben bir kız seviyodum.gayet efendi olgun ve hanfendi bir kızdı.ailesiyle yaşıyodu.bi abisi vardı.babası çalışmıyodu.ailesinden pek bahsetmezdi borcumuz var diyodu miktarını soruyodum söylemiyodu.bu kıza evlenme teklif ettim hemen kabuletti fakat birazcık zamana ihtiyacım var diyodu.bu arada bu kıza çok bağlanmıştım.izin günümde tesadüf bunu bir arabaya binerken gördüm.hemen aradım bakmadı bir saat sonra baktı telefonuma.şüpelenmiştim.işten on gün izin aldım.ve bunu takip ettim.başka bir gün degişik bir araba bunu evinin altındaki caddeden aldı.gine aradım cevap yok.bu sefer beni bibuçuk saat sonra o radı.tabi hiç gördüklerimi söylemedim.son gördüğümde akşam evinin altındaki caddede üç kişinin olduğu bir arabaya bindi.bunu bir daatden az bir zamanda evinin altındaki yolda bıraktılar.sevdiğim masum kız bu olamaz diye çok üzüldüm.neden beni kandırdı neden evllik teklifimi kabul etti anlam mantık erdiremedim.aklıma şu geldi.bu olaylardan bir ay önce gözünü mor gördüm bana kapıya çarptım diyodu.bana inandırıcı gelmemişti.acaba ailesimi zorluyodu bunu diye düsundüm yoksa bir genç kız ailesiyle yaşadığı halde neden türlü arabalara binip gitsin.sevdiği erkekle herşeyi yaşamak dururken.çok üzüldüm bulunduğu duruma ve söyledim gördükler
imi.hepsine bir bahane uydurdu.sizce bu kızın ailesi neden kızlarının geleceğiyle oynadılar parasızlık illaki kötü şeyler helede böyle şeyler yapmayı gerektirmezki.bu olanlar beni hçok yıprattı.arkadaşlar bu kız sizce napiyor ailesimi yaptiriyo sizce.simdiden tesekkürler yorumlariniz icin.
imi.hepsine bir bahane uydurdu.sizce bu kızın ailesi neden kızlarının geleceğiyle oynadılar parasızlık illaki kötü şeyler helede böyle şeyler yapmayı gerektirmezki.bu olanlar beni hçok yıprattı.arkadaşlar bu kız sizce napiyor ailesimi yaptiriyo sizce.simdiden tesekkürler yorumlariniz icin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer