Dalga geçip laf sokarak aşağılamak için eski sevgiliyi aramak hakkında?

Ayrılalı yaklaşık 1 ay oldu. İlişkinin bittiğine bir an bile üzülmedim, ancak ayrılık anında aklıma gelmediği için söyleyemediğim laflara sinir oluyorum. Normalde ilişkilerim bittikten sonra eski sevgililerim bana asla ulaşamaz, ben de onlarla iletişim kurmam. Ama bunu bir ara sadece 1 kereliğine aramak ve laf sokup dalga geçerek aşağılamak istiyorum. Ondan sonra ömür boyu aklıma bile gelmez zaten.

Ne yapayım, arayayım mı sizce? Yoksa boş mu vereyim? Arayıp da konuşmayı istediğim gibi götürememe, rezil olma ve eski sevgiliyi arayan gurursuz insan durumuna riski de var. Ancak aramazsam da içimde kalır. Ben bir tartışmada karşı tarafı en hassas yerinden vurup zafer kazandıktan sonra kendini iyi hisseden ve o tartışmayı unutan bir insanım, yoksa o tartışma sürekli aklımda oluyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızın geçmişi sıkıntılı, pek güzel değil, biraz kilolu, o benden hoşlandığı için bana geldi, onu sıfıra yakın çabayla elde ettim, ilişki boyunca asla ona karşı güçlü duygular hissetmedim, sadece az sayıda idare eder yeriyle avundum. Ben yüksek lisans mezunuyum o lisans mezunu, ben zekiyim o vasat, benim ailemde sorun yok onun anne babası ayrı, benim çevrem geniş onun değil, benim sağlığım mükemmel o bir sürü ilaç kullanıyor. Bunun gibi şeylerle aşağılamayı düşünüyorum.
Dalga geçip laf sokarak aşağılamak için eski sevgiliyi aramak hakkında?