KizlarSoruyor.com erkeklerin kadınlar ile ilgili en çok sordukları soruları derlemiş. Biz de bunları cevapladık. Arada da eğlendik. Sizin cevaplarınız neler?
Cevabın nedir?
+1 yılKadınların en büyük düşmanı yine kadınlar var ya, erkekleri eleştiren bir şey olunca tüm erkekler birlik olur kendilerini korur kadınlar da mıy mıy hemen erkek savunur. Bunlar işte anne oluyor, oğluş yetiştiriyor sonra o oğluşlar da cinsiyetçi böcükler olarak toplumu kemiriyor. Kadınları eleştiren bişiler olunca da erkekler birlik olup eleştiriyor, kadınlar da hemen kadınları eleştirmeye başlar.
Harbisi video süper. Zeynep hanımefendi çıkıyor, erkekleri etiketlemem bu cinsiyetçilik diyor. kızların diğerleri de şekilcilik yapmıyor mesela hep sonucu kendini bilen, akıllı, kültürlü erkeğe çıkıyor. e bunda eleştirecek ne var annamıyorum ki. çok güzel olmuş 🌹51 Yorumla- +1 yıl
Uzun yazmışsın gerçekten iyi değilim okuyamadım
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Cebe bakmayalım kısmına kadar çok ideal kadın görüşleriydi de ben bir ona katılmıyorum sanırım. :) Zenginlik değil ama çalışkanlık gerekli. Cep önemli sonra bir flüt kaç para diye ağlıyor beyler :(
Bu arada sizin gibi kadınları bulanlar bu dünyada da cenneti yaşar herhalde :)71 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
Problem tembellik, parasızlık değil :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstatistikleri bu 3 kadın belirlemeyeceğine göre sıradan bir video olarak mb kaybı hanesine bir çentik atıyoruz.
Yapmayın şöyle şeyler. İtici duruyor yapmacık kokuyor sırıtıyor. .70 Yorumla
+1 yılAdamlar adam fakat, kadınlar kadın mı ve ne kadar kadın? Erkekleri cinsiyet olarak eleştirmeye yargılamaya devam ettikçe bir kuruş değer göremeyecek Türk kadınları. !
550 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
140Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel şirin bir video olmuş gadasi
20 Yorumla
+1 yıl6 Dakika boyunca lafı gevelemişsiniz :). Parası olmayan erkeği napalım parası varsa herşey boş demiyorsunuz da lafı nasıl kıvırtırız diye bakıyorsunuz :). Bu devirdeki Çoğu Kadın bir erkeğin maddi gücüne bakıyor. Sgklı çalışan asgari ücretli bir erkekmi mercedesle gezen filanca holding sahibi erkekmi. Tabiki holding sahibi erkeği tercih ederler. Birazcık cinsiyetçi birazcık faşist cevaplar verdim. Üstüne alınanlar şimdi beni taş yağmuruna tutacak. Ama alınmayanlar ise bu durumun tamamen benim düşüncelerimden ibaret olduğunu ve hep yanlış insanlara denk geldiğimi söyleyip saniyeler içerisinde tezimi çürütüp zafer filamasını göndere çekmiş olacaktır. Ama şu gerçek kadınlar korunmak ister ama şuanki dönemde maddi yönden korunmak ister. Birlikte çalışır herşeyi alırız diyen kadın varya heh işte o kadının kıymetini bilin. O kadın hayatında herşeyi yaşamış bilgi birikimi ve zekasıyla size citti anlamda destek olacağı için o kadın sizi zirveye ulaştıracaktır. Neyse ben çok konuşup beyin yaktım biraz.
00 Yorumla
+1 yılDeniz'in görüşlerini çok beğendim. Gerçi hepsi birbirlerine oldukça yakın görüşler verdiler. O kadar çok soru yanıtlanmış ki hangisine yanıt versem bilemedim.. İşsiz kaldığında sevgilimi bırakmazdım diyorum. Zira Deniz'in de dediği gibi mücadeleci biriyse hayatla savaşı henüz bitmemiştir işi bulur hayatını yoluna koyar.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSonuncu abladan fena halde yoruldum, lütfen enerjisini (!) başka şeylerle tüketsin.
Ben cevap verseydim sorulara ne derdim diye düşündüm. Böyle bir şey oldu:
1-Sakalsız. Aslında temiz olmalı insan. Sakal çok da elzem değil.
2-Tabii ki okuyan birey. Bunun kadını, erkeği olmamalı.
3-ikisi de değil, net. Sevimsiz kavramlar bunlar.
4-Ön yargılılar, cinsiyetçiler, genelleme yapıyorlar ve şu an benimki de genelleme oldu, bu yüzden yanlış.
5-Hayır. Ama ciddi bir sorun olursa tartışabilirim konuyu.
6-Bulması için destek veririm, sevgim bitmez durduk yerde. Ayrıca hayat müşterek ise aynı şey başıma gelince o da bana destek olmalı.
7-Saygı en önemli nokta. Her şeyin temelinde bu kavram olmalı.
8-Kendim için makyaj yaparım. Hep öyleydi.30 Yorumla
+1 yılSoruları beğenmedim kadınları tanımak isteseydim önce nasıl birisi ile birlikte olmak istersin diye girerdim bu mu, bu mu, diye çok dar alan bırakmışsınız. Ucu açık olacak ki düşünce tarzları hakkında az çok bilgi edinebilsin elemanlar. Bir de ne bileyim kaslı mı olsun kitap mı okusun, sakallı mı sakalsız mı, kılıbık mı maço mu. Çok yüzeysel olmuş, tamam biliyorum biz erkekler yüzeysel varlıklarız da çaktırmamaya çalışsak daha iyi olacak sanki. Son olarak alın size hayatınız için bir öğüt bugün varım yarın yokum aklınızda bulunsun. "Kadınlar maço seviyor diye maço ya da ne bileyim sakallı seviyor kaslı seviyor diye öyle olmayın. İçinizden geldiği gibi yaşayın kendiniz olun gerekirse yalnız olun."
10 YorumlaBomba sorular, bomba cevaplar olmuş :) kahkahalar ise bonus olmuş bizlere :) Ha kızlara notum, kaslı erkek dediğiniz adamın vücudu bozulabilir ama kitap okuyan erkeğin çekiciliğinden bir şey kaybetmez, aksine üstüne koyar her zaman. Emeğinize sağlık :)
60 Yorumla
+1 yılAynı video kadınlar için çekilse bas bas bağırırsınız ortada.
Niye belli bir kategoriye sokmaya çalışıyorsunuz insanları. 2 sorudan sonra bıraktım... İsteyen sakallı gezer isteyen sakalsız. Eline her kitap alanı seksi bulacak kadar acınası halde misiniz? Bal gibi de hepiniz, kaslı erkek görünce ağzınızın suyu akıyor. Kamera karşısında olmadığınız biri gibi davranma çabalarına girişmeyin. Saçma işlerle uğraşacak ne kadar çok vaktiniz var.61 Yorumla- +1 yıl
Pablosainz hanımefendi ne yapıyorsunuz fazla sert girmişsiniz. Ancak düşünceleriniz makul, mantıklı ve temeli sağlam.
Kadınlar hep böyle tüm içtenliğiyle gülsün ya, bravo :) Cevaplar da güzel olmuş. Oradaki sorulardan birini ben de sormuştum da benim sorum mu cevaplanmış yoksa başkaları da mı sormuştur bilmiyorum.
70 Yorumla
+1 yılÇok şekersiniz. 3 ünüzü de ayrı ayrı seviyorum...😍😍😍
Zeynep lerin biri çılgın ve çok cesur.
Zeyep 2- daha mantıklı zeki ve bana daha yakın fikirlerde.
Deniz - seni de seviyorum. En duygusal yumuşak kişilikte ve uyumlu olan sensin gördüğüm kadarıyla.
Güzel bir videoydu. ZEVKLE izledim.
😍🤗😍🤗😀😀
Hepinizin emeğine sağlık.20 Yorumla
+1 yılŞu her soruda kahkaha atan hanımı nedende itici buldum nedense onun dışında yorumlar ilginçti.
Ancak birkaç soruya verilen cevaplar biraz samimi gelmedi nedense..31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. sorum şu. neden heryerde renksiz tv biz oluyoruz. sitenin adı bile KizlarSoruyor orjinalinde de yine kız özne erkek nesne. magazaya giriyom giriş kızların. en büyük alan kızlara ait. cocuk elbisesi alcan kız cocugu cok. hayat kadınlara masallah. elbiseler 2 parca birşey ama daha pahalı. isyanlardayım uleyn.
20 Yorumla
+1 yılZor zamanlarda sevdiğinin yanında olmayacak insan zaten gerçekten sevmiyordur karşı tarafı bence de. Siz de işsiz sevgili konusunda benzer yorumlamışsınız, taktir ettim valla :)
Gülen yüzünüz solmasın, teşekkürler :)50 Yorumla
+1 yılNe şen kahkahalarınız var ya, çok kıskandım ortamınızı :) Çok eğlendim ben, devamı gelecektir umarım videoların :) Bu arada sakal bir erkeğin makyajıdır, özen gösterirse tadından yenmez :)
50 Yorumla
+1 yıl3 tane kadın ayrı ayrı görüşlerde bulunmuş ki o bacaksız çok samimiyetsiz geldi bana şunu söyleyebilirim gördüğünüz gibi aynı cins 3 düşünce bile birbirini tutmuyorken bütün kadınların erkeklerin hepsinin aynı karakterde iyi olmasını beklemesi çok saçma
20 YorumlaÇok eğlenceli bir video olmuş. Siz çekerken eğlenmişsiniz, ben izlerken daha da eğlendim. Hep gülsün kadınlar, o şen kahkahalarınız kesilmesin asla :) Cevaplar içeriden bilgi olmuş, sağolun ;)
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVideo'nun yarisina kadar zor dayandim ya, Kendiniz konuşup kendiniz gülüyonuz , cringe oldum resmen.
Birde sizin fikirlerinizi ne yapalim? Bizene , biz size talip değiliz sizin fikirleriniz bizim için önemli degil.
Hatta kusura bakmayın benden etkilenmeyin diye siz sorulara ne cevap verdiyseniz ben tam tersi olurum daha iyi.🙂🙂🙂🙂60 Yorumla
+1 yılAçıkcası soruların samimiyetle canlandığını düşünmüyorum. şu an cinsiyetçilik yapan kendileri farkındalar mı? Ayrıca herşeyi böyle abes bir şeklide gülünür mü? Kadın ve erkek insan denen varlığın bütünlüğünü oluşturuyor. Sonuç olarak toplumsal olarak şekilselliğe önem verdiğimiz halde, hayır biz içinde ki güzelliği severiz derler. Tek cevap olabilir, kendin olduktan sonra o soruların hiç bir ederi yoktur.
00 Yorumla
+1 yılZeyneplerin arasına girip dilek diyebiliyo muyuz :) Çok tatlışsınız kızlar 💕
Erkekler kendileriyle ilgili genellemeleri beğenmezler ama kadınlar şöyle böyle derler. Biz kadınların da tercihleri var, yürüyün valla.30 Yorumla
+1 yılFahran öyle tatlı gülüyor ki minnoş suratından makas alasınız geliyor :) Gülmeyi itici bulanlar hayattan zevk almayanlar kesin, benim enerjim yükseldi 😍👍👏
40 Yorumla
+1 yılHem kaslı hem entelektüel nadir parçalar vardır illa, tıpkı hem aşırı güzel hem de kültürlü kadın gibi nadide :D bulursanız bize de haber verin kızlar, incelemeye alalım. Koruyalım bu türleri.
30 Yorumla
+1 yılGereksiz yorumlar.
Ben kas yapacaksam, bunu kadınlar için yapmam. Kitap okuyacaksam, kadınlar için yapmam. Maçoysam ya da kılıbıksam, bu kadınlar için olmaz.
Kısacası karşı cins için asla yaşamadım. Bir kere o kadar değer vermemek gerek karşı cinse.
Kendiniz olun, kendiniz için yaşayın. Yok kızlar şunu seviyor bunu seviyor diye yaşamayın.00 Yorumla
+1 yılBunları havalandıran erkekler yerin dibine girsin. O kadar egoist olmuşlar ki, bütün erkeklerin kendileri etrafında döneceklerini sanıyorlar. Zerre tipim yok ama size verecek gram sümüğüm bile yok.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. Bu ülke de Kadın-Erkek Cinsiyet Ayrımı yapan Kadın da Olsa Erkekte Olsa bu durum devam ettikçe bu tür konular da devam edecek,
Hoşlandığınız biri için Hissetmediğiniz ieyleri söyleyip olmadığınız biri gibi davranıyorsunuz
Yalanlardan medet umuyorsunuz.. Biriyle birlikteyken Saçı Sakalı Makyajı Eteği Ayakkabısı bunların hiç bir önemi yok..
Önemli olan birbirine olan sadakat sevgi ve saygı
Emin olun geröek aşk nedir bilmiyorsunuz
Çünkü sizi besleyen herşey Yapay00 Yorumla
+1 yılbir erkek iki kelimeyi yan yana getiripte konuşamıyosa istediği kadar kaslı olsun bir anlamı yok ne kadar güzel bir cümledir ya rabbim tapılasın imsan o kadın
41 Yorumla- +1 yıl
guzellıgınle carparsan olabılır ama degılmı :)
+1 yılKusuruma bakmayın üçüncü dakikadan sonrasını işleyemedim fenomen ve bir youtube kanalı olmanıza rağmen en önemli detayı atlamışsınız. Samimiyet. Bilmiyorum belki benim aradığım şey farklıdır ama samimiyetsizligi iliklerimde hissettim
20 Yorumla
+1 yılBen az gülen Zeynep'in fikirlerine aynen katıldım, zaten çoğunda da net bir şey demiyor da duruma göre değişir diyor üstü örtülü. E öyle bir yerde, herkese göre bir doğru var.
Çok gülen Zeynep için de bir şey demek istiyorum, hay çok yaşa 😂20 Yorumla
+1 yılÇok cici kızlarsınız, işsiz kalan sevgili ile ilişkiyi devam ettiririm demişsiniz be daha ne olsun :) Günümüzde böyle hanım kızlar kalmadı. Bir siz, biiiiir ben işte 😘🤣
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılSitenin orjinal adı girlaskguys yani kızlar erkeklere soruyor olsugu gibi siteyi koplayip kisaltip kizlar soruyora çevirmissiniz kadın kanalı da basit olmuş daha güzel birşey olabilirdi bence neyse hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim
11 Yorumla
+1 yılKarşı cinsin erkekler hakkında video karşına geçip soru cevaplaması bana her zaman itici gelmiştir. Açıkçası zahmet etmeseniz de olurmuş. Gereksiz işler bunlar kızlar hakkında araştırmaya yapmaya devam edin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Videoyu izlerken sinirim bozuldu iki de bir gülüp duruyo ses tonu da çok gıcık izlerken zor dayandım kapatmamak için😬
40 Yorumla
+1 yılSoldaki kafa montaj gibi duruyor 😅
Kızlar soruyorun kesinlikle sorulan en çok sorusu şu.
Sorum neden kaldırıldı?
Bencem neden kaldırıldı?
Görüşüm neden kaldırıldı?
Yorumum neden kaldırıldı?20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen sor ben cevapliyim canım
media.giphy.com/media/Cj3Ce7e8h2EKY/giphy.gif10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar ne diyorsa tam tersini yapacaksın 🤣 sizde her kadın maçı ve fırlama etmek istemem der ama maco fırlama ve pic olan kazanır çünkü kadınlar mantıkla değil dürtüleri ile hareket ederler ve bu dürtüler de erkeksi olana baskın olana meyleder 🤣
00 Yorumla
+1 yılAbazalar sayesinde burnu havalara kalkmış Türk kızları kendilerini güzel sanıyorlar ya hani bu beni öldürüyor işte.
Çünkü kız güzel olsa da olmasa da sokakta yürürken Türk erkekleri olarak aç olduğumuz için bakıyoruz öyle. Oda kendini güzel sanıyor40 YorumlaCidden sizi üzen, ağlatan, gram değer vermeyen, kullanıp atmaya meyilli erkeklere neden tabiri cayiz ise tapıyor sunuz? Neden ibre onlara doğru çevrilmiş? Sadist misiniz?
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ya şu kısa kadın ne itici birisi ya! Bu hiç kendine bakmaz mı? Adam seçiyor haspam...
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılCevaplar ve yorumlar harika. Merakla bekliyorum yeni videolarınızı.
30 Yorumla hepsi boşta bu 3 numaralı kadın neden sürekli gülüp duruyor kafası mı güzell bunun ayıkamadım ya ayar oldum kadına
20 YorumlaÇok fazla paylaşım kaldırıyorsunuz önce buna bir çözüm getirseniz
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı. 2. Zeynep gülüşün çok rahatsız edici. Bu yüzden videoyu seyretmeyi yarıda bıraktım
60 Yorumla
+1 yılValla sonuna kadar izledim açıkcası cevaplar beni pek tatmin etmedi en soldaki kızın soruları cevaplayıp kötü adamlar gibi gülmesinden hiç bir şey anlayamadım 😏
00 YorumlaO cırtlak kadın bana göre yorum yapmamalı. Digerleri samimi cevap veriyor.
30 Yorumla
+1 yıl3cü kari bildigin at agizli. Bir insan herseye gülermi ya? Nerde ciddiyet? Seninle kim ayni evde yasamak isterki? Ciddi bir mevzu bile konusulmaz. EGITIM SART!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. ilgi istersiniz veriririz , saygı beklersınız veririz , değer istersiniz oda tamam sonra bunların hepsını verınce gidiyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılKarakteri düzgün olsun Allah korkusu olsun yeter 👍
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞu kahkaha atan kadın ne kadar itici ve gerici bir tip. Diğerlerinin cevapları gayet güzel ve mantıklı ama diğer kadın... İiiiyyyyyy
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. Ben beyaz bulizli arkadaşın yorumları ve görüşlerini daha mantıklı ve daha doğru buldum
20 YorumlaAnasayfada renkli gözlü kadin ne kadar sempatik diyordum bir baktım videoya allahlik. Öyle bir gülüş olabilir mi ya
00 Yorumla
+1 yılHep istiyorsunuz zaten türk erkekleri de verelim yapalım edelim diye ölüyorlar komedi gibisiniz resmen.
00 Yorumla
+1 yılvidyo cidden pozitif enerji veriyor özellikle Fahran hanım güleryüzlüğü çok iç ısıtıcı :) cevaplar yerli yerinde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı. Bana çok saçma geldi yarıda bıraktım yine de emek var sonuçta emeğinize sağlık.
10 Yorumlaİkinci Zeynep ne kadar çok gülüyor, Allah neşesizi bozmasın.
10 YorumlaBu arkadaşları bilirkişi olarak mı kabul edeceğiz? Şu çok güleni de mi
10 YorumlaŞu her sordua kahlaha atan kadin yuzundem videonun devamini izleyemedim
00 Yorumla
+1 yılCevaplar ve yorumlar harika. Mükemmel olmuş.
120 Yorumla
+1 yılBen anladım ki kadınların isteyebileceği bir erkek değilim.
00 Yorumla
Biz kadınlar tarafından büyütülmüş bir erkek nesliyiz.. başka bir kadının , aradığımız şey olduğunu sanmıyorum..20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin size ne şekilde arkadaşlık kurmak için yakınlaşmasını isterdiniz?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSoru-yorum âşık olduğunuz kişi kardeşinize aşık olsa kardeşiniz başkanına aşık olsa ne yaparsınız
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Videonun basındaki ikinci çıkan kadın diğer ikisine göre daha mantıklı ve samimi cevaplar veriyor
10 Yorumla- Devamını Gör (133)
Devamını Gör(178)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler Soruyor Biz Cevaplıyoruz! Siz olsanız ne cevap verirdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler