Lütfen yardım!! zorla öptü?

arkadaşlar lütfen kaba olmadan cevap verin. Erkek arkadaşımın en yakın arkadaşından (ev arkadaşı) hoşlanmaya başladım. o hafta arkadaşımdan ayrılıcaktım onun için evine gittim. çatı katındaydık sevgilimi beklerken Mert (arkadaşı) gece beni öptü sonra ben olayın şaşkınlığıyla sadece bakakaldım sarıldı bana seni asla bırakmam çok güzelsin melek gibisin falan demeye başladı. ben sadece bakarken erkek arkadaşım geldi. görmüş. bana seni zorla mı öptü öyle görünüyordu dedi. ben erkek arkadaşımdan ayrılacaktım ama şimdi böyle kötülükle ayrılmak istemiyorum. ama ayrılmadan önce hiçbir kimseyle de onu asla aldatmam. hepsi mertin beni tutup çekmesiyle oldu. şimdi ayrılırsam da sevgilim beni aldatan bilecek. ne yapayım?
Güncellemeler
+1 yıl
güncelleme: sevgilime en açık şekilde olayı anlattım. ve ayrıldım. fakat kaldığım evde durumlar karışık olduğu için onlarda kalıyorum. ve bugün Mert’le televizyon izlerken yiğit’in yanımıza gelip bana çok kötü baktığını gördüm. defalarca özür diledim. önemli değil diyor ama bize öyle bir bakıyor ki
Lütfen yardım!! zorla öptü?