Eşimle yeni evliyiz, görücü usulü evlendik arkadaş gibiyiz. Sizce bu durum kötü mü?
Cevabın nedir?
+1 yılEşler arasında olması gereken her şey eksiksiz oluyorsa arkadaş gibi de olmak sorun olmaz aksine daha iyi olabilir
Bence insanlar Dünyaya daha fazla saygılı olmalı ve herkes bir işin ucundan tutmalı. Ancak böyle Dünyamız ve dogayi koruyabiliriz! ↗
Rica etsem Yorum yapar misiniz daha fazla kişiye hitap etmek istiyoruz teşekkürler00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sanmıyorum. Bir süreden sonra gittikçe samimiyetiniz artar ve karı-koca gibi olabilirsiniz bana kalırsa. En azından elinizden geldiğince bu samimi kalmaya çalışın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyani bilemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl arkadaş? Biz de arkadaşız yeri gelince ama her daim arkadaş değil yani... Yeni evli iken hiç olmaz arkadaşlık.
03 Yorumla
Soran+1 yılniye ki
- +1 yıl
Cilveleşen arkadaş olur mu..
Soran+1 yılcok cilvelesmiyoruz
+1 yılZamanla alışırsınız birbirinize bir de cinsellik ve ardından bebeğiniz olursa eşiniz size daha çok bağlanır.
04 Yorumla
Soran+1 yılhamileyim :)
- +1 yıl
Rabbim selametle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) kaç aylık evlisiniz?
Soran+1 yılinsallah, 3 aylik evliyiz daha
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
52Cevap
+1 yılİnsan eşiyle arkadaş gibi olmalı bunda kötü birşey yok..
Eşim herşeyim olur arkadaş dost..00 YorumlaAranızdaki sorun olan sadece cinsi yakınlaşmamı eğer öyle bişey varsa rahat edemezsiniz eşinle aranda başka sorun yoksa birbirinizizi istediğinizde çıkın dışarı bir otele gidin en azından kendi evinize geçtiğinizde rahat edersiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılof istemiyorum hic bisey
Zaten dışarda ya da günlük hayatta öyle olabilirsiniz ama yatakta ikimizde karı kocalığınızı birbirinize göstern mesela erkek ilgisizsin yatakta ilgi çekici şeyler giy iç camasirdir geceliktir sexsi dantelli şeyler ya da ince tayt falan azdır sen hele onu o zaman etrafında 4 doner.😍
00 YorumlaKötü tabi yarın ilişkiye nasıl giriceksiniz nasıl zevk alacaksınız insanın karşıdakini istemesi lazım istemedikten sonra her şey sağlıksız olur
02 Yorumla
Soran+1 yılhamileyim bile :/
+1 yılKocanla arkadaş olursan kendine sevgili arar bence sevgili olun arkadaş olup ne yapacaksın arkadaş her yerde bulunur eş 1 tane olur
10 YorumlaArkadaş gibi olmak iyidir bence ama , cinsel anlamda bişeyler yaşamayıp gerçekten sadece arkadaş gibiyseniz sıkıntı var
10 Yorumla
+1 yılHahahaha yeri gelir eşin her şeyin olur kötü sayılmayabilir
20 Yorumla
+1 yılYatak odasında da sadece arkadaş gibi değilseniz güzel bir şey
01 Yorumla
Soran+1 yılyani sayilir
Birbirinizi tanıma evresi normal bence. Biraz daha samimi olunmalı tabiki
04 Yorumla
Soran+1 yılailesinin evindeyken samimi olunamiyor
Soran+1 yılumarim
Neden kötü olsun ki? Belli bir şekil alması gerekmiyor evliliğin. Siz nasıl şekillendirirseniz öyle yürür. Gayette güzel bir durum arkadaş gibi olmak.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Arkadas derken yani hangi anlamda. ev icinde mi arkadas gibisiniz yoksa her durumda mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılev icinde
Soran+1 yılyani arasi gibi
- +1 yıl
O zaman sen biraz adamı kendine cekecen yani olay sende bitiyor ya adam hala ısınamadı ya da ısınacak bisey yapmiosunuz. Azck isveli cilveli ne bilem cana yakn ol azck sokul adama azck bir kendine cek onu o gelmiyosa sen cekcen naslsa artk o senin kocan. Bunu normal bir sevgiliye yapmiosun kocana yapiosun. Kazanman gerek onu normalde onu yapması gerek ama belliki ikinizde biseyler yapmiosunuz bu soruyu sen sorduguna gore durumdan pek memnun degilsin bence azck kadnlgnı kullan baska sekilde ya yemek yaparak gonlunu kazanrsn ya kadnln yaparak herseyini kazanrsn
Soran+1 yılailesinin evinde yasiyoruz dedigin seyleri yapamam ben aileside evdeyken
Soran+1 yılailesi yan odada ama
Aksine iyi bir durum ama arkadaşlıkta ölçülü olmalı, hem eş hem arkadaş, hem anne-baba hem çocuk gibi olmalısınız yoksa zaten evlilik sağlıklı olmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. aslında güzel fakat sırf arkadaş gibi değil yeri gelince eş gibide olmanız şart 😌
09 Yorumla
Soran+1 yıleş gibi derken?
Soran+1 yıltartışıyoruz neredeyse hep
Soran+1 yılailesinin evinde yaşadığımız için eksik olmuyor..
Soran+1 yılmaddi durumlar sebebiyle simdilik tasinamiyoruz
Soran+1 yıluzun bir sure boyle devam edecek gibi, simdi cocuk masraflari cikti
+1 yılAksine çok güzel birşey. Paylaşacak daha çok seyiniz olur. Hemen sıkılmazsınız birbirinizden. Arkadaslık güzel birşey hele ki esinle
00 YorumlaArkadaş, arkadası züker mi?
bir nasıl iş.
Ne ayaksınız la siz20 YorumlaHayır aksine çok güzel bişey bence eş ile herşeyi olabilmek..
10 Yorumla
+1 yılYani en sonunda birbirinize bacı, gardaş çekmeyecekseniz tabi ki iyi bir şey
00 YorumlaHicbir sey sonsuza kadar sürmüyor sapina kadar aşık olsan ne olur arkadaş olmanız en güzeli
00 Yorumla
+1 yıleh sonuçta bir hayat arkadaşlığı değil mi bu evlilik"/
00 Yorumla
+1 yılBence çok kötü bir durum ve içler acısı ben görücü usulüne o sebeple karşıyım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Ne güzel işte en güzeli bu böyle devam edin hayat arkadaşı değilmisiniz zaten?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Özel ilişkinizde seni senden alıcak bir derecede hissediyormusun? Hissetmiyorsan sıkıntı var
00 Yorumla
+1 yılHayır başta zatrn hemen deli dolu aşk yaşanmıyor hrm eşlerde bir yandan arkadaş gibi olmalı
00 Yorumla
+1 yılKardeş gibi olmayın.
Arkadaş gibi olmakta sıkıntı yok 😁00 YorumlaAile & Toplum konusunda 580 cevap paylaştı. Arkadaslik koti degil aranizdaki cekim ve ask bitmesin
03 Yorumla
Soran+1 yılaşk yok henüz :)
+1 yılKötü değil görücü usulü olduğu icin alışma surecindesiniz
00 Yorumla
+1 yılKötü tabi biraz yakınlaş kocan o senin öyle ya da böyle evlenmişsin arkadaşın değil
00 Yorumlaİlk gece ilişkiye girdiyseniz karı-koca oldunuz artık birbirinize daha yakınsınız
010 Yorumla
Soran+1 yılyakinizda yani
Soran+1 yılailesinin yaninda yasiyoruz
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılyani
Soran+1 yılyok simdilik
İlerde kötü sonuçları olabilir eşine aşık olamaya aşık etmeye çalışmalısın bence
04 Yorumla
Soran+1 yılnasil asik edicem ki
Soran+1 yılhamileyim cok sevindi mesela
Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Evet kötü bence arkadaşlık cok farklı. karı koca olmak cok farklı
04 Yorumla
Soran+1 yılnesi farklı?
Soran+1 yılarada bir yakinlasiyoruz zaten
Evet kesinlikle kötü bir durum ilerleyen zamanlarda can sıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer seyi paylasmaniz konusmaniz arkadas gibi cok guzel ama gece isiklar sonuncede ayniysa hos olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılailesinin yaninda kaliyoruz mecbur
Cevap sahibi+1 yılne alaka odaniz ayri
Soran+1 yılyan yana odalarimiz
Cevap sahibi+1 yılanlayisli olsunlar yanyanaydi eskidende gelinler hep ayni evde kalirdi bir suru cocuklari oldu ciglikmi atmaniz gerekiyor zamanla ayirir evi daha rahat edersiniz
+1 yılYataktada mi arkadas gibisinz
02 Yorumla
Soran+1 yılbazen
- +1 yıl
Yatakta arkadas gibi olmaz ama normal zamnda arkadas gibi olmak güzeldir
- Aile & Toplum konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir şey..
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü evlilikten ne bekliyorsun?
00 YorumlaArkadaştan kastına bağlı
00 Yorumla
+1 yıllimitini bildiğin sürece güzel bişey bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mutluysanız sıkıntı yok.
00 YorumlaAşmak mümkün iletişim yolunu kapatmayın
00 YorumlaKanka kadar değilse iyi
00 Yorumla
+1 yılŞimdi nasıl bir arkadaşlık
00 Yorumla
+1 yılHayir aksine harika
Esler once arkadas olabilmeli00 Yorumla
+1 yılolması gereken bu..
hata en güzeli bu..01 Yorumla
Soran+1 yılnesi guzel ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz yakinlasin bisey hissetmiyor musun
017 Yorumla
Soran+1 yılhamileyim hatta
Cevap sahibi+1 yılYa bende esimle gorucu usulu evlendim ama azda olsa konusmustuk nisanlilik falan. Bizim oyle bir sorunumuz yok cok seviyoruz birbirimizi. Sana tavsiyem biraz yakinlas eşinle arkadas gibi durmayin. Basini omzuna yasla bazen yalandan olsa agla hamilelik hormonlari zaten dersin 😄 . Biraz saksiyi calistir esine ben burdayim de seninle ilgilensin
Soran+1 yılbiz ailesinin evinde yaşıyoruz ama..
Cevap sahibi+1 yılBende aile icindeyim canim. Sonuc olarak yatak odanizda tek kaliyorsunuz ve firsati dgeerlendir
Soran+1 yılistemiyorum pek
Cevap sahibi+1 yılOhoo bisey hiseetmiyorsunki
Soran+1 yılrahat olamıyorum ki :/
Cevap sahibi+1 yılIlk zamanlar öyle oluyor ama cocuk yapmışsınız artik utanmanin alemi yok
Soran+1 yılçocukta ne ara oldu cidden anlamadım 🙄
Cevap sahibi+1 yılEsin bunu duyduğunda sevinmedimi
Soran+1 yılcok sevindi
Cevap sahibi+1 yılYa daha ne seni seviyo sonuc olarak bir parca taşıyorsun benim gibi 😍 . Biraz relax ol
Soran+1 yılhic olamiyorum ya, annesi cok ustume geliyor her konuda
Cevap sahibi+1 yılHamile olunca böyle asiri duygusal ve takıntılı oluyorsun anliyorum ama ailesini kafana takmamlisin. Bak hamileyim 34 haftamdayim. Gecen gunler oyle agladim oyle ağlıyordum anlatamam. Asiri stres falan. Neden biliyor musun hem kaynanam hemde evin icindeki aileyle sorunlar. Hep ustume gelip kendilerini üste cikarmalarindan. O kadar aglamistim gozlerim kipkirmizi küçücük olmuştu. Sonra bebegimi düşündüm cunku ben agladigim zaman hep tekme atiyor hissediyor oda uzuluyor. Onu uzmeye hakkim yok dedim. Ertesi gunu kalktim ni baktim sacima ak dusmus Aman Allah m. Dedim bundan sonra asla takmiyacam kimseyi. Sende takma sonra cok üzülürsün
Soran+1 yılkafaya takilmayacak gibi degiller
Cevap sahibi+1 yılEvet oyle geliyor ama elinden geldigince takma canim psikolojin bozulur
Soran+1 yıltesekkurler :)
+1 yılDeğil zamanla tanırsınz birbirinizi
10 Yorumlaarkadaş gibiyiz derken sohbet muhabbet te dimi
01 Yorumla
Soran+1 yılyani
+1 yılsrkadaş gibi derken samimiyet yok mu
012 Yorumla
Soran+1 yılsamimiyetten kastınız nedir
- +1 yıl
yani şakalaşma cilveleşmeler oynaşmalar yok mu yoksa sadece evine misafir gelen normal bir arkadaş gibi mi
Soran+1 yılannesinin evinde yaşıyoruz, 9 haftalıkta hamileyim o dediğin şeyler yok
- +1 yıl
annesinin evinde isen birbirinize alışmanız da baya uzun sürer o işi bile sessiz sakin utana sıkıla bişe anlamadan yaparsınız yani yeni evliliğin tadı çıkmaz anlaşılan zor
Soran+1 yılne zaman hamile kaldığımıda anlamadım zaten :)
- +1 yıl
yani şaşırmadım gizli saklı sevişip ne olduğunu anlamazsan :)
Soran+1 yılyok zaten ben istemiyorum
- +1 yıl
hamilelikten dolayı mı
Soran+1 yılgenel olarak, rahat değilim çünkü
- +1 yıl
bence hayatınızı renklendirmek ve birbirinize ısınmak için bir otel odası ya da tatile falan gidin
Soran+1 yılistemiyorum ya :/
- +1 yıl
peki
+1 yılYatak arkadaşlığı yoksa durum kötü :)
02 Yorumla
Soran+1 yılarada bir
- +1 yıl
O zaman sıkıntı yok arda olması hiç olmamasından iyidir arkadaş olmak sevgili olmaktan iyidir en azından saygıyı kaybetmezsiniz sevgili olanlar sevgisinden kırıcı oluyor saygısız davranıyor o yüzden siz böyle devam edin :)
Aile & Toplum konusunda 463 cevap paylaştı. Kanka olmadığınız sürece huzuru bulamazsınız 😊
00 YorumlaZaten adı üstünde hayat arkadaşı
00 Yorumla
+1 yılGayet güzel yaa bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 31,8b cevap paylaştı. Kötü tabiki cinsel hayt yoksa boş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılama arkadas gibi anlasiyormusunuz
00 Yorumla En güzelini yapıyorsun valaa
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 701 cevap paylaştı. Harika birşey bence
00 Yorumla
+1 yılEvet kötüdür.
00 YorumlaÇok güzel olması gereken o zaten
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok benc çok güzel
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörücü usulu cok sacma be abi
00 Yorumla- Devamını Gör (20)