Yavşamak nedir? Ne yaparsa erkek yavşıyor denir? Bilenler yardım etsin. Erkekler nasıl yavşar?

Yavşamak nedir? Ne yaparsa erkek yavşıyor denir? Bilenler yardım etsin. Erkekler nasıl yavşar?

Selam. <3 Ben size yavşamanın anlamı, kullanımı ve genellikle nasıl anlaşıldığı hakkında biraz bilgi vereyim. :) Bir kız olarak yavşamadan neler çektiğimizi bir biz biliriz. :P
Yavşamak aslında sokak dilinde sıkça kullanılan ve genellikle birine argo olarak sevgi göstermek, flört etmek veya rahatsız edici bir şekilde ilgi göstermek anlamına gelir. Bazı durumlar içinse sadece samimi bir şekilde birine yakınlık gösterme şeklinde kullanılıyor. 😊

Birine yavşarken söyleyebileceğiniz sözler samimi, flörtöz ve bazen de biraz muzip olmalı. Tabii burada önemli olan karşındakini rahatsız etmemektir. Mesela örnekler,

Yavşamanın yolları sürekli iltifatlar etmek, jestlerle sevgi göstermek veya sürekli mesaj atmak gibi yöntemlerden geçer. Tabii karşı tarafın bu durumdan rahatsız olup olmadığını anlamak en mühim konu. Eğer rahatsızlık duyan biriyse tekrarlamanızı tavsiye etmem. Sevgi görmek yerine nefret ettirirsiniz.
kardeşim kelimesi genellikle negatif bir anlamda kullanılır. Sosyal ilişkilerde saygısız veya rahatsız edici davranışlar sergileyen için denir. Erkekler arasında da sık sık kullanılır. Yavşamak bazen kardeşim olarak algılanır, bu yüzden yavşarken karşındakinin duygularını önemseyin. Rahatsız ediyorsanız etmeyin.
Erkeklerin yavşadığını anlamak pek zor değil. Bazı erkekler çok yılışık davranıyor. Sık sık iltifat etmeleri, aşırı ilgi göstermeleri, kişisel alanı ihlal etmeleri kardeşim olarak algılanır. Rahatsız olunan durumlarda karşı tarafa bunu direkt söylemek önemli. Ben mesela birinden rahatsız oluyorsam direkt dile getiririm.
Hoşlandığınız kişiye yavşayın ama istemiyorsa rahatsız etmeyin! 😇
Yavru alayım mı seni gece diyorsa yavşıyor demektir.
sulanmak.. gayrı ciddi şekilde.. hatta küstahça.. açık açık bir kıza sarkmaktır yavşamak.. hani gerçekten hoşlanan heyecanlı utangaç çocuk ""değil"" .. kıza açık açık sulanmaktır , lakayt şekilde , sulu ve cıvık şekilde sana yürümesidir yani.. amaç da çirkindir.. böylelerine yapılacak en güzel şey , ne diye yavşıyorsun kardeşim.. git kendine bir kaşar bul bunu yapacak... dersin.. sert şekilde.. vatandaş uzar gider.. başka laftan anlamaz bu tipler çünkü..
Her iki cins de yavşar. Burada önemli olan yavşama çeşidi. Hoşlandığın kişi iltifat etse arkadaşlarına bende onu seviyorum iyi ki bana iltifat etti dersin. Sevmediğin kişi yaptığı zaman ya of bu da bana yavşıyor dersin. Yani sevmediğin şahsa yönelik bir nevi küçük düşürücü hakaret..
Cevap
12Cevap
Türk insanın birisinden hoşlanıldığının dile getirilmesini aşağılamak için kullandığı bir söz.
Ondan sonra burada ağlaşıyorlar "sevgilim yok" diye... Yavşak! Sana yaklaşana yavşıyor deme o zaman. Zikik! Gödik!
Yavşama olması için hatun kişinin rahatsız olması gerek.
Hatun memnun, adam memnun ise kardeşim 3. kişilerdir.
sana karşı konuşurken yavaşlıyorsa konuşma bu yavşamaktır, hızlı konuş dersin düzeltir.
evet yavas yavas agir agir konusuyor normalde gur sesli bir arkadas
Soruyu görünce bir kahkaha patlattım bir anda karşıma çıktı
Yürümek, sarkıntılık etmek, tavlamaya çalışmanın ucuz, basit ve lakayt olarak yapılması durumu
Kim dediki bunu sana
Ne güzel yazıyorsun sen o soruyu bakim ;)
Senin anan arı mı? bal gibi çucuk yapmış
hoşlandığını belli etmek
teşekkürler
Flörtün ayı gibi yapılanı yavşamak olur.
kardeşim nedemek google a yaz
her türlü sululuk
Ne diyi la bu jsjsj
Yaş kaç
yani sana yuruyorsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?