Ya ben sevgi hissediyorum ama kimseye aşık olduğumu düşünmüyorum. Bazen insanlarda görüyorum onu seviyorum deyip herşeyini görmezden gelen ya da istenmediği halde yapışıp vazgeçmeyen tipler. Ben ise seviyorum dediğim insandan bile büyük bir yanlışını gördüğüm zaman anında beni haketmiyor diyerek vazgeçebiliyorum. O kişiye aşık olmadığım için mi yoksa kendime değer verdiğim için mi böyle bilmiyorum. En önemlisi aşk yüzünden üzülen biri olmuyorum. Sizce sevgi ya da aşık olmak nasıl bir duygu?
Sevmek ya da aşık olmak nasıl birşey, bunu nasıl anlarız?
Tedavisi Olmayan Bir Hastalık Galiba Aşık Olmak Kafa Dengi Birini Bulmak karşılıklı sevip sevmektir. öyle zaman geçsindiye değil bir ömür boyu birlikte olabilmektir. sevgli yapmakla AŞK Arasında Dağlar Kadar Fark Vardır Çünkü Gerçek Aşk Ölümsüz Aşktır. O Yüzden Bırakn Aşk'kı Meşki Yaşasın Yanlızlık :)))))
İşte ben de böyle önemli gördüğüm için kolay aşık olmadğımı düşünüyorum. Gerçekten değer verecek aşka önem verecek biri olmalı ki ben sonuna kadar güvenebileyim 😇
Her sabah uyandığında aklına ilk onun gelmesi, her rüyanda ve dalgınlığında onunla beraber bir gelecek görmek, onunla gezip tozmak, adı aklına geldikçe mal mal gülmek, için içine sığmamak, yemeği karıştırırken aklına gelmesi ve mutluluktan karnının doyması falan.
Bu sadece bir kısmı. Kelime karşılığı olmayan hissedilen duygular vardır. Anlatmak istersin de dilin düğümlenir ama beynin alev alevdir falan. Bu hissi yaşaman dileğiyle. :D
Aşk, onun tek bir sözüyle hayatındaki tüm kötülüklerin ve olumsuzlukların uzaklaşmasıdır. Aşk, onun gözündeki parıltıyı görebilmektir. Aşk, onun yanındayken onu özleyebilmektir. Aşk, tüm bunları ve dahasını ona bakışınla, gülümsemenle hissetebilmektir. Aşk dediğin şey bir bütün olmaktır.
Çok güzell anlattın peki bunları gerçekten hisseden biri, karşısındaki insan büyük yanlış yaptğında bu sevgiye kıymet vermediğinde ne yapar? Yine de aynı aşkla sevebilir mi yoksa vazmı geçer?
Aslında cevabı kendin vermişsin. Bunları hisseden biri aynı zamanda hissettirmiştir yani karşılık bulduğu bir sevdiği vardır. Dedim ya bir bütün olan iki aşık birbirlerini hayatlarının merkezine yerleştirir geri dönülemeyecek bir yanlışı ancak kalbini söküp atabilenler yapar. Aşık olan insan sevgisine ve sevdiğine sahip çıkar ihanet etmez.
Öyle burada dolu o tipler şerefsizlerr diyecektim. Bunlar yüzünden bu duruma geldi işte sevginin aşkın gerçek anlamda var olan değeri yara aldı sevginin adı kirlendi bu şebekeler şimdi evliliğin adını kirletmeye yoneldiler amaçları bu toplum ülke geleneklerini yok Edip özgürlük adı altında daha rahat istediklerini yapmak herkesi de kendilerine benzetmek tek gayeleri bu kalpsiz vicdansız yüreksiz ucuz basit pislikler bunlar sokakta tacize tepki gösterip burada onu bunu taciz edecek kadar miğdesizler
Maalesef haklısın. Keşke herkes biraz daha düzgün ve ahlakına sahip çıkan insanlar olsa, kızı da erkeği de. Farketmiyor yanii. Hepsi bir özgürlük diye almış başını gitmiş. Sonumuz nereye gider Allah bilir.
Öyle olsaydı şu an bu ülkede namussuzluk almış başını gitmez di namussuzluğu yapmalarını bir kenara bırak birde üstüne o namusszluğu normalleştirme ye çalışıyolar Bu toplumun kirlenmesine sebeb olanları söyledim sana erkek kız fark etmez iki taraf içinde konuştum ama yinede ben kadın tarafına daha çok baktım sebebi kadınlar yapmasa bunların hiçbirisi olmaz kimse kimseye zorla birşey yapmiyo doğrumu kafasına silah ta dayamıyolar. kaynağa bakiyom onun için en çok ben. Özgürlük diyerek toplum baskısı diyerek bu duruma geldiler sen düşün gerçek yüzleri ortaya çıktı bu sayede neden ozgurluk istediklerini anlamamak imkansız. Kimse kimseye karışamaz dediler senin benim kardesime kötü örnek olacak kadar bir bataklığın yolunu açtılar geleceğe hiç hayal bile etmiyom çünkü bugünden daha berbat olacak. Daha kötüsü de ney biliyon mu batilaşma yoluna girdi ülke. Sosyal medya nında bunda buyuk payı var tabi.
Adam olan doğru düzgün erkek bile kalmadı namus için herşeyi göze alacak delikanlılar dan eser yok nonoşluğa aday olmuşlar. Kim kimle yatacam diye can atiyo. Evlisi bile ihanet etmek için can atiyo hatta hatta karısını başkasına af edersin teslim eden adi şerefsiz genişler bile var günümüz de Tekrar soyluyom bunlara sebeb olan kadınlar genelleme yapmiyom sakın yanlış anlama beni öyle olanlar için konusuyom öyle olmayanların sayısı da çok azaldı.
Kadın da sebep erkek de sebep. Söylediğin herşeyde haklısın. Ama kadınlar da hepsi engel olsa bile bu ahlakszlığa yine de bu ahlakı bozacak erkekler var olacaktır. Bu hayatın gerçeği maalesef.
benim başıma gelenler genelde aldatılmam. Aldattılar ve gittiler. Beni seven olmadı sanırım hiç. En uzunu 1 ay sonra eski sevigilisine döndü. Kısacası bu işin güzelliğini bilmem, acısını sonuna kadar anlatırım
Üzüldümm.. Ne diyebilirim bilemedim. Aldatılmadım bunun acısını bilemem. Seven çok zor bulunuyor gerçekten, zor seviyorum ben ama hakedeni tam sevdiğime inanıyorum. Sadece hakeden olmadı.
Yalan yok ben kedi gibiyimdir sevgi de. Tek isteğim ve beklentim birisinin sarılması ve gerçekten sarılması. Ondan sonra bir yengeç erkeği nasılsa bende öyleyim :)
en az 2-3 yıl sürmeliydi bir ilişki. zamanla insanlar, düşünceler, istekler aile ve çevresel statü nedeniyle değişir, anlaşmazlıklar olur herkes ayrılır ama... ne bileyim max 1 aylık bir ilişki ilişki değil bile
kendimi sorgulamaktan baya bir bunalıma girdim tabi... sorgulamadım değil fakat şöyle kültürel yelpazem var; eski gitaristim (elektro gitar, heavy metal tarzında), eski barmenim, bu aralar güvenlik amirliği yapıyorum ama okan üniversitesini %100 burslu kazandım bu sene sadece youtube üzerinden ders çalışarak. zeka ve kültürde bence pek sorunum yok. tip olarak pek çok kişi buradan tipimi beğenmişti eski sorularım ve hesaplarımda fakat 175 boyunda 62 kg bir erkek... oldukça zayıfım... gereğinden fazla ilgi ve sevgi gösteriyorum, yaşamadığım kadar, ihtiyacım olduğu kadarını karşı tarafa gösteriyorum diye sanırım. sebep fiziksel zayıflığım ve aşırı ilgim
Hmm normalde sebep olmaması gereken şeyler ama maalesef ki genel yapıya bakınca sebep olduğunu gördüğümüz nedenler. Sanırım dediğin şeyler etki edebilir.
Kolay kolay şans vermyrum bak o doğru :) ama verdiğim biri olursa da büyük bir hatasını gördüğüm zaman vazgeçebiliyorum hemen. İsterse yıllar geçmiş olsun aklımda kalmıyor bile.
İşte bak bunu bu konudan dolayı çok işitiyorum 🙈😅 millet aşk acısı çekerken ben kendi hayatımdaki insanı çıkardğımda tam çıkartyrum o zaman bana ne kadar ruhsuzsun diyorlar 😇
En İyi Cevaplar