-Sevgiliniz, sizin ona aldığınız hediyeyi beğenmediği gerekçesiyle bir başkasına hediye etse tepkiniz ne olur?
#GöktenDüşenAşk
#GöktenDüşenAşk
#GöktenDüşenAşkSeven sevdiğine bir kuru dal parçası bile hediye etse, son nefesine kadar sırf o verdi diye saklar insan. Neyleyim öyle sevgiliyi.
Rica ederim 😊
Oyle sevgili olmamistir yahu..
Olan insan oyle olmaz yani..
Yüzüne bile bakmam onun bir daha.
Ağzına çarparım hediyeyi.
Cevap
28Cevap
Kızarım hediye almam bir daha gadasi
İşte sorun burada hep aynı olmak var iç güdümüzde değil mi? Beğenmeye bilir bu erkek ya da kadın olsun ama beğendim rolü yapsa daha mı iyi sence ya da sorun biz demi sevdiğimiz yaşadığımız adamı kadını tanımıyorsak onu tanımadan ona bir hediye alıyorsak sonuç hüsran değil mi?
Başlıklara bakıyorum daha sevdiği adama kadına ne hediye alayım diyen insaları görüyorum gerçekten çok farkliyiz. Bu arada demek ki aldığın hediye birisinin yüzünü güldürdü buda var hep kötü düşünmeyin
Büyük saygısızlık. Onu düşünerek aldığın özel birşeyi başkasına hediye edemez. Herkes herşeyi beğenmek zorunda değil tamam ama sevdiğin almış begenmediysen bile hatırası için saklarsın. Bir daha hediye almam ona olan sevgim ve saygım da azalır bu davranışı yüzünden. Zaten neyi sevip neleri sevmediğine dikkat edecek kadar tanır öyle alacağım hediyeyi özel secerim. Sevmiyorsa bir sıkıntı vardır çok kırılırım böyle birşeye. Küçük mesele gibi bakmam
Kan alırım Kamil Kan , anlıyor musun?
Ne demek ya başkasına hediye etmek.
Sen kim köpek?
Benim sinirimi bozmayın.
Bok alırım birdaha ona bir şey.
Demek ki değer vermiyor bana ve ilişkimize der, belaya atlar giderim.
Beddua etmem üzülme kafama sıkar giderim.
Koyar mı sandın acılar?=)
Insan sevdiğinin aldığı herşeyi beğenir. Beğenmemis olsa bile sonuçta sevdiğin almış saklaması lazım. Başkasına veriyorsa sevmiyordur.
Begenmediyse soylesin vermeyeyim agzi yok mu neyse hediye almak sacma zaten boyle seylerle karsilasmamak icin almayin
Biplersin gitsin ona begendigi hediyeyi alanla olsun benden geleni degersiz buluyorsa demekki benide ayni goruyordur
Bu düpedüz terbiyesizlik ve nezaketsizliktir çok sinirlenirdim galiba bu onun ayıbı olurdu 😊
etme bulma dünyası. beğenmemek olmaz alır kenara koyarsın.
O hediyeyi alır münasip bir yerine kargolarım adama bak ya sinirlendim bak
Başkasına veremez. Beğenmedim desin ama saklasın, değiştirsin veya çöpe atsın.
Hediyeden hediye olmaz. Begenmemesine saygı duyarım ama başkasına vermesine duyamam. Çöpe atsa daha iyi.
Yook artik gitsin baska biseyle degistirsin ama bir baskasina hediye etmesin ne diyim..
bir dahakine para veririm..
eğer o böyle bir ayıp ederse, bende sığırlığın hakkını veririm..
Hediyeyi alan kisi onun icin cok degersizdir. net olarak boyle
Baya saygısızca bir olay.
Kızarım yani..
Üzülürdüm hemde baya üzülürdüm ve birdaha ona hediye almak içimden gelmezdi
Benım sevgılım bana aldığı hedıyeyı bana vermedıkı ınat ıcın baska kıza verdı bende acısını cıkardım
Daha da ona hediye falan almam.
Bir daha hediye almam..
Afedersin bir daha nah alır hediye
Tepki vermem direkt ayrilirim
Boyle bir sacmalik olamaz
O sevgilim olarak kalmaz artık
Gebertirim,, beğenmese de değerini bi-le-cek!
Bir daha da nah bulur hediye :D
Bir daha eskisi gibi olmaz soğurum
Son hediyemdi aşkım demek lazım
sevgilim olmadığı için beni ilgilendirmeyen durum
O kişiye iletsin diye hediyeler veririm
Çok saygısızca. Ayrılırım
bir daha hediye almam ona
Terk ederim
Değiştirsin?
Bisey dusunmem hediye edebilir 😊
Daha almam hediye falan
İlişki biter