+1 yılKadınların en büyük hatası arkadaşım adamlara aşık olup onları değiştirebileceğini sanmak ama malesef kazın ayağı öyle değil.
Baktın ki olmuyor o zaman bakmayacaksın.
Elindekiyle kendini mutlu etmeyi öğreneceksin.
Sevilmeden sevmek mi yoksa sevildiğin halde sevememek mi dersen toplumun bir çoğu 2. yi terc, h ediyor.
O değil de bu piçler evleniyor mu yahu?01 Yorumla
En İyi Cevaplar
eminim " çook haklısın" diyenlerin içinde o kırolar da vardır :)
ve benim gibi 25 yaşında bir kıro bulup evlenen de. maalesef gençken önceliklerimiz, doğru kabul ettiklerimiz ileride başımıza çok büyük sorunlar açabiliyor.15 Yorumla- +1 yıl
işte bu yüzden kızların % 90 nı burada hata yapıyor. kızlar nerde kıro serseri torbacı varsa onları piyasaya sürüp bişeyler yaşadıkları için delikanlı aile çocukları evlilikten kaçıyor. kızlardaki evde kalma korkusu kızları kör kuyuya düşürüyor.
- +1 yıl
@mimozaçiçeğimgül bunda sadece kadınlara suç atmamak lazım. evde kalma korkusu çevre baskısından kaynaklanıyor. evlenince çok mu düzene giriyor hayır. ben erken evlendim çok da erken ayrıldım. ne oldu şimdi? baskıyla işler yoluna girmiyormuş demek ki... bunu önce ailelere anlatmak lazım.
- +1 yıl
hem fikirim seninle. ama yinede Son söz sana aittir. herkes evlendi bir tek ben kaldım deyip acele ediyorsunuz. evlenmeyi toz pembe dünya gibi görüyorsunuz. O yüzden ben mantigimla hareket ediyorum. Senin yerinde olsam 2. evliliği yapmam. bekarlık daha güzel. ilkinden sonra dikiş tutmaz
- +1 yıl
Aynen öyle. Bende olsam asla evlenmem. çünkü eminimki 2. evlilikler sadece cinsel ihtiyacın karşılanması için yapılan evliliktir. ya da maddi menfaat. başka şey olamaz
+1 yılKızın dibisin haklısın :)
i.pinimg.com/.../...db0b5df8ea603669f9a559f98c.jpg14 Yorumla- +1 yıl
@fatih4296 Bu adam biraz daha yaşasa kesin devlet başkanı olurdu :D
allahına kurban beee
yürü kim tutar seni açık ve net +++++++++++++++22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç torbacı sevmedim, çorbacı belki asfhshd
41 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiydi :)
+1 yılhaklısın tabikide ama inşallah söylediklerinle yaptıkların birbirini destekler. kızlar nerde serseri zibidi varsa evlenip en güzel şeyleri onlara yaşattıkları için delikanlı aile efendi erkekler evlenemiyor ve bizdemi arkadaşım olsaydık diye düşünüyorlar. zaten bu felek malesef delikanlıya gülmez. He erkeklerin çok kulladığı laf ' armudun iyisini malesef ayılar yiyor' ah be kızlar ne zaman doğru karar verip doğru adım atacaksınız. sırf böyle kızlar yüzünden boşanma davaları rekor kırıyor. adli koridorlarında kurtarın beni diye bağıran kızlar var. evde kalma korkusu kör kuyuya atıyor sizi farkında değilsiniz.
00 Yorumla
+1 yılKız mevzuları parası bu iki mevzu asırı önemlidir bir erkek için ee ergenlik boyunca kız buluyorsun belli bir noktaya gel ayrıl genel olarak kısa süren uzun sürse de kafayı yedirten seyler oluyor seni yoruyor bıktırıyor birde bu isin kızlara yazılıpta basarısız olması da var ee para desen ben 97 dogumluyum en az 3 tane ekonomik kriz gördüm :D yok 2003 krizi yok 2010 kriizi simdi de kriz var ee ne oluyor erkek istediğini elde etmek adınq sürekli asgari ücretle calıssın sürünen biri oluyor ve kazandıgı para isteklerine yetmiyor ee kız mevzusunda sürünsün arkadas mevzusunda da herkes basarılı olamıyor oraya girmeyecegim hani burda yaziyorlar görüyoruz yok sevgilim niye söyle böyle yaptı yok sevgilim dengesiz mi diye erkeklerin mantıklı haraket yapmamasının sebebi bu zaten birde bunun icine okul stresleri gelecek kaygıları giriyor sonuc 25-30 yasında antideprasan kullanan veya kilolu ne biliyim sigara icen özgürlüge mutluluga hasret insan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alfa fucks, beta bucks.
Yani alfa s. ker, beta öder...
Kadın değerli olduğu zamanlarda alfa erkeğiyle beraber olur, hatta kucaktan kucağa dolaşır. Ama değeri düşmeye tercih edilmemeye başladığında beta denilen erkek türünden bir sünepe bulup ( bizim toplumda buna efendi erkek deniyor), ona yamanır.10 Yorumla
+1 yılBende diyorum neden beni sevmiyorlar tipten sanıyordum meğer sebep buymuş 😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. pratikte doğru.. teoride ise hemen hepsi yooo yoooo der..
10 YorumlaYaş ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tüketmişliğin vermiş olduğu sendrom hepsi. Yanındakilerden artık istediği şekilde yararlansa da keyif almadığını ve geleceğine yönelik düzgün biri istese de. İnsanın hamurunda varsa bir eksiklik o ömür boyu devam eder karşısındaki insana da zarar verir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılGençliğin Vermiş Oldugu Enerji Diyelim Bence Zamanla Neyin Ne Oldugunu Anladıklarında Hayat Denen Şeyin Hep Öyle Devam Etmiyecegini Öğrendiklerinde Bütün Tanıkları Evlendiğinde Ve Herkezin Onu Evde Kaldın LAN Kezban Diye Dalga Geçtiklerinde Artık Tamamdır O Da Artık Kendine Kalıcı Biri Aramaya Yel Tutmuş Demektir ;))
00 Yorumla
+1 yılsorma gerçekten ama sorun şu dışarıdan güzel görünüyo diye seçimlerini doğru yapacak diye bir şey yok. yani güzel mesela çoğu kız ama sıfır beyin. bu kızın zaten seçimlerini iyi yapması için zekaya ihtiyacı var güzel bir kalça bunu sağlamıyor ben çok şaşırmıyorum ama gerçekten ego yapanlara inanılmaz sinir oluyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğru serserilere arkadan veriyorlar sonra dürüst birini arıyorlar erkekler için de aynı her güzeli yapma istegi var sonra evlenmek için namuslu kız arayışına giriyorlar önden namuslu olupta arkadan duble yol otoban olan kişiler çoook
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım bizi düşün işte nelerle uğraşıyoruz 😅😅 Helal olsun gerçekten 👏🏻👏🏻
12 Yorumla- +1 yıl
Anlayışınız için teşekkürler 😊🙏🏻
+1 yılHiç bir zaman serseri biri çekici gelmedi , basit ve apaçi gelmistir. Aile çocuğundan kastım ise ailesi olmasa da olur adam olsun yeter
40 Yorumlavallahi bir kızın bunları söylemesi beni çok şaşırttı yaş 25 e kadar eğlence renkli hayat renkli ortam yaş 25 den sonra aile düşüncesi ben hep böyle düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılDediğine yakın, zamanında bana baksalardı şimdi neleri kacırdıklarının farkındalar etekleri tutuşuyor da... geçti artık hayatımızla dalga geçenin , hayatından 40 dalga atıştırırım evvelallah
10 Yorumla
+1 yılValla bence kişiden kişiye değişir. Kendimi bildiğimden beri hep düzgün aile çocuğu tiplerden hoşlanmışımdır.
11 Yorumla- +1 yıl
çünkü diğerleri sana pas vermediği için o düzgün aile çocuğu tek alternatif olarak kaldı. Hani sanada iki güzel kelime yapan yalanı bol ama sana anı yaşatan biri olsa sende onlardandın yeme bizi...
- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yıldogru once ver sonrada ben bakireyim diye ortada gez
25 Yorumla- +1 yıl
@mf988 ole degillmi
- +1 yıl
@mf988 yalanmi ya bir sole
+1 yılYalan. Benim lisede bir sürü apaçi serseri vardı. Üsünte çakı taşıyanlar hap kullananlar kavgaya gidenler kavga edip adam yaralamışlar vardı. İçlerinden bana yazılan da vardı bakmadım hiçbirine.
21 Yorumla
+1 yılBuna yalan diyen kız %100 güvenilmez bir insandır :D
10 Yorumla
+1 yılSeri köz getirin, akşama yatağa atar mıyım planları bakire alcam ben erkekler kızlar ne olacak yaşarım hayatı mühendis doktora yamanırım sonra kraliçe sanıyolar İngiliz soylu kızı sanki ya elden ele gibi dolmuş parası
10 Yorumla
+1 yılHepsi takilmadim der ama hepsini bir gun o apaçilerin kollarinin arasinda göruruz
10 Yorumla
+1 yılOlayı anlatayım erkeklerde de aynı versiyon var gezer tozar taş gibi kızlarla ama evlenmeye gelince ev kızı ararlar kızlarda da öyle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı. Kimileri öyleleriyle evleniyor şiddet vs. bir gün geliyor boşanmaya kalktığı zaman kadını da öldürüyor biri mezara biri hapise çocuk da Esirgeme Kurumuna ve bitiyor
00 Yorumla
+1 yılUlan 21 yaşındayım senin demene göre torbacı esrarcıyım galiba
Kusura bakmada Adamım belki sende eksik ama ağzın laf ruhun dem dilin doğruyu söylemediği sürece sap kalacaksın00 Yorumla
+1 yılDaha çok sevgi görmeyen, karakteri oturmamış kızlar o tip erkekleri tercih ediyorlar. O yaşlar da muhtemelen o tarz ortamlarda takılmanın havalı bir şey olduğunu düşünüyorlardır.
10 YorumlaEvet o kadar akılsıssınız işte 💁🏼♂️ önce mertcanlar berkcanlar sonra ali ahmet mehmetler... Klasik türk kızları.. 👏🏻
10 Yorumla
+1 yılBu serseri sevme meseleleri, çok akıllı oldukları için değil.
Biraz bakış acısının cahilliğinden ve kızların toplumda yer etme isteğinden kaynaklanıyor tahminimce. Sonra akılları başına geliyor ve fikirleri doğal olarak değişiyor.00 Yorumla
+1 yılhepsi için geçerli değil ama çoğunluk öyle bırak hevesini alsınlar onlarla, karışmamak lazım doğanın seyrine.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bazen kendileri bile ne istediklerini bilmiyor aramızda kalsın.
Günlük tercihlerin bile değişmesi söz konusu.01 Yorumla- +1 yıl
Hatta 2018 yılında kadınlar arasında çok fazla sözlenen bir söz var. “Etrafta evlenilecek Erkek mi var?”
Bu cümleyi kuranlara sormak lazım acaba hayatı boyunca kaç tane erkekle oturmuş bir yerde sohbet edip birşeyler içmiş. İnsanoğlu çok enterasan
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Yaş olay hariç doğrusun.
Eğlenmek için serseri tipler,
Evlenmek için bey efendi tipler.
.00 Yorumla
+1 yılÖyle valla sonra da elin kızını şeyedip bana geliyorsun diyorlar
10 YorumlaDoğru gibi duruyo ya genelleme yapmak doğru olmaz ama beyni 80 iq icermeyenler bu kafada xd
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle bu tür kızları görünce koşarak uzaklaşıyorummmm 😎😎😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBır kadının sectıgı kişi kalitesini ve zekasını bellı eder zaten ıcınde gızledıgı karakterini
10 Yorumla Senin onlardan farkın ne peki varsa farkin ondan bahset yoksa gereksiz bir konu acmis olursun
00 YorumlaBence erkekler de belli bir yasa kadar hep bos tiplere bakiyolar
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama kızlarda daha çok oluyor bu durum gözlemlerime göre.
+1 yılHayir karakteri oturmus biri zaten adam gibi olani sever
00 Yorumla
+1 yılTofasını Pavyona çeviren erkekler nasıl hoslarına gidiyor yalandır bence ;)
00 Yorumla
+1 yılBenim açımdan doğru değil ama şahit olmuşluğum olmuştur.
00 YorumlaSaçma cvp lar yazanlar sizde merhaba
Boşuna demiyorum
Dünyanın çivisi çıkmış ondan sonra gelde evlen hesabı
Rabbim sonumuzu hayır eylesin10 Yorumla
+1 yılYok ya o kadar da değil yani tabi şuanki kızlarımızın çoğu paraya bakıyor
00 YorumlaBizim buralar da çok ya şekercisi, esrarcısı kızlar fena derece de kullanıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılhatalar insanlar içindir, yalnız çok hata silgiyi bitirir.
00 Yorumla
+1 yılDoğru haklısın. kizlar nerde bir kıro, güzel kardeşim varsa onları seçiyorlar
10 Yorumlasonra da gençtim salaktım ayağına saf birine kakalıyor kendini :D
06 Yorumla- +1 yıl
Bu yazıyı oluyunca aklıma suda geldi bunlar bu kekolarla tavaan gibi. ikisiyorlarda hacı dndjd
- +1 yıl
Bu yastan sonra keko olabiliyor muyuz?
- +1 yıl
Nereye baavuruyoruz djjdjd
- +1 yıl
Anladım hocam
Duygusal anlamda geç olgunlaşmaları ve hayatın gerçeklerinin sonradan farkına varmaları nedeniyledir.
10 Yorumla
+1 yılValla adam gibi durduk kimse gelip cıkmadı karsımıza dediğinde haklısın
10 Yorumla
+1 yılTürk kızlarını kötülemeye çalışan bir tip daha. Genelleme yapmayın artık.
17 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Türk mü, rus mu belli değil nerden geldiği hadsiz millet yemez içmez türk kızlarıyla uğraşır
- +1 yıl
Kim uğraşıyor
- +1 yıl
Etrafta bir kaç gereksiz kıskanç
- +1 yıl
Benide sevmiyosun zaten 😏
- +1 yıl
O ayrı bir şeydir tabiki
- +1 yıl
Barışmayacakmışız
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılvalla doğru diyorsun. serseri tip olsam kaç hatun götürmüştüm şimdiye kadar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşla alakalı değil akılları başlarına gelince istiyolar
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle. Gay olduğum için ne kadar şükretsem az.
00 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaTorbacıya göre de değişir. Belki de sosyete torbacısıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDediğim gibi kadınları anlamak zor türk kızlarını anlamak dahada zor 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Bir yaşa kadar düzeltmeye çalışıyorlar sonra yaman ayrılıq
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin de torbacidan kalır bir tarafın yok ve onu napacaz
20 Yorumla
+1 yılSitede gördüğüm en doğru anket
12 Yorumla- +1 yıl
Sitede gördüğüm en hakiki hatunda sensin 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılYalan diyen kızlar hiç samimi degil
12 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅
Objektif bir görüş tebrik ederim durum anca bu kadar güzel özetlenirdi
00 Yorumla
+1 yılserseri olunca kızlar daha çok seviyor bunu anlamış değilim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne kadar doğru tespit var vede bahtiyar olun. Ellerinize sağlık
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne