Yaz aşkı dediğime bakmayın siz. Hayatınızın aşkını da bulabilirsiniz. Yaz aylarında havada hep bir aşk kokusu olur. Şansınızı denemezseniz hiçbir şey olmaz. Risk kazandırır, risk kaybettirir unutmayın.
Kararlı olun, inanın
Hırslı olun. Bu tatilden eli boş dönmeyeceğim diye telkin edin kendinizi.
Şahsi aracınızla gitmeyin
Eğer yakın bir yere gitmiyorsanız aracınızla gitmeyin. Harcayacağınız benzin parasıyla gittiğiniz yerde daha güzel bir araç kiralayabilirsiniz. Ayrıca otobüste veya uçakta amacınız doğrultusunda çalışmalara başlayın. Etrafı kesin. Güzel kızlara bakının. Kimseyi rahatsız etmeden tabii.
Fırsatları değerlendirin
Kadın, erkek, genç, yaşlı demeden herkesle tanışın, konuşun. Nereden, ne çıkacağı belli olmuyor. Tatiliniz süresince konuşma, tanışma imkanı bulduğunuz herkesle tanışın.
Çekinmeyin
Yaz tatilinde insanlar biraz daha anlayışlı olur. Siz de doğru düzgün yaklaşırsanız herkesle tanışabilirsiniz. İnsanlarla konuşmaktan çekinmeyin. Havadan sudan bir konu olsa dahi sohbet edin.
Kendi ayarınıza yönelin
Kendi ederinizi az çok biliyorsunuzdur. Gidip de plajın en seksi hatunlarına asılmayın :)
Haddinizi bilin
Ailelerden ve çiftlerden uzak durun. Sizin gibi eğlenmeye gelmiş hatunları ayırt etmek zor değil. Kimseye rahatsızlık vermeyin.
Vazgeçmeyin
Son dakikaya kadar eğlence merkezlerinden ayrılmayın. Bazen dönüş yolunda bile tanışmalar oluyor.
Girişken olun
En güzel aşklar spontane başlıyor diye kısmetinin ayağına gelmesini beklersen çok beklersin.
Tatilde Yaz Aşkı Bulmak İçin Erkeklere Tavsiyeler!
Kızla aynı kafaya sahip, yarı ayran gönüllü olacak ki bulabilelim... Ayrılırken de sorun teşkil etmez... Kızına göre muamele yapmak yerine kendine göre birini arasın daha hızlı bulur... Bazı kızlar iltifatı sevmez bazıları sever... O kızları ayır etmesini bilecek... Şansını o kızın yanında iki gün belirdikten sonra denemesi lazım... Daha ilk dakikada sulanan sürtükleri seven var ama onlar gibi olmamalı...
Hırslı olun😀 tatilden boş çıkmayacagım diye telkin😀 gazanız mübarek olsun ya ALLAH..😀😀 çok güldüm. O genç dumanı nasıl cıkartıyor öyle. Çocukluğum geldi aklıma evimizin bacasından çıkan duman gibi;)))
Bir de kızlara verseydin dhdh :D Bu yaz tatile gidersem girişken olmayı planlıyorum :D (dedi ve dondurmasını yalarken çakıldı, dondurma suratına girdi...)
Olmaz ben tatilde çok farklı biriyim plaj da biri baksa sover sayar kalkar giderim onun dışında gece kulübünde de biri sirnasti diye kafasında şişe kırdım karakolluk oldum :) yaz aşkı benim neyime
Kesinliklikle Tek Muhteşem Cevabı Vermişsiniz işim olmaz aynen kısa süreli o aşk sanılan maymunluklar ve türlü türlü cevirilen oyunlar bize göre değil benden ve benim gibilerdende uzak olsun kısa süreli gönül oyunlarınız bize biz gibi mutlu sonsuzzzz ÖMÜRLÜK kısacası bize HAYIRLISI LAZIM MEVLANIN DA İZİNİYLE ✋👍👑
Bir de doğru tatil yerini seçme kısmı var. Aile otellerine ya da yaşlı çiftlerin kafa dinlemek için gittikleri yerlere giderlerse hüsran ile dönebilirler.
Kaçak et kesme reyonu gibi anlıyorum bu arada sen demişim siz siz yazdıktan sonra farkettim (bu da bir şeydir.) kusura bakmayın eğer çok şey geldiyse teşekkürler :)
En İyi Cevaplar