Her kadının doğasında çekicilik vardır. Erkek ise ufak detaylarla çekici olabilir. Hele ki çekiciliğini ortaya çıkaran kadının karşı konulamaz bir cazibesi vardır.
Çekiciliğinizi ortaya çıkararak karşı konulamaz bir cazibe ortaya çıkarabilirsiniz!
Özellikle kırmızı renkler ve benzeri canlı renkler
Kırmızı rujlu bir kadın her zaman bir adım öndedir. Gözler mutlaka üzerinde olacaktır.
Arka fon müziği
Müzik ruhun gıdasıdır. Bunu boşuna söylemiyorlar. Bir konuşma esnasında çalınan müzik sizin ruh halinize etkisi tartışılmazdır. Güzel bir müzik ile çok fazla çekici biri olabilirsiniz.
Konuşmayı bilmek
Güzel konuşmak her zaman artı bir durumdur. Ses tonu, konuşma hızı karşınızdakini çok güzel etkileyecek bir silah gibidir. Romantik cümleleri partnerinizin sol kulağına fısıldamak daha etkili olacaktır. Deneyin!
Gözlük çekiciliği
Kadınlar çekicilik için bunu mutlaka kullanmalı, farklı ve çekici bir hava kattığı kesindir.
Gözlüğü tutması, hareketleri takış şekli hepsi ayı ayrı hava katar.
Güzel yürümek
Yürümeyi bilmek çok önemli bir faktördür. Kadına başlı başına çekicilik katar, vücudunun her yeriyle başka şeyler söylerler.
Vücudunuzu iyi kullanın
Bak ne de güzel anlatıyor. Siz başlı başına efsanesiniz :)
Güzel Olmak Hoştur Ama Çekici Olmak Başkadır Başka!
Lütfen abi ya, ben kırmızıyı taşıyamıyorum diyelim, hadi konuşmamda aksanlı, lan hadi diyelim kalçam çıkık öleyim mi ben o zaman. Yani şu anlattıklarına uyuşan kadın çekici olamaz mı? Hemde öyle güzel olur ki, çünkü bunun bakan gözlerle değil gören gözlerle alakası var. Hem ne derler, zevkler ve renkler bilmem ne.
Cok dogru tespit yuzu guzel olan her kadın sıze cekıcı gelmeyebılır mesela cogu baby-face erkek bana cekıcı gelmez ıtıcı gelır. ama duruşu ve aurası ıle bır erkek yakısıklı bır erkekten daha hos gelebılır cunku sadece ona has bırsey vardır sızı etkıleyen
Paylaşım gayet başarılı. Bunlar dikkat çeken kadınlara örnek. Birde bu kadar iddiali olmayıp, çekici olmayı basaranlarda var. Yani seksi olma çabası olmadan çekici olanlar. Bunu da atlamayalim: )
Gec bunlariii geccc yas 70 e varip nine olunca kollajenler gidip vucut coknce fantezik gecelik jartiyer giyip fantezi mi verilecek cazibemi kalacak bize samimi gulusler Allah rizasi icin sevisler lazim
Diyor ki, kalçan diyor, güzel kıvırtıyorsan diyor, bakarız diyor. E, sen kendini o kadar abazanın arasında översen sevgili insan, cevabı böyle gelir. Neyse, aydınlattım gidiyorum.
Profil fotonla ne alakası var bacım, abaza olmanın yolu nefes alan her karşı cinse yavşamaktan geçer. E sende her şeyinin bu anlatıma uyduğunu söyleyince... Off üşendim ya gidiyom ben.
Bak işte ya hemen bir yanlış anlaşılma, değilim. Sadece tanıdıklarım oldu normal arkadaşlarım ve hepside gerçekten sempatikti eğlenceli kişilikleri vardı. Genel olarak bakınca da öyle gördüm ve sizinde oylenolacağınızı duşunuyorum 😊
İnsanlar genelde on yargılı olurlar 😊 iyileri görmek yerine ilk başta kotuyu görmeye alışığız. Belkide sağlık sorunun var bunu bilmeden kaçmak bana göre saçmalıktır. Burada kardeşim dediğim kız senin gibi 😁
En İyi Cevaplar