Kadınların hoşuna giden kişilik özellikleri hemen hemen bunlardır. Tabiki her kadından kadına farklılık yaratabilir. Ama hemen hemen bütün hemcinslerim bu kişilik özelliklerinden hoşlanıyorlar çünkü bunu sorgulamıştım çok yakın kız arkadaşlarıma.
Baskınlık (Dominantlık)
Kadınlar baskın erkeklere karşı çekim duyarlar. Mesele erkek dediğin kadının her dediğini yapmamalı kadına karışmalı gerektiğinde kısıtlamasını bilmelidir. Tabi ki abartmamak şartıyla lider nasıl olsa benim deyip şımarmayın. Değeriniz artacaktır. Son kararları daima siz vermelisiniz, yani son söz tamamen size ait olmalıdır..
Özgüven
Kadınlar psikolojik olarak güçlü ve kendine güvenen erkeklerden hoşlanır. Kadınlar zayıftır bu yüzden kendisini taşıyabilecek potansiyelde olan birisine kalbinin kapılarını açmak ister. Cesur olun cesaretli olun ve daima güçlü olun..
Espiri anlayışı
Gülmek samimiyeti ve rahatlığı hissettirir. Ayrıca insanlar kendilerini güldüren insanlarla birlikte olmaktan hoşlanırlar.. Kadınlarda bu çok daha baskındır. Ama kesinlikle şunu unutmayın sert erkek olmalısınız, ciddi tavırlı erkekler her kadını çeker diye düşünüyorum. Konu espiriye gelmişken bunuda aklınızdan çıkarmayın duygusal, kolay ağlayabilen, çok konuşan erkeklerden kadınlar koşarak uzaklaşabilir. Bunlarda aklımızda bulunsun.
Kolay kolay elde edilen olmayın
Kadınlar biraz kendilerini uğraştıran erkek tiplerinden hoşlanırlar. Yani zor olmalısınız. Eğer çabuk elde edilirseniz size olan ilgiler yok olabilir. Size ulaşmak için çaba göstersin sizde bunun için ona zaman verin. Ona sürekli mesaj atmayın, aramayın, boğmayın, bırakın o sizin üzerinize düşen taraf olsun. Kadına prensiplerinizin olduğunu gösterin ve onun her istediğini yapmayın.
Realist olun
Realist olup romantizmi unutmayan erkekler her zaman çekicidir. Her kadının bir kezde olsa aklından illaki geçirdiği, ilgisini çeken, daha ciddi ve gerçekçi erkek olmuştur. Romantizm dışında, kararlarında net, sözünde duran, ağır başlı olmalısınız. Fazla abartıldığında ise karşınızdaki sizi taş kalpli sanıyor, en kötü yan etkisi sizin duygularınız sanki iğneyle çekip alınmış gibi düşünüyorlar.. Siz hiç bir sözü takmazsınız, kendinizden ve kendi o çok gerçek hayatınızdan başka hiçbir şeyi ve kimseyi umursamazsınız sanıyorlar. ama siz değiştiremiyorsunuz kendinizi ve aslında değiştirmek de istemiyorsunuz. Bırakın sizi taş sansınlar. Dışarıdan size bakıldığında güçlü ve realist görünün.. Ama aslında en çok, "aklın havadaysa ve sen yerdeysen, bir de fark edersen; acıtır". Kimse sizin de aklınızın havada olabileceğini tahmin etmiyor. çünkü ayaklarınız fazla yerde. Realist erkek olun her zaman bunu bakışlarınızla karşı tarafa anlatın..
Mutluluğunuz daim tüm güzellikler sizlerle birlikte olsun..
İyi geceler :)
Kadınların Erkeklerde Hastası Olduğu 5 Kişilik Özelliği!
Evet kendimden yola cikarak soyleyebilirim ki benden pasif erkekler hic bir sekilde ilgimi cekmiyor. Dominant erkek her daim candır. Tabi abartmaması koşuluyla. Yoksa dayanamam kaçarım ^-^ Emeğine saglik cok guzel olmus gercekten :)
Kadınlar psikolojik olarak güçlü ve kendine güvenen erkeklerden hoşlanır. Kadınlar zayıftır bu yüzden kendisini taşıyabilecek potansiyelde olan birisine kalbinin kapılarını açmak ister. Cesur olun cesaretli olun ve daima güçlü olun..
dogru bır yaklasım ve dogru tespıtler bunlar realıst yanı gercekcı olmak kolay elde edılen buda dogru erkek bazen gızemlı olmalı espırıtuel yerıne gore evet dogru özguven zaten bır erkekte olmaz ıse olmazdır baskınlık yanı domınant kadınlar bır erkekte gucu kudretı severler yerınde tespıt hepsı emegıne saglık bencen ıcın kalıtelı bence hazırlamıssın yıne
Hepsi doğru. Lakin bunları sevdiğin, aşık olduğun kişiye karşı yapamazsın. Çünkü gönlünü kaptırmak, gönlünü kaptırdığın kişiye karşı zaaf içerisinde olmak anlamına gelir. Zaaf içerisinde olduğun kişiye karşı da baskın, özgüvenli, kaçan, kolay elde edilmeyen biri olamazsın. Çünkü onun sevgisine muhtaç hissedersin kendini. Ona adanmak istersin. Bu dediklerini belki rol icabı yapabilirsin lakin bu da mutluluk getirmez. Ben kavuşmak istiyorken sevdiğimin ilgisini cezbedebilmek için kaçarsam tatmin olamam. Tatmin olamayacaksam da bir kadınla beraberliğin zevki kalmaz. Bu özellikler kadını elde etmekte işe yarar. Ama tatmin duygusunu yaşamak elde etmekle olur. Elde edilince bu özelliklere haiz olsan da cazibeni yitirirsin. Kadına bu tavırları sergileyen bir başka erkek bu sefer kadının gönlünü çeler. Söylediklerinin doğruluğu, geçerli olmasındandır. Asıl doğru bu değildir. Asıl doğru seni sayanı, seveni, sana ilgi, sevgi ve anlayış göstereni sevmektir.
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu anlattıkların da anlaşılıyor ki siz kızlar sevilmek değil, aşık olmak istiyorsunuz. Aşık olmak aslında yanlış bir tanımdır. Aşık olmanın aslı heves duymaktır. Böyle davranan bir erkek sizin heveslerinize kavuşmanıza mani olur. Kavuşamayınca tatmin olamaz ve heveslenmeye devam edersiniz. Böyle davranmayıp sevgisini izhar etseydi, tatmin olacak ve hevesiniz tükenecekti.
kısıtlayıcı olması, her şeye evet dememesi konusuna katılmıyorum kimse geçimsiz bir insanla olamaz ya da kısıtlayıcı zorba bir adamla ömür geçmez geçse de hep bir gözün mor olur. Kolay elde edilmeyene gelirsek ben kendim için diyeyim adama yeşil ışık yaktım diyelim niyeti olduğunu gösteriyor ama naz yapıyor gibi davranıyor uğraşmam bana cesaretli gönlü olan samimi adam lazım istemem yan cebime koy tarzı insanlarla olmaz.
Espri anlayışı başlığındaki duygusal, kolay ağlayabilen, çok konuşan erkeklerden kadınlar koşarak uzaklaşabilir kısmına katılmıyorum hadi kolay ağlayabilen erkek neyse de duygusal ve çok konuşan erkeklerden neden kaçılsın ki boş konuşmuyorsa çok konuşmaktada sıkıntı yok bence
ilk iki özellik kesinlikle bana uymuyor. hayatımın hiçbir evresinde de ''benim dedğim olacak lan'' diyen biriyle olmadım, bana değer vermiyormuş gibi gelir ve ne kadar yakışıklı olursa olsun bu tarz erkeklerden uzaklaşırım. Ama yine de emek vermişsin, diğer özellikler gayet iyi eline sağlık
Kısıtlayan erkek beni herzaman bogar, ki olmamalida. Ben kendimi biliyorum sonucta. Fazla ciddi erkeklerden de kosarak uzaklasiyorum. 😄 geri kalan herseyi onayliyorum
beğendim :D güzel ve mantıklı cidden ilişkilerimize tatbik edelim de hayranımız artsın :D gerçi bıktım ama olsun aleyna da eksik kalmayalım. takıntılı fanlarım benim :D
@sanemparlak realist ve diğer ülkelere oranla dış görünüşü ve karakteri (çoğunun) 5 para etmeyip burnu kaf dağında olan kızlarımızdan varlığından şikayetçi bir tür
Çok beğendim, ellerine sağlık. Evet aşık olacağım erkek tipi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadinlarin cogu kisiliksiz oldugu icin erkeklerde kisilige bakmazlar bunlarin hepsi utopya takim elbiseyi cek luks arabayi altina cek evet demeyecek kadin yok palavra sikmayin artik ya :/ baydiniz
Pardon da? Ben kendimi hiç bir erkeğe ispat etmek zorunda değilim. Ancak karşımdaki kişiyle beyinsel olarak etkileşimde bulunmuşsam. Beni analiz etmesi çok zor değildir. Beyniyle düşüne biliyorsa zaten beni çözer.
Yaw he he cok duyduk bu palawralari siz aynen devam agzinizdan cikan sozlerle yaptiklariniz tamamen ters oluyo sonra erkekler neden boyle? Once kendinize bir ceki duzen vermelisiniz sonra baskasina dil uzatmalisiniz ! Kusura bakma ama cogu kiz ayni durumda kendi suçunu erkeklere atmaya çalışıyo
Önce sen " Yav he he " Deyip polemik amaçlı yorum yapma. Daha sonra kadınlarla konuşmasını öğren. Böyle zaten bulamazsın :) İyi geceler. Saygılar bayım :)
Dışı güzel olsa ne olacak huyu güzel olmadıktan sonra geçim olur mu? Bir süre sonra patlak verecek kabul et artık he onu tartısmaya gelirsek biraz ondan biraz bundan tamamlanacak sadece tiple yürümez peynir gemisi.
Kusura bakma da her kız benim tipime bakarak kaötı ve istemedi hep kötü olarak bildiler tanımaya tenezzül etmediler. Madem huyu güzel değil niye hala serseri piççlerin peşindesiniz o zaman? Neden hep üzülüp bütün suçlusu erkekler oluyor? Neden seven üzülüyor neden hep üzen kazanıyor bu hayatta o zaman hep söyler misin bana bunu?
Sana hep kırıklar denk gelmiş bu kırıkların hesabını herkesten soramayız değil mi. Serseri konusuna gelince çok haklısın ama elbet onlarda cezasını çekiyoruz garantisini ben veriyorum.
yorumum niye kaldırıldı anlamadım. sonuna kadar doğruydu. cezasını çekiyosunuz ama bütün suçu erkeklere atıyosunuz ondan sonra yok güvenmiyorum yok istemiyorum seven erkekleri böyle üzmeye devam edin.
En İyi Cevaplar