Ruhu Terleyen Kadın



Şiiiiiiiiiiiii .! Muzik play lütfen.! Son ses aç,ve yazılanları oku.! bir çeşit ruh yolculuğuna çıkıcaksın.! :/


Video klibi izleyin isterseniz önce.


Ruhu terleyen kadın.! :(


Ruh terlemesi neydi.? ruh nasıl terlerdi.! 'Şimdi anlatıcam size, ruh terliyor.! :(


Nasılsın ?


Ruhu terleyen kadın


Çiz hadi kadın,ruhunun resmini çiz,ruh halin nasıl.? :/ sanırım ''mutsuz gibi''.?


Ruhu Terleyen Kadın


'' Ben senin ruhunun diliyim ''


Hararetli gecelerde bedenim ''buz'' gibiyken,nasıl oluyorda terliyordum.Ruhumun terlemesi, gözlerimden akan yaşmış meğerse.! Acıyı hisseden beden değildi kardeşim,' onu anladım.! Ruhum'daki nem,göz Kirpiklerime buhar oluyordu.Ruhumdaki ter göz yaşımmış.:( Sessiz ve ıssız yollarda ayak İzlerim.Sensiz' ne güneş ısıtır beni,nede elbise. hayatımda karanlık.Gece en azından çay demleyip şiir Yazıyoruz,gündüz ''güneşe bakıp,''acıyı hissediyoruz.!'Bir mutlu olamadık,ne uzak şeymişsin sen Böyle.Mutlulukla sohbet edip duruyordum.!'Beni hiç takmıyor bile,duvarlara soruyorum saçma sapan Sorular,cevabıda kendim veriyorum.Yine bomboş ıssızlık hissi.Boşlukta kalmış gibi.! Okurken Biliyorum,tesirlenmek zor olsada,içinizdeki ruhun yaşadığını hissedin.El ve ayak kulak, burun vücut Organlarında, duygu olmaz.! ' Önce ruhundan gelir,sonra gönlüne iner' ve gözünle belli edersin.! Soğuk Bir geceydi.Kardeşim kürk gibi bir şey giymiş, ''abi çok üşüyorum'' derken,ben atlet ile şiir Yazıyordum.! Ruhumun sıcaklığı çok yüksekti,' ve hararetliydi.Yazarken,yazarken hararet basıyordu Nerdeyse havale geçircektim''.Yazarken sanki evrenin ucunda, patlamaya hazır yeni galaxsiler Gibiydim.Çözülememiş kör düğümleri çözdüm.Şiir ile besledim büyüttüm.Ama acıyı hep hissettim,herkez Gibi olmak çok zordu artık.Bir şey dürtüyor adeta.Sende yazıyorsun.Dürten şeyin sırlı Bir şey olduğu Kesin.! ( En son ne zaman dürtüldün.? )


Sen ne zaman ağlasan,sağanak yağış uzun süre,şiddetli sel oluyor.Ne varsa alıp götürüyor.Yıkık Oluyorum,bitik oluyorum... Kime laiktir bu sözler,kimdi sahibi.? '' kimdi bu ruhu terleyen kadın.''


Gerekirse mutlu olman için bedenimi uzak tutarım.Ruhun ile Mutlu olmaya çalışırım.Sürgün yer belki bedenim senin Ruhundan ?' bittiğini gören ruhum,parça parça olmuş gibidir.!



Yazan ve düzenleyen : poetical


Okuduğunuz için teşekkürler :)

Ruhu Terleyen Kadın
Cevapla