Şimdilerde en büyük yalan seni seviyorum olmuş..Yüzlerce ve hatta binlerce ifadeyi , anlamı içinde barındırabilecek olan bu duygu selini basit bir kelime cümle haline getirdiler ne yazık ki.

Sakız gibi ağızlarda artık , önüne gelene yapışıyor. Herzaman böylemiydi ? Zamanında sevdamızı kurşun yarası gibi yüreğimizde taşırdık. En saklımıza gömerdik. Şimdi sakız gibi ağızdan ağıza maksat ağzım boş kalmasın.

Eskiden sevdalılar sevdasından şiir yazardı , kitap yazardı. Şairler ozanlar doğardı sevdalarımızdan.
Şimdi sevda da kalmamış ki kitap yazar gibi yalan yazmaya başlamışız.

İlişkilerimiz çıkar ilişkisi olmuş , her tarafta binbirtür beklentiler. Sevmek karşılıksız değil midir oysa?
Sevmek gündüzlerinin gece olması değil midir ?
Sevmek iki tarafında ellerini sımsıkı tutup taşın altına koymak değil midir ?
Sevmek bunları ifade etmeliydi eskiden olduğu gibi şimdilerde basit bir cümlenin altında yalan olmamalıydı sevmek.

Gününü bir ağacın altında belkide bir köşenin başında geçirirlerdi insanlar sevdiğini 4 - 5 saniye olsada görebilmek için.

Herşey ömrünü sevdiğinle , sevdalınla geçirebilmek uğuruna. Şimdi sevdalarımızdan kaçar olmuşuz , aşkımızdan korkar.Zevklerimizi yakalamak uğruna aşkımızı öldürür olmuşuz. Tabii mesele yürekli olmakta. Kalp herkeste var.Yürek başka birşey.

Kaldıysa ötemizde berimizde yürekli insanlar pes etmesinler şimdi ki sevdaların ucuzluğuna. Fiyat nekadar pahalı olursa alıcısı okadar kaliteli olur.
(Zaman ayırdığınız için teşekkürler , hatalar olduysa kusura bakmayın.)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar