Reddedilmiş Erkekler ne hisseder kızlar ne kadar sürede cevap verir?
Reddedilen bir erkek başta güçlü durmakta zorluk çeksede sürekli sert ve aksi görülür. Ciddi olmaya çalışır.
İçi çok acıyor çünkü mutlu olmak istemişti. Sevdiği kızın kendisine layık olmadığı gerçeğini anlamak istemez. Bir sorun olmalıydı yoksa kendisini mutlaka sever diye düşünür. Herşeyin mükemmel olması için bir bahane düşünür.
Bu sıkıntıyı konuşmak için arkadaşlar bulur.Ama bulduğu arkadaşları geneld dalga geçerek kendisini anlamayacak hatta acısından faydalanacak soytarılar olur.
Gerçekten delikanlı kişiler gerekeni yaptın artık o seni kaybettiği için üzülsün diyerek konuyu uzatmaz kapatır.Ama hiçbirşey teselli etmez aşık adamı.Çok düşünür ve günler belki haftalar belki aylar sonra karar verir.
Artık ben üzülmeyeceğim o benim değerimi anlayana kadar ben bekleyeceğim der ve çoğu kızın kötü olduğunu belkide kendilerini birşey sandığını düşünür.
Kendi eksiklerini görmez bile.İşte bu yüzden sürekli intikam almaya bile kalkan tipler olur. Kadına değer vermeyi şiddetli istek sanarlar. Halbuki sevmek saygı duymayı da gerektirirdi.
Reddeden kızın en yakın arkadaşına ilgi duyanlar olur. Çoğu zaman etkilidir bu plan. Bu yeni kızın kendisini reddeden kızdan çok daha değerli olduğunu anladıkları zaman canıma minnet der gibi reddeden kızın karşısında öpüşmeler bile olabilir.
Öteki kız bunu görünce çok sinirlenir dayanamaz bu hayvan benim peşimde koşardı ne olduda böyle yapıyor? Ben bu kadar basit miyim bu kadar kolay mıyım diye kendine kızar.

En sonunda erkeğin kendine gelmediğini anlayınca kendisi çpcuğun gözüne girmeye çalışır. Minik adımlarla yaklaşır nasılsın merhaba ile başlar her şey. Çekinerek gelir.
Çoğu erkek bu numarayı bile bile yer. Olan her zaman kendinden ödün verene olur. Yanlış kişiyi sevmeyin sevseniz bile sabredin. Reddeden kız erkeğin tekrar kendini sevdiğini ilgisini çektiğini görünce oh yine iyiyim der.
Testini yaptıktan sonra tekrar uzak durmaya kalkar. Sen çok iyi birisin ama ben alan filan derken erkek tekrar beklemeye alınır. Fakat reddeden kız bazı tavizler vermiştir.
Erkekte aklı varsa acele etmemeyi öğrenmiştir. Bazıları kızın kaşar olduğunu düşünür ama değildir. Ama kaşar değildir sadece erkeğin peşinde koştuğu güzel günleri özlemiştir.

Ne tuhaf peşinden koşanlarıda kabul etmemiştir zamanında. Erkek artık kaçan kovalanır oynamaya başlar. Bazıları direk kaçar hiç umursamaz. Bu oyun sonunda kızın her şeyi göze alarak erkeğe onu sevdiğini söylemesiyle biter.

Bunu da yapınca çoğu kız kendisi kaybeder. Çünkü erkek için artık oyun bitmiştir. Gizemi çekiciliği kalmamıştır. Sevgisi ağır basan erkekler için bile böyledir bu gerçek.

Bir yaban atı gibi kendine yaklaştırmayan vahşi kız artık kedi yavrusu gibi uysal okşanmak istese bile umurunda olmuyor çoğu erkeğin. Çünkü eski acı çektiği günleri hatırlıyordur. Sevgisini söyleyen yükünden kurtulur. Olmuyorsa vardır bunda bir hayır.

Ama unutamıyorsan gerekenide yaptıysan zorlada güzellik olmayacağını kabul et.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar