Evet biliyorum başlığı okuyan herkesin aklına gelen ilk cevap "Elbette nikahı altındaysan ömrüne de girmiş oluyorsun" gelecek... Peki şimdi şu soruyu yöneltmek istiyorum size, yanınızda olan birinin aklının sizde olmaması hayatına girmiş sayar mı sizi? Yani hiçbir şekilde ulaşamadığınız bütün yollarını size kapamış bir insanla, işte ben bu adamın/kadının ömrüne girdim diyebilir misiniz?
Bir insanın ömrüne sahip olmak nedir?

Bedeni arzuları, şehveti, tatmin olma isteğini bir kenara bırakırsak, o kişinin sadece ruhu bize yeter mi? Kadınlar genel tanısı şudur, "Evet ruh bize yeter" Peki siz o ruha gerçekten ne kadar sahipsiniz???
Nikahına girdiğiniz halde "Hayatında en ufacık bir iziniz olmayan, olamayan bir insanla ne kadar devam edebilirsiniz?"

Peki hiç kendinizi sorguladınız mı böyle bir adam/kadın için ben neyim? Ne olduğunuzun bir önemi var mı onun için? Cevabını net olarak biliyorsunuz aslında, zorlayın kendinizi.
Ortak olarak yaptığınız neler var? Belki de hiç..
Demem o ki, bir insanın nikahından önce ömrüne girebildiniz mi işte bunu önemseyin!
Sakın haa sakın, bu yazıdan kendinize evlilik öncesi ilişki payı çıkarmayın... Herkesin yaşadığına saygımız var elbette ama, anlatmak istediğim şey bir ömre sahip olmak, bedene değil..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar