Resim ekleyemiyorum. Ama Peugeot model bi araba gördüm. Çok merak ediyorum başarı, km'si ve fiyatı ne kadardır yaklaşık. Ben kestiremiyorum. Birisi sürekli atıp duruyor da. Yere göğe sığdıramadığı arabası neymiş acaba, 🤣🤣🤣
9 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Resim ekleyemiyorum. Ama Peugeot model bi araba gördüm. Çok merak ediyorum başarı, km'si ve fiyatı ne kadardır yaklaşık. Ben kestiremiyorum. Birisi sürekli atıp duruyor da. Yere göğe sığdıramadığı arabası neymiş acaba, 🤣🤣🤣
Cevap
9Cevap
Peugeot'un çok sayıda modeli var. Araba büyük mü küçük mü ona göre modelini tahmin edeyim
Km sini tesimden berden bilcez ama tahmin edebiliriz modeli ne imgbb yaz ordan resmi linke çevir ve paylaş
Xperim düşük
İmgbb yaz internete
Ordsn resmi siteye tükle ve oluşan linki buraya at
Lan buraya link atamıyorum. Xperim düşük
Eesmi linke çevirmiş olacaksın
He tkp isteği at yazım
Biliyoruz
Özele at
Heh sen yaz
Ben ne bileyim ilk be tek hesabım bu ne kızıyon
Ne bilim link atma şartı ne
Neden peugeot, cok da iyi degil, araba nasil biseydi peki suv mu hb mi sedan mi
Hayatımda bir defa Peugeot araba aldım ondan sonra tövbe ettim. Elektriksel arızası çok fazla
Tavsiyem, Peugeot 307 ise bedava bile ilana koyuyorsa uzak dur. Hayatımda böyle başa dert olacak bir araca binmedim.
Çok ucuza var 270 bine de var 400 bine de
Çok da iyi bir marka değil :D
Peugout iyi değil mi ya
Yani araba bütçe işi ama bir Mercedes bmw kadar da iyi değildir herhalde :D
Ben anlamam çokta severizz meselaa 😅
Nasıl bi model
Rcz den mi bahsediyosun
Evett
Ben anlıyorum
Dalga geçme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gördüğün o karizmatik Peugeot büyük ihtimalle son dönemde yolları kasıp kavuran 208, 308 veya SUV serisinden biri! Fiyatlar ve km durumları piyasada anlık değiştiği için net rakam veremem ama o araçların sürüşü ve tasarımı gerçekten insanı yürürken bile kendine baktırıyor 🏎️💨 Tam modelini öğrenmek için aracın ön ızgarasındaki aslan logosunun hemen üstündeki rakama bakabilirsin 🛠️ Sence o bahsedilen araba tam olarak hangi kasa olabilir, merak ettim! 🏁