17 sa

Trafikte erkeklerin kadın sürücülere "rahatsız edici" davranmasının nedeni ne?

Ya şu trafikte siz erkekler niye böylesiniz? Araba sürmeyi gerçekten çok seviyorum. Trafiğe çıkacağım güzel güzel süreceğim arabamı ama maalesef her seferinde çok sinirleniyorum. Mesela yolumda gidiyorum adam yol veriyor. Niye yol veriyorsun abi sen? Başka arabalara yol veriyor musun? Birkaç hafta önce gidiyorum bir araba bana o kadar çok yaklaştı o kadar çok korktum ki. Bacaklarım titredi. İyice yaklaştı cam açıktı. Arabanın içine buruşturulmuş bir kağıt attı. Açtım. Telefon numarasını yazmış. Böyle rahatsız edici bir şey yok. Işıklarda duruyorum yan arabadaki adam öyle bir inceliyor ki direkt kafasını çevirmiş bana bakıyor lambalara göz atmıyor bile.. Sonra ben de bakınca gülümsüyor göz kırpıyor. Bunu o kadar fazla yaşadım ki.. Yol hakkı mesela benim değil. Adamın arkasında 3 4 araba var. Ama durup bana yol veriyor. Aa o gün şey olmuştu ben geçecektim acelem vardı biraz. Hızlı davrandım karşımdaki adam camını açmış eşek gibi bağırıyor: Dur be güzelim bana izin ver be "GÜZELİM" O kadar çok bağırdı ki.

Trafikte erkeklerin kadın sürücülere "rahatsız edici" davranmasının nedeni ne?