Yani illa direksiyon sınavına girmem gerek, yani sadece direksiyon sınavı için para mı ödeyeceğim yoksa direkt A ehliyeti alıp hayatıma devam mı edeyim?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 125 cc için A1
35kw (47HP) e kadar olan kısım için A2
2 yıl A2 kullandıysan ya da 24 yaşını geçtiysen A alabilirsin hepsini kapsar
ama B ehliyeti 49 cc ye kadar 125 cc için yine kurs ve sınava girmek zorunlu onu ehliyete Harf ekletme ve harcı olmadan tanımlıyorlar sadece
B ehliyetin varsa 125 cc motor için her durumda A ehliyeti şart değil ama Türkiye’de B sınıfı ehliyetle 125 cc motosiklet kullanabilmek için belirli şartları karşılaman ve gerekli eğitim sınav sürecini tamamlayıp ehliyetine ilgili yetkiyi işletmen gerekiyor sadece B ehliyetinin 2 yıllık olması tek başına yeterli olmuyor ayrıca motorun gücü ve diğer teknik özellikleri de uygun olmalı o yüzden almayı düşündüğün motorun modelini söylersen B ehliyetinle kullanıp kullanamayacağını daha net söyleyebilirim.
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?