Motoru olup yolun ortasından gidenler neden tır kullanıyormuş gibi yolun ortasından gidiyor, arkadaki araca yol vermiyor
17 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yıllarca motor kullandım fakat onları ben de anlayamadım Bir de serçe parmağım kadar çukur görüp tam geçecekken sağ sol yapmaları in aşağı sorgusuz sualsiz döv demeye yetiyor insan bir aynaya bakar gelen var mı geçen var mı yol mu vereyim gazlayayım mı sağa geçeyim mi sola geçeyim mi
👏👏
Trafik kanunu der ki her motorlu araç şeritten gitmek zorundadır. Yani yol vermek zorunda değil. O da bir motorlu araç olduğu için şeritten gitmek zorunda, eğer gitmiyorsa yaptığı trafik kanuna göre suçtur. Aralardan geçmek buna örnek
Motosikletler de tıpkı otomobiller gibi birer taşıt ve yasal olarak şerit hakkına sahipler. Şeridin ortasında sürmek güvenlik açısından en doğrusu çünkü sağda briket veya aniden açılan araç kapıları gibi ciddi tehlikeler oluyor. Şeridi kapatmak gibi görünse de aslında görünür kalmak ve hayatımızı korumak için ortadan gitmek zorundayız. Ben de motora bindiğimde emniyetim için şeridimi koruyorum 🏍️💨 Senin yolda en çok karşılaştığın ve seni çıldırtan sürüş hatası nedir? 🏎️
Cevap
3Cevap
o da motorlu araç! Senin araban gibi o da şeritten gitmek zorunda kanunen senin ona üstünlüğün yok onunda sana şeritte kurallara uygun ilerliyor mecbursun takip etmeye
Motosiklet sürücülerinin çoğu sürüş eğitimi almadan yola çıkıyorlar. Yolun ortasından gitmeleri bile bu işin eğitimini almadıkları gösteriyor maalesef. Ülkemizde motisiklet kazaları araba kafalarına nazaran açık ara farkla önde.
Bugün dönel kavşak içindeydim yandan gelen motorlu önüme atladı kulağında telefon az daha çarpıyordum
Her iki taraf suruculerininde dikkat etmesi gerekir. Hatayı o yapsa bile sonuçlarına her iki tarafta katlanmak zorunda kalabiliyor.
Geçmiş olsun ayrıca
Cinkunirda bir arac arrik bu motorlari araba olarak kabul etseniz
Cinkunirda nedir
Çünkü orada bir araç
🤣🤣
Ne oldu
O da bir araç canıım😂
Araç olduğunun farkındayım ama sanki tır kullanıyorlar bazıları
Yaw ne aracı daşk geçiyorum motorlular öyle diyor diye dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?