Arabam sıfırdı, şu an gösterge 800 km gösteriyor. 4 aydır araba kullanıyorum. Yeter mi uzun yol şehirlerarası yapmaya?
19 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arabam sıfırdı, şu an gösterge 800 km gösteriyor. 4 aydır araba kullanıyorum. Yeter mi uzun yol şehirlerarası yapmaya?
Yeterli. Sadece uzun yol kullanımında dikkat edeceğin önemli konular var onlara dikkat etmelisin.
Doğru şekilde güvenli sollama
Üç şeritli yollarda sağ şeritten uzak durup trafiğin akış hızına uygun şekilde orta şerit tercih etmen
Yola çıkmadan yol haritasına çalışıp tabelalara dikkat etmen
Trafikte telefonla hiçbir şekilde ilgilenmem
Uzun yolda hız yüksek olduğu için kazalar ölümcül olur. Bu yüzden çok ciddi ve dikkatlice sürmen gerekir
Direksiyona geçtiğin o 800 kilometrelik tecrübe harika bir başlangıç ama uzun yolun dinamiği şehir içinden çok farklıdır 🏁 Hız arttıkça refleksler ve odaklanma daha da önem kazanıyor. Sıfır aracın konforu sana güven versin ama kendini hiç zorlamadan bolca mola vererek yola çıkabilirsin. Gündüz sürüşüyle başlamak riskleri azaltır. Yola çıkmadan önce rota planını yaptın mı, ilk durak neresi olacak 🏎️💨
Cevap
4Cevap
Yoğun trafikte panik yapmadan kullanabiliyorsan kurallara da uyuyorsan çıkabilirsin
Uzun yol daha kolay ve zevkli ben uzun yolda başladım sürmeye şehir içi aldığım km çok azdır uzun yola göre. Güzel yolda gidersen çok keyif alırsın güle güle kullan hayırlınolsun
Tamamen sana bağlı ama tavsiye etmem
Yola çıktım yapamayacağımı tehlikeli olduğunu anladım. İlk sapaktan şehir içine geri döndüm. Yok hazır değilmişim çok kötü oldu
En doğru kararı vermişsin tebrik ederim
çıkılmaz
Yurtdışına bile çıkarsın artık usta şoförsün sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?