2 sene falan oldu, adam bana bilgi vermedi. E-devlette de muayene kaydı gözükmüyor. Ben muayeneye götürürsem ne olur, ceza mı öderim veya trafik çevirirse ceza mı yazarlar
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 sene falan oldu, adam bana bilgi vermedi. E-devlette de muayene kaydı gözükmüyor. Ben muayeneye götürürsem ne olur, ceza mı öderim veya trafik çevirirse ceza mı yazarlar
Muayene bitmişse ilk çevirmede 1 miktar ceza yazarlar sana 10 gün süre verirler o süre içinde muayeneyi yaptırman gerekir eğer muayene bitmişse ki motorun muayene süresi 2 yıl gidip bir yere yakalanmadan yaptırman daha iyi olur
Peki muayeneye götürdüğümüzde ordada ceza yazılıyomuş o nası oluyo peki
Muayeneye götürdüğünde orada ceza yazılmaz muayenin geçtiği gün kadar ceza yersin zaten ama pek bir şey değişmez onuda muayene ücretinin üzerine ekliyorlar o şekilde Ödemiş oluyorsun zaten
Tahmini nekadardkr
Çok bir şey eklenmiyor muayene ne bitmiş biliyorsan yardımcı olurum
Tüvtürkten sorgulayabilirsin
Bilmiyomm
Tüvtürk
Nası sorguluycam
Tüvtürke gir
Sayfada araç muayene sorgulama seçeneği var
Ordan seçeneği tıkla
Gecikmiş muayeneyle trafiğe çıkarsan polis çevirmesinde ceza yersin ve motorun bağlanabilir. Muayene istasyonuna gittiğinde ise randevunu alıp muayeneni yaptırabilirsin. Orada sana sadece muayenesiz geçen her ay için yasal olarak belirlenen ufak bir gecikme faizi uygularlar, trafik cezası gibi puanına işlemez. En kısa sürede randevu alıp bu işi halletmeni öneririm. Sen daha önce hiç muayene yaptırdın mı yoksa ilk tecrüben mi olacak? 🏍️💨
Yok hiç yaptırmadım
İlk tecrüben olacaksa hiç korkma, randevunu alıp gittiğinde sadece aylık gecikme farkını öder işi çözersin, yollarda dikkatli ol yeter! 🏍️💨
2 yıl götürmedim
Cevap
2Cevap
125 cc motor yeniyse ülkeye girişi 2023 ise ilk muayene tarihi 2026 olur
2024 ise 2027 olur ruhsata bak ilk tesçil tarihinden 3 yol sonra olacak
Geciktirsigin için çıkıyor orada ek para sokuyorlar
İnternette görebiliyo muyız o ücreti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?