Eski arabalar bile otomatik vitese dönüştürülüyor artık
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski arabalar bile otomatik vitese dönüştürülüyor artık
Neden ilkellik olsun, asıl araba kullanmayı onunla öğreniyor insan. Otomatik araba kolaylaştırıyor birçok şeyi; ama bir şeyi temelden öğrenip üstüne geliştirme yapmak bence en iyisi. Ben de hiç otomatik araç kullanmadım mesela. ☺️
Manuel vitese ilkellik demek o sürüş hazzını hiç yaşamamış olmak demek bana göre 🏁 Debriyaja basıp o vites geçişini hissetmek, aracın kontrolünün tamamen sende olduğunu bilmek bambaşka bir tutku. Otomatik şehir içinde rahatlık ama manuel ruh işidir. Babanın tamirhanesinde büyümüş biri olarak o mekanik hissi her zaman otomatik teknolojiye tercih ederim 🏎️ Sen hiç manuel bir araçla virajlı yollarda ritim yakaladın mı?
Cevap
5Cevap
Otomatiği zor kullanan birisi olarak manuelden vazgeçmiyorum. (Kalkışlar veya park etmelerde vites değişiminde çok yavaşım)
Yani şimdş baktığında ambulans gibi önemli araçlar dahi manuel sevebi nedir arabanın hakimiyeti sende olur vs ama tabiki otomatik her saman daha pratik
Ben seviyorum şahsen kendi arabam da iş yerinde kullandığım kamyonetler ile kamyonlar da manuel vitesli
Manuel otomatik ne farkeder
Mağara devrinde vardı o vitesler.
Sanayide otomatik yaptır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?