Arabalar konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kolay olur; ama benim için çok zor. En az 1,5 ayda alışırım. İlk kalkışlarda, diğer otomatik kullanıcılara göre en az 3 kat yavaşım ve aşırı zaman kaybı yaşıyorum. Saniyede değiştirme gücüm yok ve vitesin geldiği konumu görmeden hazır olamıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Herkes kolay alışırsın demiş ama ben başka bir konu söyleyeyim. Sol ayak ile debriyaj basma alışkanlığı bazen sol ayağın sert bir şekilde fren pedalına basmasına neden oluyor.
Özellikle bir iki hafta uzun yol gitmemelte fayda var00 Yorumla
Arabalar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Manuel vitesten otomatik vitese geçişin kolay olacağını düşünüyorum otomatik vites daha rahat ve kullanımı kolaydır
Kişi ilk başta alışma sürecesine girecektir ama daha sonra bu durumu yenecektir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- +1 yıl
Yani belirli bir süre elbette gerekir ama çok uzun süreceğini düşünmüyorum.. Keyifli akşamlar.
00 Yorumla alışırsın tek yapman gereken ileri geri ve park viteslerine alırken acele etmemek. gaz fren olayıda sol ayagını mümkün oldugunca pedallardan uzak bir noktaya koyarsan tek ayakla çok rahat sürersin.
00 YorumlaArabalar konusunda 340 cevap paylaştı. Park ederken veya dururken falan sol ayakla debriyaja basma alışkanlığıyla fren i kökleme gibi şeyler olabilir bi iki kere, başka bi durum olmaz
00 YorumlaBiraz zaman alir ama alisirsin, daha zoru var; otomatik kullanip manuele gecmek gibi :/
00 YorumlaKolaydır, otomatik daha pratik. Hele ki kalabalık bir şehirde isen manuel kullanmak bana göre eziyet. En iyisi otomatik, tüm dikkati yola vermek.
00 Yorumla- +1 yıl
İlk zamanlar baya zorlandım ben. Dururken , seyir halinde ayağım debriyaj aradı. Elim vitese gıdıyordu.
Zamanla alışılıyor00 Yorumla Hemen alışırsın. Otomatik vites, akülü araba kullanmak kadar kolay. Tabi trafik aynı trafik, dikkat aynı dikkat.
00 Yorumla- +1 yıl
ben sürekli ikisinide kullandığım için sıkıntı olmuyor ama alışması sorun değil sol ayağını unut kullanma sorun yok :)
00 Yorumla - +1 yıl
Manuel yorucu şehir içinde ben otomatik tercih ederim daha rahat
11 Yorumla- +1 yıl
tavsiyelerini merak ediyorum. fikirlerinide
- +1 yıl
Otomatik arabaya alışmak kadar kolay bir şey yol manuel araba amelelik resmen
10 Yorumla Aracı ne kadar süre kullandığına bağlı değişir bu durum
00 Yorumla- +1 yıl
2 haftada falan alıştım ben zorlandım manuelin canını yerim ya otomatikte uykum geliyo
00 Yorumla - +1 yıl
Manuelden otomatiğe geçmek çok zor değil ama otomatikten manuele geçmek sıkıntılıdır.
00 Yorumla - +1 yıl
sol ayagini bagdas kur altina al :) ilk zamanlar solayakla frene basilabiliyor :)
00 Yorumla aslında çok basit her çeşit aracı sürebiliyorum hepsi aşırı basit
00 Yorumla- +1 yıl
yakın zamanda manuel arabamı otomatik ile değiştirdim..
hiç problem olmadı..00 Yorumla Olur ikisinide kullandım ve kesinlikle otomatik çok daha rahat en fazla 2 güne alisirsin
00 Yorumla- +1 yıl
2. dakikada alışılıyor
00 Yorumla - +1 yıl
Ben sorun yaşamıyorum
00 Yorumla u
+1 yılBence zor olsa da alışılabilecek bir durum
00 Yorumla- +1 yıl
max 2 günde alışırsın
00 Yorumla günlük ikisinide kullanıyorum hiç zorluğu yok
00 Yorumla- +1 yıl
Dünyanın en kolay ve rahat işi
00 Yorumla - +1 yıl
Evet tersi duruma göre nispeten daha kolay olur
00 Yorumla - +1 yıl
Dünyada daha kolay bir geçiş yoktur sanırım.
00 Yorumla - +1 yıl
Çocuk oyuncağı gibi olur hemde
01 Yorumla- +1 yıl
Tek tavsiyem otomatikte sol ayağını asla kullanma bazı kamiller yapıyor. Sol ayak fren sağ ayak gaz kullanıyorlar. Ama sen sol ayağını en boş yere uzat ve o ayağın asla yokmuş gibi kullan
Sol ayagini kullanmadigin surece kolaydir
00 Yorumla- +1 yıl
otomatik çok kolaydır rahat alışırsın
00 Yorumla - +1 yıl
Evet
00 Yorumla - +1 yıl
Olur
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Olur
00 Yorumla Arabalar konusunda 360 cevap paylaştı. Kolay olur
00 Yorumla- +1 yıl
Cabuk alışırsın