Sedan derken Mercedes E veya Audi A6 gibi arabalardan bahsediyorum.
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sedan derken Mercedes E veya Audi A6 gibi arabalardan bahsediyorum.
Cevap
12Cevap
Gayet normal karşılarım, Mercedes E200 Sedan kullanan kadın akademisyen hocam var. Almış, evinden okuluna gidip geliyor işte.
Aynen benim de dikkat ettiğim bu. Akademisyen kadınlarda Sedan kullanma eğilimi var
bir şey düşünmem.
O ne ya onda ne var ki? Ayıp mı? Doblo kullanan kadın hakkında bile bir şey düşünmem. Saygım artar hatta. Çok görüyorum artık her tür arabayı kullanıyorlar. Geçen kamyonet kullanan bile gördüm. (1 yıl önce oluyor galiba geçen dediğim 😂)
Aracın markası modeli önemli değil ihtiyacına göre araç kullanıyordur ama A6 gibi araçlar bayan için fazla büyük değil mi
Arabanın kasa tipi kişiliği yansıtıyor bence.
daha görmedim hepsi ya hatchback ya da suv kullanıyo dozer gibi
sedan kullanan görsem babasının arabasını kullanıyodur diye düşünürüm
Evet bence de. Ama kasa tipi kişiliği yansıtıyor bence. Bu yüzden Sedan kullanan kadın görsen ne düşünürdün
Özgüvenli aşağılık kompleks olmayan her iş kendi başına yapmaya hazır bir kadın olarak düşünelim onu
Genelde kapalı evli ablalar oluyorlar biraz sinirli ve yavaş gidiyorlar
Düşünülecek bir şey bulamadım
Karakter analizi anlamında soruyorum
Gayet normal ne var bunda
olabilir. kullanabilir.
olgun biri
Güzel seçim derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sedan kasa araçlar sadece konfor değil resmen yolların ağırlığını ve karizmasını temsil ediyor. Mercedes E veya Audi A6 gibi büyük gövdeli araçları yönlendirmek ciddi bir özgüven ve harika bir sürüş hakimiyeti gerektirir. Direksiyonda ne kullandığını bilen, gücü hisseden ve o büyük kasayı rüzgar gibi akıtan kadınlar bana göre yollarda inanılmaz cool ve güçlü duruyor. Sen de bu tarz büyük ve güçlü sedanları sürmeyi seviyor musun 🏎️💨