İleride almak istiyorum merakım var. Derileri giyip bi sonbahar akşamında süresim var. Çok zevk verici bence
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İleride almak istiyorum merakım var. Derileri giyip bi sonbahar akşamında süresim var. Çok zevk verici bence
Magnolya24 sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Bisiklet sürebiliyorsan motor da çok zor değil. Ama hep kendini geliştirmeye çalışman, hatalardan ders çıkarman, hatta başkalarının hatasından da ders çıkarıp ona göre tedbirli olman lazım.
Kesinlikle full ekipman olmalısın: Kask, mont, eldiven, pantolon ve bot.
Zafer Akçay izlemeni öneririm bol bol, haftalık video atıyor, trafikte ne beklemelisin, nelere dikkat etmelisin doğrudan kendin deneyimlemek yerine başkalarının deneyiminden faydalanabilirsin bu videolar aracılığı ile.
Bir de imkanın varsa ehliyeti aldıktan sonra en azından başlangıç seviyesi bir sürüş eğitimi almanı öneririm.
Saol tavsiyeler için
Rica ederim. Yeni aklıma geldi, son bir tavsiye daha:
Alabiliyorsan ABS'li motor al mutlaka. ABS'siz olursa kesinlikle lastikler iyi olmalı ve fren pratiği yapmalısın. Ben dandik lastikler yüzünden 2 kez fren yaparken kayıp düştüm, sonra lastikleri değiştirdim ve şu an çok daha rahat yatıp fren yapabiliyorum.
Geçmiş olsun, motor alacağım zaman göz önünde bulundururum dediğini saol
Teşekkür ederim.
Yetenek işi öğrenmekle olacak şey değil ben dosya yaktım olmadı. Kendimi bildim bile çocukluğumdan bisiklet kullanıyorum. Ama olmuyor
Hayır zor dehildir kadın olamin negatif bir yönünde yoktur bu konuda ama motosiklet bir kukturdur aceleye gelmez
Türkiye de pek uygun bi seçenek değil be kuzu motor
Ne bu motor sevdanız ya son yıllarda moda oldu bu da
Sevdalık bi durum yok olamaz mı yani ilgim
Al ya ben genelleme yapıp söyledim dikkatli kullanacaksan hayırlı uğurlu olsun
Zor değil ama motordan uzak dur
Niye
Daha çok yaşamak için
Kesinlikle ama çok riskli buluyorum ben
İstersen öğrenirsin ya
Ölmek için istikrarlı bir adım
Niye öyle dedin
ortalama 180 kilo ağırlığı olsa yan yattımı bacağını kırar arkadaşımın kırdı ömür boyu platinle gezecek sadece 1 kez düştü onda da çamur vardı gaz açtı diye daha 2. yılı
Zaten motosiklet eğitmeni ben dahil herkese söyledi illa ki kaza olacak sen ışıkta dursan bile biri vurur ve arabadaki gibi 4 çevren sarılı değil kaporta direk gövden bunu bilerek sür diye
Yaa, yani benimde sürekli sürmek gibi niyetim yok zaten ama hevesim var biraz
Geçen bir kız öldü 22 yaşında haberlerde görmüşsündür viraj yan yattı diye şeytan icadı o ben bıraktım kimseyede tavsiye etmiyorum motosiklet sürmesi zaten zevklidir ama kazaları gözünle görünce insan geri çıkıyor bizim trafik kültürü zaten bozuk ben kesinlikle tavsiye etmem ama sen bilirsin çünkü bazı kazalara tanık oldum geri dönüşü yoktu
Yani korktum şimdi off
Lütfen bana istambulda yaşamadığını söyle lütfen
İstanbul'da değilim
Oh çok şükür
🙂
Çok kolay
Nedne zor olsun
Basit
Yiok