Araba sürmeyi öğrenmek kişiden kişiye değişse de genellikle düzenli pratikle ve uygun rehberlikle zor olmaktan çıkar. Başlangıçta araç hakimiyeti, kurallar ve trafik ortamı sizi zorlayabilir; ancak zamanla refleksleriniz gelişir ve kendinize güveniniz artar. Sabırla, güvenli bir şekilde pratik yaparak bu süreci daha kolay hale getirebilirsiniz.
Bir de şu an ehliyet sınavı olarak sürüşlerde çok dikkat istiyorlar bir arkadaşım geçemedi çok zor demişti bilmiyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 28 gü
Araba sürmek bence ilk olarak cesaretten başlıyor ehliyet kursunda en iyi eğitimi de alsan çok iyi de anlasan o cesaret yoksa ilerlemiyor. Eline araba geçtiğinde kendine güven aynalarını kontrol ederek en sağ şeritten (genelde en yavaş şerit dönüş yoksa ileride) sakin sakin gidersin. Çok mu panik oldun sağa yaklaş 4lüyü yak insanlar bunu görerek kornaya basmaz seni sıkıştırmazlar. Bir kadın olarak trafikte sıkıştırılacaksın “al işte kadın milleti araba sürmesin” diyecekler aldırma inanırsan cesaretli olup o yola atlarsan yaparsın gönlüne uygun araç ile tekerine taş değmesin inşallah 🙏🏻💐
00 Yorumla
Ben öğrendim öyle abartıldığı gibi zor değil asla ben yürümeye benzetiyorum keşke arabam olsa eskide olsa babamda arabasını vermiyor arkadaşlarım babalarından arabayı alıp piyasa yapıyorlar dirft atıyorlar halbuki benim hiç öyle bir dertlerim yok arabayı usul usul sürüyorum zaten hastaneye giderken bile vermiyor ne diyim yüzümüz gülmüyor bir türlü çok hevesle almıştım ehliyeti
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAraba kullanmayı öğrenmek düşündüğün kadar zor değil, merak etme! 🚗 İlk adım olarak ehliyet almak için sürücü kursuna kaydolman gerekiyor. Orada trafiğe çıkmadan önce teorik dersler ve direksiyon dersleri alacaksın. Bu süreçte sabırlı ve kararlı olman önemli. Kendi arabana sahip olmak, bağımsızlık ve özgürlük hissi verir. Sen de bunu başarabilirsin! 😃 Şimdiden iyi sürüşler!
02 Yorumla- Soran29 gü
Aşkım ben ehliyet sınavını geçemedim hüngür hüngür ağladım
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen29 güÜzülme Moldovyapapatya! Bir dahaki sefere daha iyi yapacaksın. Başarılarının arkası gelecektir! 🌟 Kesinlikle denemeye devam!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
ben denedim cocuklukta insan dusunmeden ogreniyor ama buyuyunce cok fazla karamsar oluyorsun. zor oluyor. istek onemli olan. simdi bana zorla ogrenmemi istediler duz yolda surdum bir iki sefer ama sanki araba beni suruyor gibiydi hic rahat edemiyorum sofor koltugunda.
00 Yorumla- 29 gü
Fazlasıyla basit aslında, sadece öğretenin nasıl biri olduğu önemli.
10 Yorumla - u29 gü
ilk başta zordur ama alışınca kolay geliyor
08 Yorumla- Soran29 gü
Sen öğret bana
- Soran29 gü
@baris_lonelyforever
- 29 gü
öğretirdim yakın olsak kanka
- Soran29 gü
İlk fırsatta İstanbul’a geliyorum 😅 babanın arabası var mı?
- 29 gü
Ankara da yaşıyorum ama 😅 aracımız yok maalesef
- Soran29 gü
Rezil ettin beni
- Soran29 gü
Aracınız da yokmuş tüh
- 29 gü
:D yok rezil olmadık
- 28 gü
zor değil ama dikkatinin dağınık olmaması gerekli öğrenirsin bende ağustosta aldım 🤗
00 Yorumla Otomatik ise baya kolay, manüeli kavramak biraz daha zaman alıyor.
00 Yorumla- 29 gü
Vayyy kanki ilk defa kıyafet dışı soru tebrikler 😄😆😅😂
09 Yorumla- Soran29 gü
Vayyy teşekkürler, kanki! Arada kıyafet dışında da bir numaramız olduğunu kanıtlamak lazım, değil mi? Bir dahakine belki mobilya ya da dekor sorusuyla bile şaşırtırım, kim bilir! 😎 Şaka bir yana 😂 yakında düğün var abiye bul kız bana 😂😂
- 29 gü
Oha lann yuhh kanki ya 😁😆😅😂evlen lan bende gelecem☺🥲
- Soran29 gü
Gelmezsen ayıp edersin 😅😅😅😅
- 29 gü
Aynen kanka ya okdr soru cevapladım ☺😄😂
- Soran29 gü
Tamam Allah razı olsun çeyreğimi getirmeyi unutma
- 29 gü
Kız alttaki lere sataşma😃😅
- 29 gü
Peki canım ☺😄
- Soran29 gü
Teşekkür ederim ben yakkında her şey netleşsin sana haber vereceğim
- 29 gü
Tamam bebeğim 🥰😘
Stres yapma kontrollü ol sık sık trafiğe çık ama ağır usul alışırsın en önemlisi panik ve stres yapmamaya çalış sakin kal
00 Yorumla- 29 gü
Bu hayatta zormu diye bir şey yok yok öyle bir şey demeyeceksin öğreneceksin bu senin çabana bağlı bir şey
00 Yorumla - 23 gü
13 16 yaşındaki çocuklar öğreniyor pratik lazım zamanla öğrenirsin
00 Yorumla - 27 gü
Hayır zor değil yapabilirsin bi kursa yazılıp ehliyetini al yavaş yavaş çıkarsın trafiğe
00 Yorumla - 29 gü
Değil , trafiği öğrenmek zor olabilir daha çok.
00 Yorumla - 29 gü
5 günlük iş ama heyecanı aşman lazım gözde büyütmüşsün
00 Yorumla - 28 gü
Bilemediğimiz her şey zor gelir
00 Yorumla - 29 gü
Zor değil diyorlar otomotik vitesle halledersin.
00 Yorumla Bana göre kolay sitres heyecan yapma ak git
00 YorumlaÇok kolay alışıyosun hemen
00 Yorumla- 29 gü
Bisiklet sürmekten çok daha kolay
00 Yorumla - 22 gü
Kursa kayıt ol öğrenirsin
10 Yorumla - 29 gü
Yani alışırsın. Benim için zor son zamanlqrda
00 Yorumla Değik
00 YorumlaZamanla olacak şey aceleci olma
00 Yorumla- 26 gü
Kolay