Arabada hız ecele davetiyedir. Bu sözü ben yazıyorum. Bunun anlamıda kendindeki sürat ihtiyacını kontrol etmendir. Bir ara sana bir şey yazdım. Bunun gerçekliğini burada başka insanlardada gördüğümde burayada yazarım. O zaman hız, ölümün ensenizdeki size verilmiş süre olarak düşünürsünüz. O yüzden düşük hızla gitmek bir bakıma zamanın var. Anlamınada geliyor. Kazasız belasız günler diliyorum.
Fazla hız yapma. Pazar günü otobanda ölümden döndük. Koca konteyner yüklü tır orta şeritte durmuş gitmiyordu Allah'tan fark ettim yoksa altına gitmiştim
Eğer büyükşehirdeysen ilkler biraz öyle olabiliyor ama merak etme bi şekilde kendini aşırı tatmin olmuş hissediyorsun saçma sapan tavırları olan erkek sürücülere denk gelmezsin umarımmmm
Yerine göre, eğer acelem yoksa güzel bi müzikle ne çok yavaş ne çok hızlı tatlı tatlı yol yapılır. Yetişmem gereken bir yer varsa da basarım, o da iyidir ama dikkat etmek lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Çoğu zaman sevmesem de acil durumlarda yaparım. Otobanda en sağ veya sağdan ikinci şeridi kullanın, 120'yi geçmeyin.
Arabada hız ecele davetiyedir. Bu sözü ben yazıyorum. Bunun anlamıda kendindeki sürat ihtiyacını kontrol etmendir. Bir ara sana bir şey yazdım. Bunun gerçekliğini burada başka insanlardada gördüğümde burayada yazarım. O zaman hız, ölümün ensenizdeki size verilmiş süre olarak düşünürsünüz. O yüzden düşük hızla gitmek bir bakıma zamanın var. Anlamınada geliyor. Kazasız belasız günler diliyorum.
Teşekkür ederim
Rica ederim.🙂
Fazla hız yapma. Pazar günü otobanda ölümden döndük. Koca konteyner yüklü tır orta şeritte durmuş gitmiyordu Allah'tan fark ettim yoksa altına gitmiştim
Allah korusun ya. Zaten yapmam hız
İlk defa çıkacaksan en sağ veya orta şeritten git sol şeride geçme. Heyacan yapma sinyal vermeyi de unutma çok da hız yapma :)
Evet öyle düşünüyorum
Ben ilk otobana çıktığım günü çok iyi hatırlıyorum:)
Nasıldı
Stresden sol ayağım zangır zangır titriyordu 😄 yolu karıştırıp başka yola girmiştim. Ama kazasız belasız atlattım 😄 şimdi ise çok kolay 😄
Haha alışınca her şey kolay geliyor 😅
Evet her şey zamanla alışınca
Ödüm kopuyor çocuklara ya da hayvanlara çarpacağım diye siz nasıl hız yapabiliyorsunuz
Otobanda çocuk olmaz 😅
Ki ben hız yapmıyorum normal kullanıyorum
Ben mahalle araları diye düşündüm bi an shsj
Şehir içinde tabiki dikkatli olmak lazım 🤗
💗
🩷
Evet hız yapmayı severim, soğuk kanlı olmak gerekir hız yaparken heyecan varsa yavaş git sağdan sağdan..
hız yapmayı severim ama otobanda ilk defa tek çıkacaksan sağ şeritten git ve hız sınırına uy, o yeşillikli yollarda dikkatli ol yeter
Ooo öretmenim siz yaparsınız size güvenmiz tamdır yani... Ben uzun yolda pek sevmiyorum hızlı araba kullanmayı...
Trafik kazası geçirdikten sonra sınırları çok zorlamıyorum :)
Sevmem sıkıştırani da sevmem ben yavaş gidiyorum kardeşim
Evet aslında çok seviyorum tabi kontrollü bir şekilde 😅✨
Yok ya hızını uzun yolda severim ama yinede sağlıklı değil
Of sormayın müsait yer bulamadım diye geçen 160 ile sınırlı kaldı motor 150 basıyor şimdilik
Eğer büyükşehirdeysen ilkler biraz öyle olabiliyor ama merak etme bi şekilde kendini aşırı tatmin olmuş hissediyorsun saçma sapan tavırları olan erkek sürücülere denk gelmezsin umarımmmm
Severim, arabam hızlıdır. Ama bulunduğum ülkede pek hız yapamıyoruz. Tenha yerlerde vs anca.
Yok ben sevmem
Yerine göre, eğer acelem yoksa güzel bi müzikle ne çok yavaş ne çok hızlı tatlı tatlı yol yapılır. Yetişmem gereken bir yer varsa da basarım, o da iyidir ama dikkat etmek lazım.
korna basanlara aldırış etme heyecan yapma
Ben de onlara basarım 😅
Sonu sıkıntı olabilir basma sen bu seferlik 😀
Haha şaka ya😅
🙂🙂
Aşırı hız eşittir ölüme davetiye çıkarmak 90 dan sonra Allah’a emanetsin
Seviyorum güzel oluyo
Yasal sınırlara uyarım
Hız değil de, hız yapana bir şey demem
İstanbul Antalya yolunda 170 ile basa basa geliyordum 17 yaşında bile
Bu tercihi motorda yaşıyorum.
Evet fazlaca seviyorum