- Araba kullanmak en büyük hobilerimden olsada hız yapmaya bayılıyorum. Bazı insanları anlamıyorum 90 da nasıl gidiyorlar diye.
Peki ya siz hız yapmayı sever misiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Peki ya siz hız yapmayı sever misiniz?
Kendi araban henüz yok. Ama diyelim oldu asla hızlı kullanmam ben. Hız yapmayı sevmiyorum bir arabada sessiz sakin kullanılmalı bence aceleye gerek yok öyle. Gideceğim yere 1 saate gideceğime 2 saatte giderim. Acelem ne. Ben sevmiyorum şahsen sakın kullanılmalı diye düşünüyorum.
Yaşarken sorumluluklarını bilerek yaşamayı temel prensip haline getirmek medeniyet göstergesidir. Sorumlulukları yok sayıp bencilce yaşamak ilkelliğin sonucudur. Kamusal alanlarda insanların ve diğer canlıların hayatını kendi zevki için riske atmak egoistliktir. Araçlardaki yüksek hız limitleri, güçlü motor siz gazı kökleyin diye yapılmıyor. Kazaların önüne geçmek için yorumlar içler acısı yıllardır televizyonda bağıra bağıra yapılan trafik canavarı olmayın sporlarından kimse feyz almamış yazık!
Her yerde dans ederim ama hızı sadece pistte yaparım
Ben okudumda siz okumamış gibi
görünüyorsunuz🙂
Trafik yoğun olsun yoğun olmasın yeni yönetmeliğe göre karayollarında hız sınırı
Motosiklet:
Çift yönlü karayolu 90
Bölünmüş karayolu 100
Otoyol 120
Otomobil:
Çift yönlü karayolu 100
Bölünmüş karayolu 120
Otoyol 140
Minibüs:
Çift yönlü karayolu 90
Bölünmüş karayolu 100
Otoyol 120
Fakat yorumlara bakıyorum. 170, ler 210, lar 290, lar, 310, lar havada uçuşuyor. Kimi minibüs 170 yapar kimisi motor ile 200, kimi otomobil ile 300
Yani çılgınlık Yapmayı Severim 😅 Ama aşırı Hızdan uzak dururum Benim Hoşuma Giden Araba Giderken Gazı bırakıp birden bastığında Motorun birtek Aracı Seri gidişe getirmesi Eğlenceli Tabi güçlü motorlar da bu daha çok oluyor gaza basar basmaz koltuğa yapıştırıyor sürücüyü
Evet Birde O durum da var Araba Sürmek Keyifli Eğlenceli ama Trafik Keyfin içine Ediyor Hele ki Manuel Vites ve aracın boyutu uzunsa biraz yoruyor Manuel Vites de benim Taktiğim var zaten Önce hafif gaza basarım gaza basarken debriyaj bırakırım böylece titreme hissedilmiyor çok çok az Oluyor ama basmadan gaza kalkış hissediliyor Bi keresinde klima açıktı Gaza basmadan kavramaya geldim birden stop etti 😅 peki manuel mi otomatik mi senin
Hiç Otomatik Kullanmadıysan Normaldir Ama Otomatik Araç Kullansan Manuel Belki Unutursun Bile 😅 Rahatlık Var Çünkü Debriyaj nedir öyle bir pedal Olmuyor artık otomatik de Manuel de Aynen Aracın kontrolü tamamen sende Oluyor İstersen Vitesi düşür birden devirli hızlan Kafana göre aracın devir atakligi senin elinde Ama o kavrama noktası yok mu Bu biraz zorluyor işte bu nokta olmasa Zaten kolay
Kendi araban henüz yok. Ama diyelim oldu asla hızlı kullanmam ben. Hız yapmayı sevmiyorum bir arabada sessiz sakin kullanılmalı bence aceleye gerek yok öyle. Gideceğim yere 1 saate gideceğime 2 saatte giderim. Acelem ne. Ben sevmiyorum şahsen sakın kullanılmalı diye düşünüyorum.
Cevap
77Cevap
Evet hız yapmayı seviyorum
Oyun direksiyonu ve pc var F1 oynuyorum yarı amatör sim. Bazen kendimi kaptırıyorum. Gerçekte arabam otomatik vites sadece sağ ayağımla kullanarak gidebilirim ama aynı oyun gibi sağ ayak gaz sol ayak fren kombinasyonuna geçiyorum gözümde yolda olmayan bi yarış çizgisi hayal ediyorum çok fazla araba istediğim şekilde virajı alamadığı ya da şerit çiğnerken kendime geliyorum koltuğa oturunca gözümü kan bürüyor
Kendi araban henüz yok. Ama diyelim oldu asla hızlı kullanmam ben. Hız yapmayı sevmiyorum bir arabada sessiz sakin kullanılmalı bence aceleye gerek yok öyle. Gideceğim yere 1 saate gideceğime 2 saatte giderim. Acelem ne.
Rekor hizim 348'di en son.. Oda almanya'da sinirsiz otobanda.. ama degmiyor gercekten.. aptallik oldugunu ögrendim hiz yapmanin..
En güzeli 120 ile 140 arasi.. bu can'i birkez vaad edildi bize.
Hızı çok seviyorum, yavaş araç kullanmaktan nefret ederim.
Uzun yola giderken minb.150 240. arası kullanırım araba ile
Motosikletimde 170-250 arası.
otobanda evet ama böyle sokak arasında arabayı bağırtıp da hız yapanları benim elime vermesinler muhtemelen bir kaşık suda boğabilirim.
yarış yapmayı severim mesela boş bir yolda. ama kıroluk asla.
hız bir tutku tabi ama benzin fiyatları 30 a vurunca insanın gaza basası gelmiyor
Çok severim hızı. Ben hız yapıyorum da araba yapamıyor istediğim hızı. O nedenle düz yolda 200..300 yerine viraja 80 le girmek daha eğlenceli. Tabii trafiği tehlikeye atmadan 🙂
Çok severim hatta manuel vites arabada daha çok severim sınırları zorlarım motor bağırınca keyif alırım ama kontrolsüz hız hız değildir buna çok dikkat ederim reflekslerime de çok güvenirim.
Harika 😂 çeyrek depo benzinle ve cruise control birde pause ' lanmış üstelik. Takla atmak için ideal ortam.. 👍
Evet. Allah korusun. Allah yaşatmasın hiç kimseye. Ben çok takla attım öyle 😂 airbag ve emniyet kemeri korudu hep.
248 yaptım en son önüme araç çıktı içinden geçiyordum son anda kırdım sonra yavaşladım o gün bugündür 150 geçmiyorum:)
Saçma bir düşünce yapısı. Hem kendini hem de diğer sürücüleri tehlike altına atıyorsun. Bu fikrinden vazgeçmeni tavsiye ediyorum
Evet hız yapmayı severim. Altımda güzel bir araba olacak 250-300 basacağım. Bunu boş otobanda gece yapacaksın tabii ki. Sonu kötü biter mazallah
Trafikte hız marifet değildir. Bizde hız yapmasını biliyoruz lakin pistlerde.
Yaa 160 yaptım ama radarda bana el salladı yedim 340 TL yi 😂
hiç sevmem kaplumbağa gibi yavaş yavaş gitmek tercihim
Hayır sevmem. Hızlı yaşa genç öl demişler. Ama ölürken de başkalarına zarar vermeden kendinle öl lütfen. Yaşam ile ölüm arasında ki çizgiyi hızın belirler. Hayattan zevk aldığım başka şeyler de var. Size geçmiş olsun.
motor kullaniyorum gunde 15 saat i geciyor simdi 5 saat uyuyup yarin busaate kadar ayakda olacam
İstanbul içi hız sınırlarını zorluyorum denebilir :)
Ehliyetim olmadigi halde seviyorum bu yuzden ehliyet alirsam dolu yolda sürmemem lazım😂
Anladım babamda hep öyle diyor alışırsan yaparsın diye ama işte hız yapmaktan geri kalmayınca araba ilerlemiyor fazla😅
Tek hız olsa keşke tehlikeli hareketler çok yapıyorum ya Allah sonumuzu hayra çıkarsın. 🤣
O benim yaw 🙄
Arabada doğdum desem yeridir daha 120 yi görmedim 😁çok acemiyim herhalde😂😂
Acemilik değil bu trafiğe ve karşımdaki insanlara saygi. herkesin bir ailesi ve her yerde hakki var. insanlari silip kendi dünyamı yaratamam. o insanin da o yolda hakki var. unutmamak lazim ki kul icadi ile şoförlük testi yapilmaz. akli başın da hic kimse 1 civataya güvenip risk almaz. sifir bir araç tan bir vida kopuyor ya da hortum patlıyor. Fren tutmuyor ya da lastik aks yerinden çıkıyor. O adam soforlugun kitabini yazsa onun yapacagi hic bir sey yok. sabredin trafikte. Zaten yurdumuz da hiz siniri en fazla veren otoban bile 120 veriyor. acele etmeyin kazasiz belasiz bayram tatilleri
Çok hayret etmemek lazım legal olanı bu. Sonra akşam ana habere düşeriz maazallah
Sevmiyorum. İnsanlara ve hayvanlara zarar verme riskini bile bile hız yapanlara da sinir oluyorum
Kontrollü ve mümkün olduğunca sabit hızda gitmeyi seviyorum.
Belkide olabilir
Şu yavaş sürebilenlere bende hayret ediyorum nasıl sabırları var mk limit neyse yoklarım net
hiz yapmaya bayilirim. ayni kafadaniz o 80 90 la gidenlere hayret ediyorum ya
gakiba ya ben hic sabredemem. onume geciyorlar 80 90 hizla off sinir oluyorum :))))
severmisin sehirlerarasi gitmeyi apracla
Araba kullanmadım ama hız seviyorum
Trafiğe kapalı bir yerde bunu yapabilirdim
Babamın arabasını kaç kere kullanmayı denedim korktuğum için yapamadım çünkü ehliyetim yoktu canım denediğim dediğim yerlerde piknik alanları falan
😂😂
Evet biliyorum bırakamam daha önceden babam çok teklif etti ben istemedim
Keşke alsaydım😅
Aynen kuzum
sevıyorum ama altımdakı araba sırket arabası uyarı verıyor dırek :D
yiaa ona şansızlık denir iste 😂
ama patron bıursey demıyor arabada doblo :D
valla patron iyiymis 😂
arabaya ıyı baktıgım ıcın sanırım oda :D
Otobanda veya ne bilim düz yolda hiz yapmayi sevmem. Acele bisey olmayana kadar hız limitini aşmam. Ama virajlı dag yollarında falan hız yapmayı cok severim
Hız meraklısı değilim. İntihar meraklısı da değilim. Herkes gelir 150 yapar burada şimdi. Nerde kacla gitmem gerekiyorsa öyle giderrim. 90 120 150
Kurallar ile hiçbir şey olmayacak diye bir şey yok ki. Üç vidanin üstünde gidiyorsun makine sonuçta kusursuz değil. Kurallara göre zaten hız yapamazsın 😄 sen düzgün olsan başkasınin dalgınlığı olur senin kontrolü kaybetmen olur.
Hız yapmayı sevmiyorum yıllardır araç kullansam da acemiyim hiç bir canlıya zara verebileceğim bir davranışta bulunmak istemem 90 ile giderken hafiften çevremdeki güzelliklerede bakıyorum
🤦 bende hız yapmayı seviyorum ve babamla yolculuk yapmaktan çok sıkılıyorum benim 110 gittiğim yolda 70 le gidiyor bir defa aynı yolda 150 gittim kızdı maalesef en iyisi kendi arabamı almak
Normal şartlarda hız yapmayı sevmem; ama aşksızlık krizini kafama takınca hızlandıkça hızlanıyorum. Havaalanı yolunda 150 bastığım var. Otoyola çıksam her an 180 üzeri basasım geliyor.
290km/h Almanya Avusturya otobanı, dün 80 le 210km yol gittim toplamda 6lt yaktım, yani bu pahalılıkta sakin gideceksin, almanyadan 30lt yakmıştım😆
Evet Passat B6 kasa ile 260 bastım TDI dizel 1.6 5 viteste araçta seri şanzıman var manuel vites
babamı aşırı hız yapmayı marifet sanan bir trafik magandası öldürdüğü için aşırı hız yapmayı sevmem, yapanı da sevmem.
BMW 525d X-Drive kullanıyorum, 200 altına pek düşmemeye çalışıyorum.
Yazılım atmayı düşünüyorum 218 HP standart, 360 HP’e kadar yolu varmış.
Fabrikasyon limitör de kalkınca 320 km/h gider diye düşünüyorum.
Gayet sağlıklı bir yazılım yabancı forumlarda okudum, sorun çıkartan olmamış daha yıllardır.
G30 Kasa 530i X-Drive’a geçmeyi düşünüyorum, 2018 Model Executive Sport, hatasız boyasız, 66bin km.
Executive M Sport, pardon.
Eğer ailemden kimse yoksa kadranı devirmem şart ama ailem yanımdaysa 120-140 en fazla
Ben ralliye bayılıyorum performans aracı ve dağ yolu vaz geçilmez
O hızı senmi yaptın hemen polisi haber verelim :)))
Araba da değil de motosikletimle yapmayı seviyorum
Boş ve düz yolda bazen basıyorum ama standart hızım 120-130 arasıdır.
1 ay içerisinde 2 defa radara girdikten sonra sağ ayağımı kullanmıyorum artık
Hız sevmem yapana da sövüyorum inş takla atar ölürsün diye
4 lastik üzerindesin maksimum 150 yaparım. Bu hızıda ancak acil durumlarda başka türlü yapmam.
Sence? Harbi yerim seni eski Honda calisaniyim bak asfsaddf 😂 İzmir yolu favorim…
Şehir içinde kesinlikle 50u geçmem ama otobanda acımam max gördüğüm hız 243 😁
kurallara uyarım genelde hız yapmam çok
Yolun sakinligine gore kimi zaman hız yaparım
Aynen öyle 👍
sürmesini bilsem hız yaparım güzel olıyo
Hızı severim de aşırına hayır 😱
genelde beni kamyoncu amcalar bile sollar hahamsms
hahadmsmmd
Yerine göre evet. Yavaş gidince dikkatim dağılıyor
Seviyordum da artık sevmiyo olabilirim
Ya bayadır denemedim de bazı şeylerden eskisi gibi değişmiş olabilir
140 dan sonrası geriyor.
Arabaya güvenirsen basarım
Aynen kadın gibi. arabada kaliteli olacak zevk verecek basmaktan
Kaliteli arabaları kaliteli kadınlarla eşleştiririm her zaman
Kadın ve araba kalitesi kadın yatakta estetik araba binerken estetik olacak.
Tam benlik şeyler bunlar ama manuel olacak 🥳
Şşşt, abazanları toplama başımıza 😄
Yol sakinse belli bir düzeye kadar iyi. Ama fazla hız yapmayı sevmem.
Aracım gayet seri bir model ve hız yapmayı seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?