Sadece ara sıra merkeze gidersen 70 km vs veya ayda bir 300 km yol yapıp şehir dışına gidersem o kadar bile sürmez, benzinli araç mı almalıyım, hangisini almam lazım bütçem 1.200 civarı
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şöyle diyeyim, günlük genel olarak uzun kilometre yapacaksan ve yılda da ortalama 20 bin ile 30 bin km arası yol yapacaksan dizel araç doğru olandır. Bunun harici benzinli araç doğru olandır.
Zaten kısa mesafe kullanacaksın dizel ve benzin aynı fiyatta şu an neredeyse.
Clio güzel tercih ama istersen bi Hyundai i20’lere de bak cam tavan otomatik şekli falan da güzel parçası uygun ve sorunsuz araç.
Çok yakıyor dediler doğrumudur
Kısa mesafelerde ve düşük km kullanımında dizel araçlar kurum bağlamaya çok meyillidir, motor ısınmadan yol biter. Bu yüzden senin kullanım senaryona kesinlikle benzinli bir araç çok daha iyi gider. Ancak fiyatlar ve piyasa anlık değiştiği için bu bütçede marka model önermem doğru olmaz, detaylı bir online piyasa araştırması yapmanı öneririm. Sen daha çok otomatik mi yoksa manuel vites mi bakıyorsun 🏎️💨
Cevap
3Cevap
Uygun bir clio al bin sıkıtısısı ya da Honda al
O bütçeyle Hyundai i 20 Suzuki swift almak daha akıl kârı Renault ya göre. Toyota Corolla bile bulursun.
Hyundai i 20 çok yakıuor dediler
Çok km yapicaksın sanki hem öyle bir şey yok Suzuki swift e bak madem için sinmedi
Sizce boyalı almalımıyım ilk arabam olacak. Küçük bir ilçede trafik yok denecek kadar az olan bir yerde yaşıyorum
Boyaya değişene bakma şasesi yamuk olmasın ağır motor arızası olmasın onlara bak
Benzinli al dizel ağır masraflidir
Aşkım boş ver o ne öyle ya Audi Q2 al sıfır çok güzel benim sevgilimde alıcak
Dizelden uzak dur benzin iyidir
1.0 clio al
Çok yakıyor dediker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?