Çok bir fark olur mu eksi artı yanları ne
Dizel
Benzin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dizel araçlar uzun ömürlüdür benzinlilere oranla sebebi şudur ki pistonda yanma alev gerçekleşir benzinde diğerinde basınç ile patlama gerçekleşir ondan dolaylı dizeller daha iyidir ve benzinliler zorla 300.000km yaparken dizeller 500.000km üzerine rahatca cıkabiliyorlar düzgün yağ bakımı yaptırdıgınız sürece, ve yakıt tasarufu olayına gelirsek dizeller daha az yakar ondan dolaylı tırları örnek vereceğim bütün tırlara bakarsanız çoğunluğu dizeldir birkaç tır modeli yüksek basınçlı yakıtlara geçti diye biliyorum pek tır piyasasını takip etmiyorum k. b
Cevap
20Cevap
Benzin
Dizel motoru çabuk yıpratır. Benzinli daha iyi. Hatta imkan varsa elektrikli süper olur.
Benzinli mümkünse hibrit daha pahalı ama yakıtı az kendini amorti ediyor uzun vadede
Duruma göre degisir sehir ici genelde benzinli alinir uzun yol yapana dizel derler burada
Benzinli. Ticari amaçla kullanmayacaksan dizel olayının anlamı kalmadı
Dizelin masrafı çok olur 2. El çok temizini bulman gerek. şu an en ekonomik benzin lpg 10 bin bakımında tek yağ değiş yola devam
Hangi marka ve modeli düşünüyorsun
Aslında erkek arkadaşımb alacak da ben modelini tam bilmiyorum o araba araştırıp duruyor
400.000
Artık fark etmiyor fiyatlar eşitlendi
işin yok mu? cevabını kendin yazamıyormusun* da gelip buraya yazıyorsun
aradaki fark en fazla litrede 3 km bunun hesabını yapacaksan
başkasının yorumuna yorum yazmak kadar kaba ne var sence?
@ME_TE_HAN bak gece gece bayram bayram arızaya sokma beni açık net yazdım varsa fikrin g yaz yoksa benim yorumuma cevap yazmayacaksın
takılmak nedir yahu karşında çocuk mu var senin
abarttığın kadar değil işte insanları yanıtlmayacaksın 1000 km 600 km zırvası ile
@ME_TE_HAN edepli ol az biraz ama ne gezer sende bu zavallı ezik
Benzinli motorlar daha dayanıklı olur ömrü uzundur
Hibrid daha mantıklı bence
yeni nesil benzinli al.
en güzel dizel benzinliyle lpgliyle ugrasamazsin
Benzin daha sessiz fkdlclvl tek bilgim bu
Dizel her zaman ilk tercihimdir.
Dizel
Dizel
Bi tur vereceksen söylerim yoksa yok
Net benzin
Sifir mi olacak ikinci el mi