Arabalar Araba alacağım. Dizel mi LPG'li mi yoksa benzinli mi tercih edeyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tasarruf amacli soruyorum Güncellemeler+1 yıl En ucuzu hangisi peki? Araba alacağım. Dizel mi LPG'li mi yoksa benzinli mi tercih edeyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kozzi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Gücün yetiyorsa elektrikli tasaruuf diyorsan. Elektrikli olmuyorsa dizel tabi ki 0 0 Yorumla
hijoteufeL Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Lpgli araclarin hepsinde benzin zaten var. Dizel al gitsin. 0 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Benim araba 1,2 motor ama benzinli yakıtından aşırı memnunum. 0 0 Yorumla
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Bence benzinli al. Dizel zaten kendini 3 yılda ancak amorti eder. O zamana kadar kim öyle kim kala 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Arabalar konusunda 486 cevap paylaştı. Artık LPG nin bir esprisi kalmadi zatenDizel al 0 0 Yorumla
StephanHawking Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Turbo benzinli düşük hacimli motorları düşünebilirsin. Ama eğer atmosferik benzinli olacaksa dizel bence 0 0 Yorumla
mustutu11 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Dizel ile benzli arasında pek yakıt farkı kalmadı hem sıfır alıcaksan dizel motor bulamazsın 0 0 Yorumla
SailTr Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Elektrikli araçlarda batarya maliyetleri düşmeden yanaşma derim. Ayrıca alt yapısı ülkemizde yayılmadı. Şarj istasyonu da her yerde bulamayabilirsin. O yüzden hybrid araçlara bakmanı öneririm. 0 0 Yorumla
Gizliteacher3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Hiç farkı kalmadı ki hepsi aynı gibi lpg birazcık daha düşük ama arada fark olmadığı için diğerlerinden tercih ederdim 0 0 Yorumla
Rüyalaralemi56 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ya lpgli ya benzinli bana kalirsa 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Dizel haric diğerlerini alabilirsiniz 1 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl İkinci el alacaksan , lpg tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Arabalar konusunda 677 cevap paylaştı. Dizel almalısın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gücün yetiyorsa elektrikli tasaruuf diyorsan. Elektrikli olmuyorsa dizel tabi ki
Lpgli araclarin hepsinde benzin zaten var. Dizel al gitsin.
Benim araba 1,2 motor ama benzinli yakıtından aşırı memnunum.
Bence benzinli al. Dizel zaten kendini 3 yılda ancak amorti eder. O zamana kadar kim öyle kim kala
Artık LPG nin bir esprisi kalmadi zaten
Dizel al
Turbo benzinli düşük hacimli motorları düşünebilirsin. Ama eğer atmosferik benzinli olacaksa dizel bence
Dizel ile benzli arasında pek yakıt farkı kalmadı hem sıfır alıcaksan dizel motor bulamazsın
Elektrikli araçlarda batarya maliyetleri düşmeden yanaşma derim. Ayrıca alt yapısı ülkemizde yayılmadı. Şarj istasyonu da her yerde bulamayabilirsin. O yüzden hybrid araçlara bakmanı öneririm.
Hiç farkı kalmadı ki hepsi aynı gibi lpg birazcık daha düşük ama arada fark olmadığı için diğerlerinden tercih ederdim
Ya lpgli ya benzinli bana kalirsa
Dizel haric diğerlerini alabilirsiniz
İkinci el alacaksan , lpg tavsiye ederim.
Alacağın model markaya göre değişir
Benzin dizel bakım pahalı
Tabiki sadece benzinli al lpg li alma
Benzinli almalısın
Benzin ⛽️
Dizel
Lgptli al
Dizel almalısın
Lpgli
benzin
Dizel
Dizel al bence