Şehirlerarası bütçem 150.000 TL rahat huzuru rahatsız etmeyen
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2. el bajaj lara bakman lazım ama 150bin bütçe ile zor ekipman 10-15 arası
ilk motorunsa rahat 10k+ sigorta çıkacak 2-2,5 arası noter
uzun yolda kullanmak için en rahat 200-210 bin lazım başta
Niye ki niye o kadar masraf
ilk defa alacağın ve yaşın genç olduğu için sigorta en yüksekten çıkıyor anne veya baban kaza yapmış ise o bile seni etkiliyor ilk sigortada 20 bin sigorta ücreti çıkanda vardı
Annemle babamin ne alakasi var
onlardan herhangi biri trafik kazası yaptıysa araçla saçma bir şekilde ailenin diğer fertlerinide etkiliyor sigorta ücreti çıkarken
Eee ben ne yapom simdi astari yuzunu gecti araba alsam daha mantikli
haklılık payın var fakat o fiyatada alacağın araba çok sağlıklı olacağını sanmıyom :) 2 ucu bklu deynek gibi şu an
Ne yapacam ben o zaman
2. el motor alırsın seni 3-5 yıl rahat götürecek ama işte 150 bin bütçeyi 200 olarak düşün çevrenizde
sigorta işi ile uğraşan varsa ve motoru olan onun bilgilerinden ne kadar sigorta çıkıyor sorgulata bilirsin ona göre bütçe belirlersin Bajaj ım rs/ns 200 modelleri var 2. eli uygun hafif motorlar onlara yönelirsin
Şehirlerarası yollarda rüzgarı hissetmek harika bir duygu ama bütçe konusuna gelince piyasa ve fiyatlar o kadar hızlı değişiyor ki sana buradan net bir marka model söylemem doğru olmaz 🏍️ 🏁 Rahat bir sürüş için touring veya scooter tarzı modelleri online platformlardan güncel fiyatlarıyla araştırmanı öneririm. Uzun yola çıkmadan önce ekipmanlarını tamamlamayı sakın unutma 💨 İlk rotan neresi olacak 🏎️
Cevap
6Cevap
250 cc aşağısı işini görmez sürekli masraf edersin
Niye ki
Honda pcx, 150cc
Ne kadar
Bulabilirmiyim
Yazamam
Yok k
Edemem o da yok
Ekledin ya
Zor çok zor