El yapımı 50cc motorlu bisiklet trafikte kullanılır mı?

Yaş 18 motora merakda var. Fakat malumunuz öğrenci adamız motor alacak para yok. burada fakirlik mucit yapar sözü devreye girdi. Elimde hurda bir bisiklet, elime geçen arızalı 50cc benzinli testere motoru, ve bir miktar hurda malzeme vardı, bende elimdeki malzemeleri birleştirdim. Bisikletin şasesine motoru uydurup kasnak ve zincir ile mobilet mantığında çalışan bir şey yaptım. Az eğimli yokuşta üzmüyor düz yolda 50km/s gördüm kısaca tatminkar oldu. Fakat bunu trafikte kullanmak kanunen yasakmıdır? birkete çevirmeye girdim polis abiler çok beğendi 😂 geğine plakan ruhsatın nerde senin dediler dedim abi bu demir yığnın ruhsatı plakası nerden olsun. Kısacasi ters bir polise de k gelirsem aleti altımdan alıp ceza kitkerkermi?
Güncellemeler
+1 yıl
Merak eden arkadaşlar için kayış çamaşir makinesinden çikma kasnak ta neyin nesi onu bilmiyorum uydurmasyon bir şey. Motoru takmak içinde şaseyi kesip biçtim. Daha çook işi var yaptığım kaynnsklar miğde bulsndırıcı olmuş😂😂 kaynak yerlerini taşlayıp bolca macunla sıvayıp boyicam😃