Ekrana bakıyorum herhangi bir arıza ışığı yanmıyor ama güçlü bir bip bip sesi çıkarıyor 2 kere başıma geldi farklı zamanlarda. 1.5 dCi Clio
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ekrana bakıyorum herhangi bir arıza ışığı yanmıyor ama güçlü bir bip bip sesi çıkarıyor 2 kere başıma geldi farklı zamanlarda. 1.5 dCi Clio
Cevap
12Cevap
Geri geri gelirken uyarı sesi çıkar onun dışında olmaması lazım
Aracta sensör yok ki
Clio 4 ama bos paket
Anladım
Bu arada emniyet kemeri ya da kapı sensörü gibi parçalar bozuk olabilir ki benim arabanın da emniyet kemeri ile dörtlü flaşör sesinin bağlı olduğu ve kadranın arkasında bulunan hoparlörü ile şoför kapı sensörü bozuktu yani bu malzemeler bozulunca yol bilgisayarında gösterilmiyor da
Bence en iyisi düzgün bir oto elektrikçi bulup baktırmak
Ya el frenini tam indirmiyorsun ya da sorun var başka neden arama bundan dolayı
Kapı açık olabilir mi
Ya da emniyet kemeri
Kemer hep takili o tokayi hic cikarmiyorum
Kapı? Ama ekranda bi ibare yanar ya da yukarda kemer göstergesi, bazen çantan ağır gelir koltuğa orada öter
Emniyet kemerini tak 😂
Hep takılı
Max gördüğün hız 🤔
Seyir hlinde ötmedi hic. Bugune kadar 2 kere öttü bi 4-5 gün önce park yerinden cikarken bi de bugun kirmizi ışıkta
E git yetkli servise göster sende canım daha ne yapsın araba 😂
Emniyet kemerin takılı mi?
Kemerler hep takili
Kaç model bu clio
2019 joy
Ekranda hata vermiyorsa el freni falan tam inmiyor olabilir. Kart tam oturmuyor olabilir. Kilit sisteminde sıkıntı olabilir.
Ya saniyelik ötüyor hemen kafamı ceviriyorum ekrana dogru. Ekranda hicbir sey olmuyor. O saniyede yanıp sönüyorsa bilmiyorum
Bu zamana kadar 2 kere geldi bu ses. Bu arada yakın zamanda araçta yakit filtesindeki suyu aliniz uyarisi cikti. Sonra 2-3 gün sonra bu ses geldi. Filteeyi değiştirdim uyari isigi gitti ama bugun yine bu ses geldi
O zaman orayla alakalı sorun var o araçta. Dizel bide masrafı büyük olur tekrar götür
Park sensörüdür
Sensör yok ki joy paket
Ön tanponda sensör var ondan geliypedur
Sensor yok ki joy paket
motor inecek
El frenini çek
Motor kitlemek üzeree
Aracın mı
Evrt
Ne iş yapıyorsun da aracın varr
Öğretmenim
Markası ne ve ne yaparken geliyor ses detaylıca yazar mısın öğretmenim
1.5 dci clio bugune kadar 2 kere öttü
Birisi 4-5 gün önce park yerinden çıkıyordum
Diğeri de bugün bi kac saat önce kirmizi isiktaydim
Tam olarak araba ile ne yaptığını anlat gaz mı debriyaj mı frene mı basıyorsun yani araba ile ne yaptığını anlat digorum öğretmenim
Isikta frene basıyodum
Bi önceki yandiginda da yarim debriyaj geri vitesle park yerinden cikiyordum
3 sorum var
1. Kemerini taktın mı
2. Ses dijital mi yoksa arabanın bir yerden mı geliyor
3. Evli misin
Işıkta dururken frene basınca bip sesi çıkıyor diyorsun. Eğer fren pedalını biraz daha sert bastığında ses başlıyor ve ayağını çekince kesiliyorsa, bunu özellikle söyle. Ayrıca gösterge panelinde kırmızı (!) işareti, ABS, STOP veya başka bir uyarı ışığı yanıyor mu?
Kemer hep takili kemeri tokadan hic çıkarmıyorum. Hem sürücü hem yolcu koltuğu hep takili yani
Ses dijital güçlü bir bip bip sesi
Evli deilim
Hayir fren pedalina sertce basmaktan degil normal sekilde basıyorum
Bu ses gelince kafami ekrana cevirdim hicbir ışık görmedim saniyelik yanıp söndüyse bilmiyorum
Aracın kasa ve model yılına biliyor musun?
Nerede öğretmensin peki
Aklımda bir şey var ama emin değilim çok bilgi yok detaylı
Clio 4 2019 model joy paket 1.5 dci motor 75 hp 200 newton metree tork
Pedallerin sensörü-müşürü veya ona bağlı elektronik sistem bir anlığına yanlış-olağandışı bir durum algılıyor olabilir. Genelde ayağın pedallerde gibi duruyor. Başka bir şey yapmadığına emin misin?
Bilmiyorum oyle olsa hep yanmasi gerekiyordu bence ama
Hep yanmaz işte özelden evlen benle anlatayım
Forum sitelerine bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Clio 1.5 dCi kullanırken o anlık ses insanı irkiltebilir gayet normal 💨 Arıza ışığı yakmayan o ani iki bip sesi büyük ihtimalle şerit takip uyarı sisteminden, hız sınırı aşımından veya park sensörünün anlık bir cisim algılamasından kaynaklanıyordur. Bazen de kapı tam kapanmadığında veya emniyet kemeri sensörü anlık temassızlık yaptığında bu ses gelir 🛠️ Ses geldiği anda gösterge panelinde anlık sarı bir simge beliriyor mu dikkat ettin mi 🏎️