Güncellemeler
+1 yıl
Merhabalar aracımda 5. viteste iken gaza basınca ince bir uğultu sesi geliyor. Gazdan ayağımı çektiğimde ses kesiliyor. Ses böyle vııııııın vııııın diye bir ses debraj bilyası sıkıntılı acaba ondanda yapıyor olabilir mi? Sorun ne olabilir? Araç Dizel değil turbodan gelme ihtimali yok. Daha önce başına böyle bir durum gelen oldu mu? Sonuç ne oldu? Teşekkür ederim 🙂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
genelde eski araçlarda oluyor bu.. bizim iş yerinde bir eski model doblo var.. onda da yanı şey oluyor.. ama her hangi bir sorun çıkardığını görmedim.
95 renoda yok bizim 2003 Xsarada var 🤣🤣
Ya debriyaj rolmanı ya da gaza fazla abanıyorsun dişlilere fazla yük biniyor
5 vitesteki uğultunun kaynağı debraj rulmanı olabilir mi?
Araç ençok 5. Vitezde dirençle karşılaşıyor yol durumu hava sürtünmesi aracı yavaşlatmaya çalışıyor. gaza bastıkça krank, baskı balata, şanzıman grubu akslara yansıyor. Rulman iyi değilse bala eksenden çıkmaya çalıştığı için ses yapıyor
Anladım çok teşekkür ederim o zaman sanzıman takımı değişti ği zaman debrajdaki titreşim sesi ve 5. Vitesteki uğultu gidecek büyük ihtimalle?
Baskı balata seti+rulman dostum yanlış olmuş. Büyük bir ihtimal sorun bitecek
Rulman debraj rulmanı değil mi? Bazı setlerde içinden çıkıyor bildiğim kadarıyla
Bazı yedek parçacılar ayrı satıyor servise gidiyorsan sorun olmaz. Emin olmak için yinede sor derim
Anladım çok teşekkür ederim 👍 🙂
Rica ederim🙋
Peki Baskı balata set Valeo mu Luk mu? Citroen Psa için?
O kadar detay bilmiyorum dostum bileşenleri ve performansları hakkında bir bilgim yok
debriyaja basınca ses kesiliyor mu
Normalde bir ses var titreme sesi gibi debriyaja hafif basılı tutunca kesiliyor. Evet
araban ne
Citroen Xsara2
sadece 5. videste mi yapıyor
Evet gaza basınca yapıyor çekince gidiyor. Şanzıman yağı eksilmiş olabilir mi? 5. Vites dişlisi yukarıda kalıyor. Yağ Eksikse tamamlanırsa uğultu kesilir mi?
ötmeye başladıysa yağdan değilidir rulmandan gelebilir
Hangi rulmandan?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!