Önceden Volkswagen Polo ve Audi A1 kullanmış biri olarak son zamanlarda ödünç olarak Opel Mokka kullanıyorum. 2-3 ay önce yine burada Fiat Grande Panda sormuştum. Geçen gün test sürüşü yaptım dış tasarımı güzel olsa da içi çok çok boş geldi. Bu yüzden Fiat'ı elemek zorunda kaldım. Şu sıralar Citroen C4 dikkatimi çeken otomobillerden biri oldu. Sizce alınır mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kalite olarak Polo ya da A1 le kıyaslanamazsin ama konfor olarak tercih edilir Fransız arabaları genelde elektronik arıza çok veriyor bunu dikkate almalısın. Alman arabalari çok konforlu olmasa da kalite olarak daha yüksektir.
Evet Polo rahattı. A1'de küçük geliyordu zor da olsa satıldı. Bir süredir Mokka kullanıyorum. Anladım ki biraz daha yüksek ve büyük bir araca ihtiyacım var. Teşekkürler.
Evet bir bayan olarak yüksek araç her zaman daha rahat olur senin için inip binme daha rahat görme açısından. Vw taigo modelini düşünebilirsin ya da Skoda nin kamiq ya da karoq modelleri de uygun olur senin için.
Taigo ve Kamiq'e çok yüzeysel bakmıştım. Not alıyorum onları da listeme. 👏🏻
Tamamdir umarım istediğin gibi bulursun kolaylıklar dilerim
Teşekkürler
Bu piyasada ikinci elide düşmekte fayda satarken zi yormayacak ve değer kaybetmiyecek bir araç seçin Volkswagen taigo veya Skoda kamiq tavsiyem malzeme kalitesi daha iyidir C4 göre
Evet doğru. A1'i zor satılmıştı. Taigo ve Kamiq'i notlarıma aldım zaten. Teşekkürler
Bir kaç defa sıfır araç aldım yine değişmeyi düşünüyorum kampanya falan olursa haberleselim sıfır mı bakıyorsunuz
Mokka’dan farkı yok. Boşuna bi geçiş olur zanımca. Neredeyse skala olarak denk arabalar. Cam tavanı var mı bu pakette? Arka koltuk aralığı ve şanzıman nasıl?
Henüz karar vermediğim için sordum zaten. Direkt bir şu paket diyemiyorum bu yüzden
Aradığın araçta ki kriter önemli. Sen araba da hız mı istiyorsun, konfor mu, sağlamlık mı? Fiat tamamen ekonomik Arabadır, konfor bulamazsın. Honda sağlam arabadır sorun az çıkarır ama konforu da zayıftır. Hangi segment araba istediğini söylersen ve bütçe söylersen ona göre tavsiye verebilirim.
Konfor öncelikli tabii ki. Kullandığım Mokka'dan sonra SUV tercih etmek istiyorum. Teşekkürler
C5 aircros alabilyorsan onu al derim ama butcen yeterli degilse c4 veya c4x guzel fikir olacaktır
Konfor olarak cok iyi olmalılar
C5 Aircross biraz daha büyük gibi geldi o yüzden C4'e yönelmiştim ama hemen hemen herkes alma, uzak dur gibi konuşunca biraz geri plana gitmedi değil
Anlıyorum evet kalite konusunda buyuk ihtimal ile ama bunu en iyi test sürüşü yaparak ve daha bilgili tecrubeli insanlara danısarak daha sağlıklı bir izlenim elde edebilirsin
evet
Alınabilir tabi. Mesele bunu alacak bütçeye sahip olup olmamakta...
Mesele alabiliyorum ki marka model soruyorum
Mini al ya da bayon daha kullanışlı bu segmentlerde
Bir ara aklımda vardı Mini.
Alınmaz. Boşun da boşu bir araç
O kadar mı boş ya? Teşekkürler
O kadar boş
O zaman hiç test için randevu almayayım boşuna
Test sürüşü ile araba mı alınır ya
Denemem gerekiyor sonuçta ama
Hazır denenmişlerden al
Anlamadım? Ben kullanacağım başkasının denemesi benim için bir şey ifade etmiyor
1.2 hibrit olanından azrailden kaçar gibi kaç
:)
Yaşam kriterlerinize göre araç seçmelisiniz
Bence de. İç mimarım. Sence yaşam kriterime göre hangi aracı seçmeliyim?
Mesela yerden yüksek mi olmalı?
Kaç kişi binecek ?
Piyasası tutulan araç olmalı ?
Marka marka gezip test sürüşü yapmalısınız
Size orta büyüklükte bi suv yakışır
Kullandığım önceki araçlara göre yüksek olmasını istiyorum. Bu yüzden SUV tercih etmek istiyorum.
Genelde en fazla 3, bilemedin 4 kişi.
İhtiyaçlarınıza göre bi model seçerek daha kısa zamanda araç bulup alabilirsiniz
hiç sevmem tirt
Yok abla aman
Aman denecek kadar yani. Teşekkürler.
Araba ılgın varsa sohbet edelim
Neden peki aman?
@misuy şöyle Fransız grubu motor ve parça sıkıntı ve araç plastik o paraya değmez
@impossibleprincess edelim mi? Bilgin var mı?
Sensin plastik, bizim araç bu.
@misuy daha iyileri var ve hakaret etmek bir sanayiye düş görürüm seni Ecuyu eline versinler
Fransız malı alınmaz
alınır ya