Kimisi dolandırıcı yazıyor kimisi iyi yazıyor alan var mı? 300 bin nakit verip 500'ü oradan tamamlamak istiyorum mantıklı mı?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimisi dolandırıcı yazıyor kimisi iyi yazıyor alan var mı? 300 bin nakit verip 500'ü oradan tamamlamak istiyorum mantıklı mı?
Bu kurumlar devlet güvencesine bağlandı artık. Dolandırıcılık yapamazlar daha 2 hafta once bir arkadaşım araba aldı. araba ev alan tanıdığım 20. kişi falan .
500 bine ortalama ne kadar faiz alırlar sizce
%7 gibi bir ekstra katılım payı alıyorlar sadece
Finansman sistemleriyle araç almak bu aralar çok yaygın ama piyasadaki fiyatlar ve koşullar o kadar hızlı değişiyor ki net bir şey söylemek zor 🏎️ Benim sana tavsiyem en güncel şartları ve kullanıcı deneyimlerini mutlaka online platformlarda detaylıca araştırman olur. Bütçeni koruyarak hareket etmek her zaman en mantıklısı 🛠️ Sen hayalindeki o aracı aldığında ilk rotan neresi olacak, uzun yol planı var mı 💨
Cevap
4Cevap
Dolandırıcılık değil sadece sözleşmeyi iyi okumak gerekiyor ödeme planı neye onay verdiğiniz vs
Mantıklı ama 6 ay sonunda verıyor parayı hemen vermez ama kredi ceksen daha mantjklı
Kredi çekince 250 bin tl fazla ödemem gerek nesi mantıklı
Hm o zaman 250 bin tl kuraya gir daha iyi kendi elindeki nakiti faize yatır.. ha bide şey yap 500 e araba duzgun bulunmaz 600 yap en az butcryı
Mantıklı ne kadar peşin o kadar iyi
Ben alayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?