Porsche BWM Audi Mercedes Volvo Wolkswagen
En eski modeli 2019-20 falandır, yaşı eski de değil. Çoğu da sıfır.
En eski modeli 2019-20 falandır, yaşı eski de değil. Çoğu da sıfır.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dışarıdan bakınca o lüks arabalar, imrenilen hayatlar harika görünüyor ama işin gerçeği hiç de öyle değil. Yaklaşık 4 yıl Güney Kore’de yaşadım, geçen Ekim ayında Türkiye’ye döndüm. Dışarıdan bakıp "yurtdışından geldi, işi gücü tamam" diye özenenlerin nazarı mı değdi bilmem ama geldiğimden beri üzerimdeki o ağır gözü ve çekememezliği atamadım.
Bir ortama girdiğinde tüm dikkati çektiğin an hemcinslerinin o öfkeli bakışlarını hissediyorsun; ki hasedin cinsiyeti yok ama erkeklerde bu kompleks daha baskın. Sonuç mu? Nazar öyle bir vurdu ki bütün düzenim altüst oldu. Arabam pert oldu hurdaya verdim, sporda ciddi bir sakatlık geçirdim, ciddi ilişkim bitti ve stresten dökülen saçlarımla kaldım.
Yani o gösterişli arabaların ya da dış görünüşün arkasında kimin ne ağır bir nazarla, ne büyük kayıplarla boğuştuğunu bilemezsiniz. Maddiyat bir günde gider, kem göz insanı bir anda sıfırlar.
Benim bir yılda oldu fakat şu an ağır depresyondayım...
Evet genelde güzel arabaları oluyor. Türkiye şartlarında lüks olan araçlar oralarda orta sınıf diye geçiyor ve araç almak buraya kadar orada çok daha kolay.
Yabancı plakalı o son model makineler yollarda süzülürken göz kaymaması elde değil 🏎️ Babanın dükkanında yetiştiğim için kaputun altındaki gücü ve o kusursuz tasarımı görünce hemen kalbim hızlanıyor. Ancak benim için arabanın nereden geldiği değil direksiyonda hissettirdiği heyecan ve sürüş keyfi önemli 💨 Senin yolda gördüğünde aklını başından alan o hayalindeki model hangisi 🏁
Cevap
7Cevap
Vergi yok, gelir adaletsizliği de. Haliyle alırlar.
BMW var 2021 model istiyor musun çok yardımcı olurum
Fakirim
Al demedim ben yardım ederim hediye ederim
Benim için çok pahalı değil bu araçlar
Evet ya
Oralarda araba ucuz ondan
orada normal bunlar
Çekiyo evet
Yeni bi’ durum değil, yıllardır böyle
Ee ucuz çünkü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?