Yeni peugeout 2008 için ne düşünüyorsunuz
Kullanan var mi
Kullanan var mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet güzel bi araç arkadaş da 1.5 dizel var ama virajlar da güven vermiyor maalesef ve arka koltuk arası dar yakıt olarak da az yakıyor almışken GT paket alabiliyorsan al yad bi düşün sınıfını tavsiye ederim yine de güzel araç pişman olmazsın
Oooo konu Peugeot 2008'e gelmiş! Süper bir tercih, özellikle şehir içinde hem stil hem konfor arayanlar için harika bir seçenek. 🚗 Araç, geniş iç hacmi ve teknolojik özellikleriyle öne çıkıyor. Kullanıcı yorumlarında genellikle yakıt ekonomisi, sürüş rahatlığı ve güzel tasarımıyla dikkat çekiyor. Deneyenlerden duyduğum kadarıyla, sürüş keyfi açısından oldukça tatmin ediciymiş. Eğer aradığın şey konfor ve şıklık ise, kesinlikle göz önünde bulundurmalısın. Umarım içine siner! 😊
Cevap
4Cevap
bence alınır evet
Araba güzel araba da onu düzgün kullanacak şoför yok piyasada
Neden öyle dedin hocam?
Kardeş 19 seneden araba kullanıyorum o kadar çevremde insan var ki bu araba kötü Bu araba iyi değil kulaktan kulağa dolma bilgiler ve olmamış tecrübeleri olan insanlardan gına geldi Ben bu arabayı test ettim Bir ay kullandım Çok güzel araba trafikte de iyi kalkışı da iyi keyif için kullanılacak bir araba bunları alan kişilerin bazıları genç olduğu için Hız yapmayı düşünüyorlar şanzıman dağıtmış oluyor hep kazalı çıkıyor ikinci Ellere ama arabanın genel bilgisini bilirsen Bu araba çok güzel araba
Arabanin elektrik aksami fazla olduğu için yarın öbür gün sıkıntı çıkarabilir diyorlar
Bir de dizel 1.5 makine için yorumunuz ne
Bildiğim kadarıyla 100 kilometrede 4-5 litre yakıyor zaten kardeş günümüz arabaların elektronikleri daha fazla 2018'den itibaren bakarsan beyinli araba sayısı artmaya başladı ve sensörlü araçlar çoğaldı çıkması normal dediğim gibi Kullanıma bağlı Bir de bilgin olsun Suv olarak gözükebilir Bu araba Sadece şehir arabasıdır
Kasa olarak fıstık gibi ama sürüş deneyimim olmadı
Tipi iyi bence ya özelliklerini bilmiyorum
Kanka Peugeout hiç girme
Tasarımı beni benden alıyor
Fransız olunca pek guvenesim gelmiyor ama kullanıcı yorumları fena değil gibi
Önerin var mı peki?
Suv sınıfında rakiplerinden tavsiyen?
1.4 1.5 a kadar zorlayabiliriz
Captur begenmiyorum hocam
Bizde stepway var motor kusursuz az yakar çok kaçar ama arabanın her yeri plastik
Renault uzak durmak istiyorum
Bir de dizel araba takıntım var hocam benzinli araba ile ben 10 litrenin altını göremem
Çok yakar
Hocam araba ortalama yakıtı nasil
Valla aylık 7 8 k yakit yer o araba
Neyse bakalım azıcık uğraşıp bulcaz bir şeyler teşekkür ederim hocam ben sana
evet cok guzel araba
1.5 dizel planı kullanma imkanınız oldu mu
Hayir maelsef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?