Arabam var Fikirtepe'de bu yeni yapılan rezidanslarda yaşanır mı fiyat olarak Maslak'takilere göre uygun ve yeni hepsi işime 35 40 dk falan arabayla mantıklı geldi
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
fikirtepe concord ve maslak 1453 te yaşamış biri olarak ben maslak ı seçerdim fikirtepede binalar baya iç içe ve iç karartıcı. senin için sorun değilse düşünülebilir
Mimarim ve concord a zaten baktım igrenc yerleşimi var amorf cephesi yuzunden onu hic düşünmedim maslakta biraz pahalı kaliyo neredeyse 15k daha fazla ödemem gerek
işine yakınsa fikirtepeyi seç de binanin mimarisine neden takiliyorsun onu anlamadim fikirtepe sonucta eskisi kadar yogun olmasa da aktif olarak bitmemis 2-3 projenin bulundugu bi acik hava santiyesi. yani bina mimarisinden daha onemli sorunlar var ortada mesela sıkışıklık, trafik, yollarin durumu falan gibi
Oraları güzel. Bahsettiğin konuda da için rahat olsun kimse kimseye bulaşmıyor. Gece yürümek bi tık korkutucu.
Gece de yürümem uzun mesafe diye düşünüyorum yani araba oldugu icin onun disinda konumu baya iyi geldi
Oraeı asiri yogun yapilasma oldu. Önermem orayi beton yığını oldu
Her zaman iş yerine bir tık uzak olması daha iyi bu nedenle fikirtepe senin için uygun seçenek olacaktir
Ya ama genelde kimse önermiyo mahalle kotu ve havası kotu hep insaat falan diyorlar ama evler guzel ve yeni
Senin oturacağin evler milletin oturduğu evlerden kat kat güzeller. Zaten gündüz işte olacaksin haliyle ev dediğin yer yattiginda ya da vakit gecirdiginde icinde huzurlu olduğun yer olacak
Yani aynen bende ondan düşünüyorum eski rutubetli eve aynj kirayi vermek istemiyorum zaten sabahtan akşama kadar isteyiz aksam geldigim yer bari temiz olsun konumu da kotu degil Kadıköy sonucta
Kadiköy güzeldir 2 sene yaşadım hiç sorun çekmedim. Millet hasetliğine yanlış yönlendiriyor
Kadıköy zaten guzel de iste fikirtepe tarafı kotu
Araban varmış sen yurumeyeceksin o sokaklardan geçmiyorsun rezistansda guvenlikde oluyor genelde
Bizim orada 4 tane rezidans var bence yaşanmaz kira geliri daha güzel
Fikirtepede mi yani herkes yaşanmaz diyo iste torbacisi fuhusu her seyi var ama normal doktor beyaz yaka tek yasayan adkadasladim da yasiyo tercih ediyor diger bölgelerde evler cok eski
Evet doğma büyüme oralıyım annem babam hâlâ oradalar. Eski Fikirtepe kadar tehlikeli olmasa da yine de o genler mevcut doğru. Kimseye bakmazsan bela olmazlar o konu da endişelenme.
Buralardan iş bulursun ya gel gel
Anadolu yakası her zaman daha iyi
Ben yaşıyorum ulaşım olarak çok iyi
Yaşanmaz hep toz içinde şu an
İş yerin nerede
Beyoğlu
Neden bomonti tarafına bakmadın fikirtepeye yakınım ama çok boş bir yer
Ucuz olan evler eski yeni olanlar da cok pahaoi
Maslak da 1+1 105 bine kiraya verdi kardeşim
Biraz abartı olmus 65 e de var
Amerikalı bir subaya verdi maslak 42 sitesi sanırım
Oralar bi tik fazla zaten evet 90 falan diyorlardı
O bölgede emlakcımkardeşim çok zor ev sahipleri var. Şimdi nerede yaşıyorsun
Ankara'da ama is icin İstanbul'a tasinicam
Sana tavsiyem yaşamak için Anadolu yakasını seç. Metroya yakın bir yerden bir ev tut
Aaa komşu çıktık 😀
Emlak konutları
Ben 1+1 bakmıştım oturmaya hazırdı yani almak icin de okey ama kiralamayi dusunuyorum Şu an almak istersem Ankara 'daki evimi satmam gerekecek memnun olmazsam taşınmak istersem diyr almayı düşünmüyorum
40bin esyasiz
Bölge kabuk değşitriiyor ulaşım da iyi yaşanır
Kşralar ne kadar? Ama ben rezidansa güvenemezdim heralde
Evet yani ulaşımı konumu aslinda baya iyi yani beylukduzu degil ya sonucta 1+1 40bine buldum ve uygun geldi maslakta en az 55 istiyotlar
Ne işte çalışıypsunnn
Mimarim
Rezidans benim aklıma değşik şeyler canlandırıyo ya😅 aslında merak ediyorumm nasıl bir yer
Biraz konuşabilir miyiz bulabşlir misin beni?
Değişik bi sey canlanması gerek yok aileler de yasiyor doktor beyaz yaka olup tek yasayan arkadaşlarımda yasiyor
Bizim anka da 1+1 de 4 sene durdu senin meslektaşın çocuk maraştan gelmişti iç mimarlık okuyordu. Kaptanderyajack sapıksın git eskort tut namussuz
1+1 de durmuştum aile apartmanıydı :) güzel denryimdi
Rezidansta yaşanır
Mantıklı evet
Gel gel komşu oluruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bütçeler ve fiyatlar piyasada sürekli değiştiği için online platformlardan güncel rakamları kontrol etmeni öneririm 🏎️ Lokasyon olarak bakarsak araban varsa Fikirtepe ulaşım hatlarına yakınlığıyla büyük avantaj sağlar. Maslak trafiğine kıyasla Kadıköy ve köprü bağlantılarına anında fırlamak harika bir his 💨 Kapalı otoparkı olan yeni bir rezidans araç güvenliği için de çok pratik olur. Senin için evin konumu mu yoksa sitenin sunduğu imkanlar mı daha önemli 🏁