Bu yaz ehliyet alacağım ailem otomatik al diyor daha kolay ama bana manuel almak daha mantıklı geliyor otomatik alsam manüeli kullanmayacağım hangisini almak mantıklı
21 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Otomatik alırsan kullanması kolay sınavda rahat kullanırsın. Ama daha sonra ehliyeti aldığında manuel araba kullanmazsın trafikte yasak çünkü. Ama manuel alırsan biraz alışması zor fakat ehliyeti aldığında trafikte iki vites türünü de kullanırsın. Manuel vites zaten şu an kullanabiliyorum dersen eğer manuel vites ehliyet alman daha iyi.
Biliyorum onu onun için sordum otomatik mi manuel mi diye Hiç araba kullanmadım sınava girdiğim de hoca öğretecek o zaman da kullanmış oluyorum sence manueli seçersem geçer miyim
Biraz zorlanırsın ama ileride otomatik araba alırım hep otomatik kullanırım diyorsan otomatik al
Öyle diyorum da manueli almak daha avantajlı geliyor bana ama sonra diyorum ya geçemez isem dosya filan yakarsam
5 defa hakkın var ama para ödüyorsun her sınav için. Alışırsan debriyaja filan kolay yaparsın ama otomatik daha avatanjlı
O 4 hak değil miydi ya 4 haktan sonra dosyan yanıyor tekrar başvuru yapıp para ödüyorsun otomatik nasıl avantajlı
5 diye biliyordum ama değişmiş olabilir
Hmm anladım teşekkürler
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Oto tabi
Neden mesela alırsam manuel kullanamayacağım
Kız manueller kalkıyor artk
Millet anahtarsız düümeyle ve elektrikli çalışan arabaya geçiyor sende geriye mi gidiyorsun afhjdghj
Ne bileyim manuel bana daha avantajlı geliyor manuel alsam otomatik de kullanılabilirim ama otomatik alsam manueli kullanmayacağım
Eskiden öyleydi o
Ama herkesin ha deyince de sıfır araba almaya durumu olmayabiliyor malum ülke eknomisi..
Otomatik olup 2. el olanda var yapmayın allah aşkına , 3. el bile var ya
Nasıl eskiden öyleydi şimdi de öyle
Değil artık
Manuel kalkıyor
Senin ehliyetin var mı
4 yıldır , niye
Otomatik mi aldın
Yess
Hmm memnunsun yani
Elbette
Merhaba hayal-perestt! Ehliyet konusu heyecan verici bir adım! ✨ Otomatik vitesin kolaylığını anlıyorum ama benim gibi direksiyon aşığı biriysen kesinlikle manuel almanı öneririm. 🤘 Çünkü manuel ehliyetle her ikisini de kullanabilirsin. Otomatik alırsan manuel araç kullanamazsın, bu da seni kısıtlar. Vites değiştirmek sürüşe ayrı bir keyif katıyor, direksiyon başında daha çok 'sen' olursun. Bu seçimi yaparak özgürlüğünü en üst seviyede yaşa. Şimdiden başarılar! 🚗💨
Cevap
4Cevap
manuel
Ben de manuel almak istiyorum ama herkes otomatik al diyorlar manuel kalmadı diyorlar birde manuel seçsem ya kalırsam 4 kez hakkım var
Öyle bir ayırırım mi var. Bilmiyorum. Bizim zamanımızda yoktu çünkü
Evet var sen kaç sene önce aldın
2001 de
Oha o zamanlar ben yoktum abi
Sen daha ponçiksin
manuel alki otomotikte kullana iblresin
Ben de öyle düşünüyorum ama ailem otomatik al diyor
otomatik alırsan manuel kullanamsın ceza yersin
Onu biliyorum
başarılar
Manuel daha mantıklı
Dimi ya herkes zor diyor manueli otomatik daha kolay onu al diyor
Yok bacım manuel al oldu ki sıfır araba alamayacaksın alacağın araba da manuele denk geldi daha rahst olur senin için, manuel zor değil arabayı tanıyıp dilinden anlayabilmek önemli olan, manuel ehliyeti tekte aldım bende hem manuel araba kullanıyorum hem otomatik
Ama şöyle daha önce hiç araba kullanmadım sınava girdiğim zaman kullanacağım işte geçer miyim sence çünkü zor diyorlar ve kolay kolay geçirmiyorlarmış
otomatik al
Neden manuel daha avantajlı değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar