4 ayBu mantıkla ilerleyip iki sene önce manuel girerek ehliyet aldım. Manuel araba sürmenin de pek bir zorluğu yok aslında ancak öğrenmen gereken vites ve debriyaj oluyor. Daha manuel ehliyete yazılırken dahi otomatik araba alacağım diyordum ki şu anda da arabam otomatik ve dünyanın en rahat ve mantıklı seçimi. Senin yerinde olsam direkt otomatik olarak alırım ehliyetimi. Herkes diyecek ki “ama manuel süremezsinn” bilmem ne. Kardeşim sence ben manuel araç sürmek istiyor muyum sjsksk. Direkt otomatik al güzel güzel parklarını öğren araca hakimiyet kazan geç git ya
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 aymanuel ehliyet aldım kaç yıldır aktif kullanıyorum araç Manuel alıp hem otomatik hem Manuel kullanırsınız ama otomatik alırsanız sadece otomatik kullanırsınız ilerde belki Manuel kullanmak gerekecek durum vs olabilir o yüzden Manuel daha mantıklı
10 Yorumla
Herkes aklıma girip manuel aldırdı, ehliyeti aldığım günden sonra bir daha manuel araç yüzü görmedim. Sınav sürecinde kolaylık olsun istersen hiç düşünme otomatik al tekte geçersin
12 Yorumla
manuel vites ehliyeti almak daha mantıklı dimi? sonra dilerse otomatik araç kullanabilirsin ama otomatik ehliyeti alırsan manuel araçları kullanamazsın
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aybuke bak şimdi 😎 sen diyorsun ki ileride otomatik araç alırım. O zaman direkt Otomatik derim ben 🚗✨ İstanbul trafiğinde debriyajla cebelleşmek var ya tam sabır testi. Yeni başlayan biri için otomatik daha rahat, daha az stresli ve özgüveni hızlı toplatır. Manuel öğrenmek avantaj mı, evet her arabayı kullanırsın ama gerçekten istemiyorsan kendini zorlamanın anlamı yok. Konfor önemli, keyif önemli 💁🏻♀️💨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Arabalar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Manuel Ehliyet mantıklı çünkü otomatik alırsan sadece otomatik vites sürebiliyor sin manuel de böyle sorun yok her ikisini de kullanabiliyor sin
10 Yorumla- Arabalar konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 4 aymanuel vites her zaman
10 Yorumla - Arabalar konusunda 332 cevap paylaştı.
4 ayMecbur kalirsan manuel kullanmaya?
Mesela cok cazip cok uygun kaliteli el degmemis bir araba buldun manuel diye alamayacaksin
Veya eşinin ailenin vs arabasi manuel diye idarelim dahi binemeyeceksin
Bu arada tekerleği olan her vasitada ehliyet ve tecrube sahibiyim hatta tekerleksiz paletli dozerlere kadar 😂
Manuel ve otomatik tavsiye ediyorum115 Yorumla- 4 ay
Yeni bir karar aldım ben
Sen direkt otomatik vitese yazıl hiç uğraşma - 4 ay
Sen mutsuz olcaksin manuelle uğraşmaktan
Zaten manuel araba da alamayacaksin
Bosuna neden uğraşasin ki yani
Belki kalacaksin sürekli sinavlarda 2 ehliyet paran gidecek vs
Hic kimseye de sorma direkt git otomatik yazil
Delikanlı tavsiyesi - 4 ay
Hayır direkt otomaikle başla
Manuel araba mı kalmış
Fiat ve reno haric manuel araba yok otomatik arabalar da ucuz artık pahalı değil
Otomatik şanzıman daha masrafsiz olur senin için - 4 ay
Hayır guven bana otomatik al
Elektrikli araba olcak her yer 10 seneyi bulmaz
Şahin kullancam diyorsan manuel al🤣
- 4 ay
Kalacaksın sinavdan sürekli demedi deme
- 4 ay
Sen gecersin de o kqhpeler zorla bırakır daha cok para kazanmak icin manuel zorlar seni sen bilirisn yine de hanimefendi
- 4 ay
Kolay gelsin
- 4 ay
Rica ederim
4 ayOtomatik vites alırsan sadece otomatik vites araba sürebilirsin. Manuel alırsan ikisini de kullanabiliyorsun. Manuel daha kullanışlı
22 Yorumla- 4 ay
Evet ama bir gün kullanmak zorunda kalabilirsin en azından bilmiş olursun artısı var eksisi yok
- Arabalar konusunda 606 cevap paylaştı.
4 ayManuel kalmadi artik elektrikli araclar cikti adamlar elektirikli otobüsler çekiciler çıkartıyor otomatik daha iyi ne gerek var manuelle ugrasmaya haa yine de manuel alayim rahat olsun dersen olur yorumlara baktim da nasil bir kafa varsa artik manuel al bir sey oldugunda manuel kullanirsin diyor sanki otobüs tır agir vasita sürecen manuel kullaninca bir yerlerin eksilecek
Eger araba alirsam elektrikli alacam zaten gerci ben alana kadar elektrikliler cogalir daha iyi hale gelir 2012 yilinda ebliyeti aldim manuel yüzünden tam ollarak süremiyorum araba kullanamiyorum zaten sevmiyorum da bir türlü anlaşamadık manuelle
00 Yorumla bende otomatiğe yazılmıştım hepsinide tekte geçtim otomatik daha mantıklı hem artık manuel araçlar bile üretilmiyor ve odağın çokta iyi değilse manueli tercih etme çünkü daha çok kontrol gerektiriyor…
16 YorumlaBen eğitmenim manıel ehliyet alın bence ileride hayatın ne getireceği ve her aracın otomatik olmayacağını göz önünde bulundurmak gerek
112 Yorumla
4 ayManuel alsan daha mantıklı duruyor ama işine yarayacakmi yaramayacakmi ona karar verme yetkisi sende. Ama otomatik araç alacak isen. Otomatik ehliyeti al. Daha kolay alırsın direksiyon sınavında kolay geçersin.
10 YorumlaEhliyet için mutlaka tercihin otomatik vites olmalıdır. Çünkü dünyada bulunan otomobil markalarının çoğu otomatik vites araba üretmeye başladılar. Hatta 2040 ta artık dünyada manuel vites otomobil kalmadığını söyleyen haberler gündem de dolaşıyordu.
10 Yorumla
4 ayOtomatik daha mantıklı gelecek odaklı olmak lazım artık manuel arabalar kalkıyor piyasadan
11 Yorumla
4 ayManuel al dursun cebinde ne zararı var lazım olur bir yerde illaki 😂
17 Yorumla- 4 ay
Belki ilerde acil bir durum olucak elinin altında otomatik araba olmayacak manueli de bilmek lazım bence
- 4 ay
Korkma ya basit öğretiyorlar 1 haftada 😂
- 4 ay
Benim aldığım zamanlarda 55 yaşında teyzeyle girmiştik sınava düşün 😂
Ben dersleri manuel yapip sinavda otomatikle yaptim daha rahat oluyo ikisini sürebiliyosun sonra
14 Yorumla- 4 ay
4 ayManuel almalısın kesinlikle.
Sebebi şu manuel vitesli ehliyet alırsan eğer zaten otomatik vites araç kullanman serbest oluyor.
Ancak otomatik vitesli araç ehliyeti alırsan, manuel vitesli araç kullanman yasak oluyor.
Geleceğin ne getireceği belli olmaz manuel almalısın. İleride Manuelde otomatikte rahat edersin sürme konusunda. Tekrar tekrar ehliyetle uğraşmazsın.00 YorumlaManuel al ula yeni yasaya göre otomatik alırsan manuel araç kullanırsan yakalanırsan cezası var bilgin olsun manuel ikisinide kullanıyor
10 Yorumla
4 ayManuel alırsan en güzeli o olur her arabayı kullanırsın
27 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
- 4 ay
Manuel ile otomatik kullanabilirsin ama otomatik ile Manuel kullanamazsın
10 Yorumla- Arabalar konusunda 320 cevap paylaştı.
4 aySana kalmış.
Ehliyeti aldıktan sonra binecegın arabaya sen karar veriyorsun.10 Yorumla
4 ayBence manuel al en azından yarın öbürgün eskide olsa bir araç alsan kullanabilirsin
10 Yorumla
4 ayOtomatik almak kadar saçma bir sey yok bence manuel daha mantıklı
10 YorumlaBende otomakit al ilerde manuele gecersin riske atma bence
19 YorumlaEski dönemlerde otomatik araç ile sınav yoktu. Manuel araçlarla sınava giriliyordu. Ne tür araç alıp kullanmak istiyorsan, o tür araç ile öğrenip sınava gir..
00 Yorumla
u 4 ayManuel vites ehliyeti her iki vites türünü de kullanıyor. Ama otomatik vites ehliyeti sadece otomatik vites araç kullanabiliyor. O yüzden manuel vites ehliyeti almak daha avantajlı.
00 YorumlaManuel alırsan otomatikte kullanabilirsin ama otomatik alırsan manuel kullanamazsın. Almışken manueli öğrenmende fayda var bence.
00 YorumlaYanlışlıkla otoya tıkladım.
Manüel almak daha iyi.
İkisini de sürersin.
Otomatik için öyle değil ama.
00 YorumlaManuel almak daha mantıklı, otomatikte kullanıyor..
00 Yorumla
4 ayManuel al ki gerektiğinde manuel araç kullan
10 YorumlaArabalar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Manuel al, daha kapsamlı olur.
10 YorumlaManuel tabiki
10 YorumlaKadınlar için en mantıklısı otomatik
10 Yorumla
4 ayManuel al tecrüben olur sonra yine otomtk kullan
10 YorumlaArabalar konusunda 494 cevap paylaştı. Manuel ikisinide kullanirsin
11 YorumlaOtomatik al ya Manuel mi kaldı boş ver
10 Yorumla
4 ayManuele devam ke diyorum 😂
10 Yorumla
4 aymanuel başla sınavı geçemezsen otomatiğe geç
10 Yorumla
4 ayBen manuelde öğrenmiştim. Manuel daha iyi. 😏
10 YorumlaArabalar konusunda 527 cevap paylaştı. Manuel daha iyi bence
10 YorumlaBence manuel al. Mantıklı
10 YorumlaManuel alsan otomotikte süresin ama otomatik alırsan manuel hiç bir aracı kullanamaz yani mantıksız
08 YorumlaHepsini bir al çünkü acil durumda lazım olur
10 YorumlaArabalar konusunda 372 cevap paylaştı. Manuel vites bence
10 Yorumla
4 ayOtomatik
10 Yorumla
4 ayManuel
10 YorumlaKesinlikle manuel
10 Yorumla
4 ayOtomatik
10 YorumlaNasıl ikna oldun
00 Yorumla
4 ayOtomatik manuel nedir daa 70 lerde kalmış gibi 😃
00 Yorumla
4 ayOtomatik almak daha kolay. Manuelde zorlanırsın.
00 Yorumla
4 ayEhliyeti manuel al, arabayı otomatik al
00 YorumlaOtomatik alabilirsen al
00 Yorumla
u 4 ayOtomatik
00 Yorumlaoto askim
00 YorumlaOtomatik kesinlikle.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri