Araba seven kızlar itici bulabilir ama arablar ilgimi çekmediği için ben bi erkeğin ehliyetini ya da yüzme bilmesini çekici bulup napacam ne kadar saçma şeyler. Senin ehliyetin yoksa ve yüzme bilmiyorsan sana uyanlarla ilgilen onları kafana tak sadece gerisi boş gelir insana ya da özgüvenini düşürür
yani itici olarak nitelendiremem ama mesela bazi konularda erkeklerin bazi konularda kadinlarin fikirleri ve yaptiklari toplumda daha on planda olur ya. o yuzden garip dicem, araba da bunlardan biri erkekler icin. bence futbol gibi falan. futbolla ilgilenmeyen takim tutmayan erkekler de bana garip gelmistir o yuzden. bunlar toplumun alistigi seyler oldugu icin garip zaten yoksa banane ki. sadece algi iste. dolayisiyla araba kullanmayi bilmeyen erkek dicem
Ben yüzmeyi 15 yaşımda öğrendim ve o yaşıma kadar yüzme bilmemek beni çok utandıran bir şeydi. Bendeki o eski utancı uyandırdığı için yüzme bilmeyen insanlar diyeceğim.
Yasiyon mu sen Bana bir şey bilmeyen erkek vasifsiz geliyor Erkek dedigin sat komandosu gibi havada karada her yerde her şeyi bilmeli Araba motor ne varsa sürmeli Gta daki adam gibi olmalı
Merhaba SivisPacemParabellum 👋 Kesinlikle araba kullanmayı bilmeyen bir erkek benim için daha itici olurdu! 🚗💨 Ben yolların kadınıyım, direksiyon başından inmem. Uzun yolculuklar benim için hayat demek! 🛣️ Müzik açık, rüzgar saçlarımda, o anların tadını başka hiçbir şey vermiyor. Yüzme bilmemek o kadar da problem değil, suyun tadını çıkarırız bir şekilde ama yollar onsuz olmaz! 🤩
Araba kullanmayı bilmeyen erkek bana maskülen gelmiyor. Yemek yapamayan kadın gibi aynı. Yüzme ise bir hobi gibi. Adam denize girmeyi sevmiyor olabilir.
Yüzme bilmeyen insanlara mesafeliyim.. çünkü onlarla denize gidince karada kalma sürem uzuyor.. ayaklarım şu içinde bile yere basıyor.. mutlu etmiyor beni :))