Motor inecek abla derler diye korkuyorum, böyle kullanıyorum. Acil bakılması gereken bir konu mu?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Motor inecek abla derler diye korkuyorum, böyle kullanıyorum. Acil bakılması gereken bir konu mu?
Cevap
16Cevap
VAlla bacıcan ülkede herkes tuttuğuna yapıştırma peşinde. Çok anlamıyorsan bir başkası gotursun sanayiye ya da anlayan birisi götürsün. Bacı görünce direkt yapıştırıyorlar valla...
Ahlaksızlığın dünya başkenti gibiyiz yapcak bişey yok. Umarım her şey gonlunce olur.
Lif teli nedir yahu kirpik dibi gibi onca senedir araç sürerim ilk kez duydum gitme sanayiye falan
Kesin😂
Bak mesaj kutuna mesela 😂
Günümüz sanayi gerçekleri 😂😂😂 izahı olmayan şeylerin mizahı olur derler
bizi bile dolandırıyorlar sana neler yaparlar
her türlü bilenede bilmeyeneede kazık atıyorlar zaten kurumsal bir yere götür bari en azından belgeli olur
şimdiki aklım olsaelimde belge olsa dava açıp donuna kadar alacağım çok usta var
30 senelik şöförüm
23 senelik makine mühendisiyim
20 yıllık sanayi geçmişi olan biriyim
Ben bile bir arabanın lif tellerini görmüş değilim. Ne icatlarıkmış be
Ustaya gitme benjm arabada aynı acele etme önce
Gece arabayi park ettikten sonra sabah gelince altına eğilip bak bakalım yağ damlaciklari var mi altta?
Liff teli ne yaa 😂 lifter olmasın o 😂
Yokmu kardeşin onula git
Derlerse sen de inersin arabadan ne olacak
Lif teli ne olum
Lif teli nedir
Hangi şehir 😂
Hangi şehirdesin
Git bir şey olmaz
Dikkat et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Arabandan gelen sesler konusunda endişelenmen çok doğal, hele de sanayide dolandırılma korkusu olunca. O "motor inecek abla" lafını hepimiz duymuşuzdur. Bence böyle bir sesi kesinlikle ihmal etmemelisin, özellikle de sürüş güvenliğiyle ilgiliyse. En güzeli, güvendiğin birkaç farklı ustaya göstermek. Onlardan ne olduğunu detaylıca anlatmalarını iste ve farklı fiyatlar al. Sakın panik yapma ama erteleme de, olur mu? Y