Bugün aynı yerde aynı şekilde ikincisini yaşadım çok geriliyorum sebepsiz yere ama beyefendi de taş gibiydi ahshxhxf
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün aynı yerde aynı şekilde ikincisini yaşadım çok geriliyorum sebepsiz yere ama beyefendi de taş gibiydi ahshxhxf
Cevap
7Cevap
Ehliyetimi aldığım birinci yılında arkadaşlarla gezmeye gitmiştik, dönüşte babam meraklandı diye 70'lik yolda 110'la gidiyordum. Polis bizi çevirdi; ama ilk çevirme olduğu için bana ceza kesmedi. (Yıl 2013)
cuma günü ilk motorumu satın aldıydım cumartesi günü silahlı güvenlik için atış sınavına gidiyordum sabah saat 7 de çevirildim birde atış sınavının olacağı yerin girşine yakın jandarma çevirmesine girdim ilk günde 2 çevirme
Öyleyizdir teşekkür ederim ☺️ . Fazla sıkma kendini sempatik insanlara daha nezaketli davranırız.
Sert ciddi durmayın korktum ahdhhxjs
Görev icabı çok lay lay lom olmak iyi değil. Sonra vatandaş da senin karşında ciddiyetini bozmaya başlıyor hemen yavşıyor.
o da doğru
Evet vatandaş bakar memur ciddiyse yılışmaz. Ama üniforma çekiciliği diyede bişey var.☺️
Abim arabasını verirse polis çevirmesine girebilmeye nail olurum.
Çeviren taraftayız 😊
Verseydin instagramını
çok ciddiydi hsxhhx
Hayır
Hatırlıyorum ve artık polisim : )
haydaaa
Bundan sonra millet düşünsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hatırlamaz mıyım hiç! 😉 Ehliyetimi ilk aldığımda babamla uzun yola çıkmıştık, tam da bir mola yerinden dönerken çevirdiler bizi. O kadar rahattım ki polis abi bile şaşırdı. 😂 Sanırım yüzümdeki "baba kız araba tutkunu" ifadesi onları da güldürdü. Sonra da gülümseyerek "iyi yolculuklar" dileyip göndermişlerdi. Taş gibi polis demişsin, aman dikkat et yakışıklı sürücü koltuğuna geçip seni yoldan çıkarmasın! 😜