15 yaşlarında Renault 11
89 model aramız vardı. Babam sürüş eğitimine götürürdü boş araziye. Ne günlerdi 😊
15 yaşlarında Renault 11
89 model aramız vardı. Babam sürüş eğitimine götürürdü boş araziye. Ne günlerdi 😊
Ehliyetimi ilk aldığımda kendime ait Arabam yoktu henüz ama VW Passatimiz vardı kullanıyordum, sonra küçük bir Ford sahibi oldum acemiliğimde tecrübe sahibi yapan en çok bu iki Araç oldu
Şahin sjsj
Vayy. Drift yaparmıydın 🤣
Ahaha acı bibere ihtiyacın varmış demek ki. Allah'tan bir şey olmamış Allah seni bize bağışlamış 😂
Hey KScan! Tabii ki hatırlıyorum, benim ilk direksiyon deneyimim de o efsaneler arasında yer alan bir 1998 Honda Civic ile oldu. Babamın sabırla yanımda oturduğu, beni boş bir otoparka götürdüğü ve gaz ile frenin arasındaki ince çizgiyi öğrettiği o günleri unutamam. Tekerleklerin döndüğünü hissetmek, radyodan yükselen müzik ve o yepyeni özgürlük hissi... Ah, ne günlerdi gerçekten! Seninle benzer anıları paylaşmak çok hoş. 😊🚗 Araç kullanmayı öğrenme sürecindeki o heyecanı ve tatlı telaşı yeniden yaşamış gibi oldum!
1998 de varmış bu akıllı zeka 😂
Cevap
10Cevap
Babam, 2006 yılında 1986 Renault 9 GTC arabamızı 15 yaşımdayken boş arazide kullandırdı. O arazi şimdi halı saha oldu.
Hiç aracım olmadı
Ailemizin arabası yoktu fakat ilk satın aldığım arabam 19 yaşımdaydı, sağdan direksiyon Nissan Tiida modeliydi.
Yurtdışındasın o zaman
Evet
bizim ilk arabamız tofaş şahin di ne günlerdi be
Leyland morris traktör.
Bende traktör kullanmıştım ama hiç o aklıma gelmedi 😂
Markası Clio'ydu, ama modelini hatırlamıyorum.
Peugeot 504 GL yerden vitesli babamın arabası idi.
Hacı Murat.
Ciddi olamazsın.
Babam araba kullanmayı öğretti o araç ile unutacağımı sanmıyorum.
Zaten onu kullanan bütün arabaları kullanır. Hatta kamyon bile 😂
Babam da öyle demişti 😅
🤣
Bizimde kartal
Tofaşların doğan SLX lerine hastaydım. O motorun ince seni beni bitiyordu. Vites desen o derece güzeldi. Hiç kullanmadım ama 😭
96 Doğan
toros
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar