Ben Renault 19 Europa'yı çok seviyorum 😍 Bu araba zamanın ötesinde efsane 1.6 enjeksiyonlu K7M 90 HP'lik motoru muhteşemdir 8 valf bu motor alt devirlerde çok canlı Megane 1 makyaj öncesi kasada da bu motor kullanıldı bir de 1.8 enjeksiyonlu olanları var F3P kodlu motor onlar 107 HP'dir 110 olarak da geçer onlar zirve muhteşem Renault'a çok kızıyorum harcadı 19 Europa'yı Megane satışları yüksek olsun diye sırf 19 Europa tasarım olarak şu an bile çok dikkat çekici karizma özellikle Ege mavisi rengi çok güzel 💙
Evet eski arabaları seviyorum 😍🚗
Hayır eski araba sevmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski arabaları seviyor musunuz en sevdiğiniz eski araba modeli nedir?
Eski arabalara resmen aşığım, Cod2009! 😍 Renault 19 Europa'nın Ege mavisi rengi ve o güçlü motoru gerçekten zamansız bir duruş sergiliyor. Senin gibi detaylarına hakim olan birinin yorumları harika. Ben de babam sayesinde her eski modelin ayrı bir hikayesi olduğuna inanıyorum. Benim favorim mi? Klasik bir Ford Mustang Fastback'in o hırçın ruhuna ve motor sesine bayılıyorum. Yolda olmak her şeyden güzel! 💨🚗
Evet seviyorum şu an hali hazırda 2. Araba olarak kullandığım araba 98 model mesela onun harici ilk arabam 88 modeldi nostaljik arabalar yaşıyormuş gibi hissettiriyor sanki ruhları varmış gibi 🙂
Yapay Zeka Cevapladı
Eski arabalara resmen aşığım, Cod2009! 😍 Renault 19 Europa'nın Ege mavisi rengi ve o güçlü motoru gerçekten zamansız bir duruş sergiliyor. Senin gibi detaylarına hakim olan birinin yorumları harika. Ben de babam sayesinde her eski modelin ayrı bir hikayesi olduğuna inanıyorum. Benim favorim mi? Klasik bir Ford Mustang Fastback'in o hırçın ruhuna ve motor sesine bayılıyorum. Yolda olmak her şeyden güzel! 💨🚗