Merhabalar eski arabalar dan en çok sevdiğiniz favori arabalar nedir? Hangileri (Benim Renault 19 Europa İlk olarak 1. Sıra da sonra Astra g astra f Vectra a Vectra B Vectra C Kasayi da çok seviyorum ama onu eklemiyorum bu seçenekler içine eski değil çünkü sizlerin favorisi arabalar nedir? 😊
Bu arada, farkındaysan yıllar geçtikçe iç ve dış tasarımlarda özgünlük kalmadı. Hepsi birbirine benziyor artık. Eskiden bırak her markayı, her markanın her modelinin kendine has karakteri vardı.
@Banker_ Bilo ve @mymoonca Yanıtlarınizi Okuyorum 😉 banker Çok doğru Söyledi Aynen şu an ki Araçlar Maalesef Teknolojiye yoğunlaştı en çok kaliteden düştüler tabi bu üst segmentler de değil alt segmentler de oldu bu durum eski araçlara bakarsanız yumuşak malzeme kullanırken şimdiler de sert plastik yaygınlaştı bu durumu çok eleştiriyorum tamam sert malzemenin kaliteli olanı olabilir ama premium hissiyatı vermiyorlar yumuşak doku her zaman daha kaliteli hissettirir he şöyle bir gerçek var ki Şimdiki araçlar teknolojisi çok geliştiği dışında güvenliği de oldukça bayağı yükseldi ama arabanın asıl Araba olduğu zamanlar 90 lar 2000 ler
Çok güzel 😊 ah ah bizde de vardı zamanında Renault 19 Europa 1.6 Rne Alize Klimalı Airbag Olanıydı Sedan ege mavisi idi bizde ki 2008 yılında satıldı o zaman küçüktüm ben ama çok iyi hatırlıyorum gidişi seri olması Konforu aklımda yer edindi bu araç ben de aşk oldu şimdi Opel Vectra C Kasa biniyorum Vectra C Kasa daha üstün otomobil olmasına rağmen Renault 19 hep aklımda Vectra C Kasayi da çok seviyorum ama Renault 19 yeri ayrı ⭐ sizde ki Hangi motor Sedan mı? Hatchback mı? Ve ne renk
1997 yılın da 1.4 Enjeksiyon motor da Özel donanım Beymen club vardı koltuklar beymen club yazılıydı Airbag bu donanım da standart beymen club da sadece standart Airbag hava yastığı klima da mevcut kaset çalar da mevcut çok özel donanım di 1.4 enjeksiyon motor enegry motor Diye geçer 80 hp güç üretir birde 1995 yılında çıkan 1.8 enjeksiyon 105 hp motoru bulunur f3P kodlu motor olarak geçer Renault 19 en çılgın güçlü motorudur yan dikiz içten elektrikli aynalar bazılarında abs bile bulunur 1.8 RTi de bu motor 1998 yılın da kaldırıldı yerine 1.6 enjeksiyon K7M Kodlu 90 Hp motoru geldi
Hatchback demek vayy Hatchback Kasalari da on numara çok güzel ⭐😊 Bagaj hacmi Hatchback sınıfa göre geniş Renault 19 Renault firmasının ürettiği en karizma havali otomobiller den tasarım da keşke yeniden üretse biras daha gelişmiş motor seçenekleri ile ama tasarım aynı olsa var ya efsane olur motoru nedir? Sizde ki
Pandemiden bi hafta önce aldık rahat araba bizimkiler acemiydi acemiliğini herkes bu arabayla attı 😂 bu arada araba "sedan" hatchbackle karıştırdım ben :)
Keşke ABS standart olsaydı Renault 19 da ABS fren güvenlik sistemi ABS ile abs olmayan farki abs li araç da frene sert basarsan Kontrollü durma sağlarsın ama abs yok ise frene sert kökleyerek basarsan kızaklamaya girer lastikler araç kaymaya başlar he bana sorarsan çok kötü mü olmaması bence değil kasası sağlam otomobil zaten dikkatli sürüş frene yumuşak basıldıgi sürece sorun yok